DET BRINNER I HUVUDET PÅ MIG


Hur jävla svårt är det att vara egen?! Jag fattar inte. Visst att halva Sverige påminner varandra utseendemässigt men att härma sak efter sak gång på gång tär på mina nerver. Ändå är denna person en av mina största "haters", du får ursäkta med detta är de ända du kan kallas. Nä då ska likadana kläder inhandlas, naglar fixas, ord sägas, hår klippas. You name it. Tro mig, och nu menar jag absolut inget illa så läs det med en vänlig ton, du kommer vara mycket finare om du är dig själv och bara tror på dig själv. För att kopiera någon annan är fan inte svårt men då har man verkligen tappat bort sig själv på vägen och det är bara sjukt sorgligt. 

H.a.d.e!





28.02.2015


Så himla skönt att gå upp tidigt på en lördag, skulle dock vara väldigt mycket skönare att vakna och se solen skina men jag är glad och mår bra ändå. Startade dagen med lite träning. Kondition på tom mage, bästa som finns, och mötte sedan upp min vän Amanda på en frukost. Vart en hallon smoothie och chevre macka. Yummy! 
Ska göra lite övningar med mitt gummiband här hemma. Rumpa och biceps. 





FREDAG


I vanlig ordning spenderades kvällen på gymmet. Vart triceps,bröst och axlar lite lätt på sist nämnda och sen cardio. 10 min tabata och 10 min pw. Död. Man märker verkligen att jag röker. Springandet är ganska omöjligt för min del, flåsar och det samlas dömer saliv i munnen på mig. Någon annan som har så? Men jag har ett mål och jag ska nå det inom en månad hade jag tänkt mig. 20 min tabata ska jag kunna klara av och även öka hastigheten. Nu måste jag hålla den hyfsat låg då lederna och spolen i knät inte hänger med. Men ökade från 11,5 till 11,7. Lite men alltid något. Snart är jag uppe på hastighet 13 vilket är mitt mål. När jag når det då är det dags att börja jobba på lutningen. 
Vad har ni för mål när det gäller träning och er kropp? 





JAG OCH MITT KORTA STUBIN


Skrev precis ett jätte bra inlägg som är lite så där inspirerade vad det gäller jobb. Skulle kanske vara mer passande på en söndag så skulle man bli taggad på en jobb måndag men allt försvann nyss. Blir så j ä v l a arg! Så istället för att skriva om inlägget igen tänkte jag sukta mig själv och er med lite värme och bilder på hotellet jag bokat. Pullman Barcelona Skipper. Rummet nu ser här nedan är precis det jag bokat, Superior Deluxe med havsutsikt. Hotellet ligger exakt vid alla nattklubbar, längst bort på Barceloneta stranden vid Casinot och den såkallade guld fisken. Hotellet gick på 14 370kr för 5 nätter och 2 personer. I detta pris är frukost ej inräknat, men gratis wi-fi, gym, 2 behandlingar var på spat etc. Lite dyrt men värt. Ville verkligen lyxa till det, var inte så jätte nöjd över NYC hotellet. 














WEDNESDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




BEIGE






GLÖM ALDRIG BORT VART DU BÖRJADE


Jag påbörjade min resa genom att bli av med mina ätstörningar, bulemin var ingenting att leka med. Trots att jag slutade käkas upp maten eller började äta så mådde jag inte bra inombords. Jag var inte frisk. Började konsumera sjukliga mängder alkohol och maten vräkte jag i mig. Allt onyttigt proppade jag in i käften. Jag hade inte blivit fri från min ätstörning, den hade bara vänt åt andra hållet. 
Men tillslut insåg jag att jag skadar min kropp och mitt inre. Psyket led nog mest av detta. Jag tänkte iaf dela med mig av life före och efter bilder och hur denna livstil har format mig och min kropp. Och varför just idag? Jag valde att dra på mig min nya klänning ( för första gången  har jag något så pass tight på jobbet). Jag utmanade mig själv och ville se om jag kände mig bekväm. Hell Yeah I did! Och folks reaktioner över hur jag förändrat kroppen och hur jag såg ut idag gjorde inte saken värre. Jag mådde SÅÅÅ bra! Älskar all den tid jag lagt och kommer att lägga ner på mig själv, så himla värt att kunna må bra och älska sig själv. För så länge du inte älskar dig själv kommer  andra också ha svårt att göra det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


NU
 
 
 
 
 
 
 






50 NYANSER AV MISS GRÅ






BRUTAL JÄVLA TANDVÄRK


Ni får ursäkta språket men tror smärtan börjar ta över hjärnan nu också. Har haft sån sjuk tandvärk idag. Jag håller på för tillfället att bleka mina nedre tänder. Som ni äldre läsare vet så fixade jag porslinfasader på mina övre tänder förra året. Vi tog sldrig tag i de nedre då tandköttet var för irriterat för att ta bort tandsten ochemaljen why to thin för en blekning. Slutade upp att dricka läsk, förändrade kosten lite och vips så kunde jag bleka tänderna. Dock är de såklart väldigt känsliga. Så det som hänt nu när jag är inne på dag 3 på min blekning är att emaljen vid tandkanten längst upp har iprincip frätits bort. Konstanta ilningar i hela nedre käke, och jag har fått infektion i 2 av tandkanalerna? Tror det hette så. Rätta mig om jag har fel. Men jag är extremt känslig mot allt nu. Andas jag med munnen så ilar det sjukt mkt, försöka äta/dricka. Typ ganska omöjligt. Ah ni förstår. Fick bli ett akut besök hos min tandläkare Elisabeth. 

Nä nu måste jag sova. Imorgon bitti väntar mig 20 min tabata och 100 situps. 



TOP TRACS


Någon ställde frågan här om dagen vad jag lyssnar på för slags musik och allt beror på självklart vad jag gör och vilket humör jag är på. Men dessa är mina top tracs för tillfället, både i bilen på väg till jobbet och på gymmet. På min Spotify hittar ni även min Döbra lista jag gjort offentlig. Ni får mer än gärna använda er av denna. Den bör kanske uppdateras lite oftare men men. Klicka HÄR för att komma till spellistan.

Faded - ZHU
Tear the roof up - Alesso
Shut it down - Dave Silcox
CA$HVILLE - Torro Torro
Avundsjuka - OIAM Sam-E
Samsara - Tungevaag & Raaban
When the day comes - Nico & Vinz
Freaks - Timmy Trumpet
Alza la Mano - Rocko y Fara-On
 


SUNDAY



Fy faaan vad jag är slut idag. Igår kväll drog jag ut och tog en och annan alkoholfridrink. Slutade med 2,5 h sömn och gym på morgonen. Efter jobbet idag drog jag till Ikea. Köpte två nya krukor och blommor, 2 ljusstakar, en ny vas och nya påslakan. Trots knappt några saker köpa så var kvittot uppe på ca 2500kr. Jag fattar inte hur jag lyckas. Varje gång jag är på Ikea känns det som om pengarna bara flyger iväg. 
Skulle kört ett kvällspass idag på gymmet men slutade med att jag åkte hem, bäddade ner mig i soffan och åt middag. Matlådorna för 3 kommande dagarna är också klara. 

Ha en trevlig söndag, ni som tränar och vill förändra er kropp tänk på kosten och sätt upp nya mål för kommande vecka! 
PUSS 



//


People change. They end up having nothing to say to each other, even if they were best friends the year before.


NEW IN


Det här med köpförbud höll inte så värst bra igår. Köpte mig ett nytt armband från Dyrberg/Kern. Så magiskt jävla fint alltså. Men det får ni se en bild på senare. Gick i vilket fall som helst in på River Island precis innan stänging igår av ren nyfikenhet och för att hitta inspiration på hur jag ska matcha kläder osv. Vad tror ni att det besöket slutar med? Yes, jag shoppade en klänning för 500kr. Fan lite dyr var den men den satt som handen i handsken på mig och den var ju hur snygg som helst. Den kommer matchas med klackar med öppen tå och lång kappa, en hatt skulle nog passa fint den med. En annan variant är vita Nike Air Max 90, bombar jacka och högtofs.  Den är snygg till både vardags och ut. Så som jag alltid vi ha allt, en touch av sexighet but still classy.
 
 
 




TIME HEALS WHAT REASON CANNOT.




Det är bara helt sinnessjukt hur tiden ordagrant springer iväg. Hur snabbt ett helt år kan gå. Det jag är mest imponerad över är verkligen hur tid kan läka de sår anledningar inte kan. Detta år har faktiskt varit tuffare än vad jag trott att det skulle vara. Ni vet när man står någon så fruktansvärt nära och delar alla sina känslor med de. Allt kul som händer på dagarna, allt dåligt, allt jobbigt och ens största och djupaste hemligheter, det blir liksom en stor omväxling från att göra allt detta till att bara hålla truten och låtsas som om den andra parten inte finns. Det är aldrig lätt att klippa en relation och särskilt inte med den bästa vännen man någonsin har haft och kommer ha. 

 Idag har jag ägnat en tanke, kanske två, antagligen fler men det är väl för jobbigt att skriva ut, åt dig. Och samtidigt tackar jag dig då detta gjort mig mer självständig och självsäker. Jag önskar dig lycka, en bra hälsa, framgång och att alla dina drömmar slår in. 

Nä, nu är jag så där jobbigt personlig igen. Time to cut the crap och återgå till alla opersonliga inlägg. Nu fick ni er en liten inblick i mitt hjärta. Jag bjuder på den! 




IZA REDER NAILS ❤️



Förra månaden jag var hos Iza valde jag att göra om mina mandelformade naglar jag haft i 1 år nu till fyrkantiga och göra de så naturella som möjligt. Så mjölk aktig färg på toppen av nageln och baby blush från SPN på resten. 

Om ni vill se tidigare bilder på mina naglar samt andras gå in på izaredernails på instagram eller Facebook. För att få rabatt och förtur vid tidsbokning uppge mitt namn. 




SKINN SKINN OCH ÄNNU MERA SKINN


Jag har gått och fått dille på skinn. Alla byxor och kjolar jag ser i skinn vill jag ha. Tycker man ser så himla classy och fashion medveten ut men samtidigt väldigt sexigt. Tänk er, skinn byxor/kjol, stilett klackar, päls eller lång svart/kamel färgad kappa och en polo tröja eller långärmad magtröja. Så himla snyggt. Så. Idag fick det bli mina nya bikerskinnbyxor från Zara med x antal dragkedjor och min röda rävpäls. Hot hot hot! Nu ska jag bege mig mot Iza för nya naglar och sen till stan för att hämta ut mitt nya armband från Dyrberg/Kern som kom idag direkt från Danmark. Lycka! 




FRIDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
Bilderna kommer från weheartit och tumblr. 
 


DAY OFF FROM WORK



Vilken underbar dag jag haft idag. Imorse storstädade jag lägenheten, sparade badrummet tills imorgon dock haha. Drog på mig varma kläder och ut och knata. 3 varv runt Essingen och 570 kcal mindre. Åt en dunder frukost och åkte iväg och storhandlade. Ska strax dra på mig mina träningskläder och köra rygg, lite magövningar som alla andra dagar och intervaller på gymmet. Älskar att träna sent då det är knappt någon där, slipper man vänta på redskap och maskiner men även trängas. Juste i tisdags var jag hos tandläkaren och polerade de övre tänderna och satte på en glans. Vitare än så här kan de inte bli nu enligt min tandläkare. Haha. Det är en av de viktigaste dakerna enligt mig. Ett fint, vitt leende. 

PUSS 



FRÅN MIG TILL ER. NI VET VILKA NI ÄR.


 


FETTISDAGEN = FUSKDAGEN


Såååå värt att synda idag. Semlor kan nog bara bland det bästa jag vet. Är en människa som älskar bakverk mer än chips och dipp. Men choklad är nog forfarande min svagaste punkt. Idag tröck jag i mig 2 st semlor och det var verkligen värt det, körde ett grymt rump och magpass på gymmet trots mitt knä som pajat gick det bättre än förväntat. Och 45 min pw i lutning 3 hastighet 6,8. Om jag var död? JA! Om jag brände semlorna? Hell yeah! Idag hade jag verkligen ett klart och tydligt mål när jag tränade bränna semlorna plus mycket mer. And I did it! 




BARCELONA BOKAT OCH KLART


Detta var verkligen något jag behövde. Barcelona i mitten av April. 20 grader och femstjärnigt hotell. Drömmen!
Trots att jag var ute och reste inte så länge sedan, började ju det nya året med en vecka i New York fick det bli  6 behövliga dagar i Spanien. Var där för första gången i mitt liv i slutet av Augusti förra året med mina tjejer. 4 brudar i Barcelona, ah ni kan ju tänka er. Vad som hände i Barca den gången får nog även stanna där. Men bra jäkla trip hade vi. Denna gång har jag valt att lyxa till det med beondet och bokade det fem stjärniga hotellet vid Barceloneta, Pullman Barcelona Skipper Hotel, det blir även mer fokus på shopping, sol och bad, sightseeing och självklart en och annan drink på någon sky bar eller på W.
 
Bjuder på några bilder från den minst sagt stökiga resan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


CHILL OUTFIT


 
 
Solglasögon- Åhléns / Päls- Schweitz / Polotröja- Lindex / Byxor- H&M / Skor- Converse / Smycken- Rolex, Edblad, Pandora & Apart
 


INSPIRATION




















Bilderna kommer från tumblr/weheartit.



LADDAR OM BATTERIERNA


Har verkligen inget att skriva om för tillfället. Skulle väl kunna ta tag i ett "dag 2 i NYC" inlägg men det har jag ingen ork för. Krigade sist i 2 h precis när jag vart klar gick blogg.se ner. Motsatsen mot superglad var jag då. 

Förresten har ni läst om den psykologiska teorin att man inte alls ska använda sig av negativt laddade ord i sin vardag. Tex som jag undvek här ovan skriva att jag satt flyförbannad och höll på att pajja datorn av frustration, då valde jag skriva att jag kände motsatsen till det positiva. Men då säger man inte det/de negativa orden högt. Ska tydligen fungera för djupt deprimerade människor som oftast skapat det själv och är mest ledsna och bittra på sig själva. 

Nu ska jag bädda ner mig. Låta kroppen vila. 





DYRBERG/KERN & HERMES






DIET VID VIKTNEDGÅNG- 3 REGLER FÖR ATT VÄLJA BRA MAT


Osäker på vad du ska äta när du försöker gå ner i vikt?

Nyckeln till att minska i vikt är att göra av med mer energi än du äter. Vill du dessutom vara säker på att bränna fett men behålla eller bygga muskelmassa under tiden så måste du också äta proteinrik mat och styrketräna under tiden. Att förbränna fett samtidigt som du bevarar dina muskler kallas för att deffa, och det är ett av de hälsosammaste sätten som finns att gå ner i vikt på. Många av er har undrat över vad ni ska äta när ni deffar. För att besvara den frågan tänkte jag ge er tre regler att följa för att göra bra matval när ni deffar.


1. Välj bra proteinkälla
För att behålla dina muskler måste du äta mycket protein under en deff. Det hjälper dig återhämta efter träningen, och mättar dessutom bra. Välj gärna proteinkällor som ger mycket protein i förhållande till energin det innehåller. Magert kött är en väldigt bra proteinkälla, och exempel på det är: Kyckling, kalkon, fläskfilé, kassler, skinka, rostbiff, lövbiff, tonfisk i konserv och torsk. Var dock inte rädd för att välja fetare proteinkällor några gånger i veckan, och då tänker jag framförallt på fet fisk för att få i dig omega-3 eller hela ägg.

 
2. Oraffinerade energikällor
Om du inte genomför en väldigt hård deff med ett stort energiunderskott så har du antagligen utrymme för mer än bara protein och grönsaker. Viktigt är att faktiskt få i sig lite kolhydradet om man tränar. Det är koppens bensin. Så oavsett om du föredrar att få din energi från kolhydrater eller fett så bör du eftersträva att välja oraffinerade livsmedel för att få i dig dessa makronutrienter.

Ett livsmedel som är oraffinerat har ofta flera fördelar: Dels innehåller det ofta mer mikronutrienter, vilket är bra för din hälsa och kan vara svårt att få i sig mycket utav när du är restriktiv med kosten, men dessutom mättar det ofta bättre. Det kan bland annat bero på ett högre fiberinnehåll, och att det tar lite längre tid att bryta ned och tillgodogöra sig maten.

En favorit hos mig är potatis samt olika typer av matkorn såsom bulgur, matvete, ris, eller quinoa men även sötpotatis eller vanlig potatis i mindre mängd går bra.

3. Ös på med grönsaker
Stora mängder grönsaker är inte bara fenomenalt för din hälsa (och i förlängningen dina träningsresultat) utan bidrar även med extra mättnad och smak till en diet som annars kan bli tråkig.

Välj gärna grönsaker och rotfrukter av flera olika slag och färger. Till mina favoriter hör broccoli, paprika, morötter, lök, vitkål, blomkål och sallad.Om du inte orkar handla grönsakerna var för sig så är påsar med frysta grönsaker ett bra val.

 

3 SNABBA TIPS FÖR ATT KYCKAS MED DIN DEFF

  • Ligga på ett energiunderskott. Ät mindre energi än du gör av med, så bränner du de lagrade reserverna i form av underhudsfett.
  • Lyfta vikter. Stimulera dina muskler genom tung styrketräning. Det bevarar eller bygger muskler under deffen, och bibehåller en hög ämnesomsättning. Jag personligen gillar att lyfta tung på gymmet och där efter köra 30 min cardio, då bränner jag fettet som sitter på kroppen.
  • Äta proteinrikt. Sikta på dubbelt så många gram protein, som din vikt i kilon. Det bevarar dina muskler, och mättar dessutom bra.

Kampen ligger inte bara i att träna hårt, utan även att välja bra mat, den största delen av dina resultat styr du med kosten.Hård träning, bra mat, mycket vatten och mycket vila mellan passen är nyckeln till styrka och en deffad kropp.

 

 Inlägget delvis lånat av styrkelabbet.


10 SEPTEMBER 2015


Tisdag, och jag ligger nerbäddad i soffan efter en dunder frukost. Hade väldigt svårt att få ner allt pga mina extrema halssmärtor. Sjukdom på sjukdom. Men så blir det ju, är man sjuk så är kroppen svag och då är det så himla mycket lättare att fånga upp nya bakterier. 

Ska snart gå till Coop och köpa citron och ingefära. Tänkte riva ner det i mitt te med honung. Halsen måste få sig en kur och lite frisk luft skadar inte. 





GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM - JUSTANJA






GÅRDAGENS VAPPI LUNCH MED HONOM






SUNDAY MODE ON






NEW YORK DAY 1


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


MORNING CARDIO



Det positiva när man inte har ett allt för tidigt arbetspass så pallar jag mig upp ur sängen och kör åtminstone cardio. Jag älskar att köra styrka och cardio efter jobbet. Pumpa slut kroppen och komma hem äta duscha och direkt bädda ner mig i sängen och sova. Men alla är vi olika. Nu har det gått över en månad med träningen och rutinen är där. Är faktiskt ganska stenhård, bara jag flyttar ett gympass kan jag bli lite sur på mig själv. Men 4 st i veckan räcker. Sen vilka dagar det är får jag väl vara lite flexibel på. Men jag är ett kontrollfreak och har jag en planering så håller jag mig starkt till den, därför kan det bli jobbigt att flytta dagar för min del. 
Som jag har 16890 ggr tidigare det ä ju kosten som är A och O det vet vi alla. Håller du kosten och hamnar enligt ditt upplägg på minus i kaloriintaget under dagen är det bra och så träning till det. Then you have nice and long lasting results. 




Q/A NEW YORK


 Anna Om: MINI BLOGGPAUS
Skulle jättegärna vilja veta vad för hotell du rekommenderar :) Kram

Hej Anna, helt ärligt talat så är det lite svårt att rekommendera så där på rak arm för mig då de flesta gångerna jag rest till NYC så har jag bott hos familje vänner. Men vart hotellet bör ligga så är ju Manhattan bara ett måste. Absolut inte längre upp en 64:de gatan. Personligen tycker jag ju att man ska bo i Midtown området. Senast jag var i New York så valde jag att bo på Emipe Hotel, varför just detta hotell då jag är så himla besatt av Chuck Bass. Jag vet det låter sjukt men i min värld var det bara ett måste känner jag. Och på the Palace hade jag inte råd med helt enkelt. Tyvärr så är inte The Empire Hotel något att rekommendera. Visst för de pengarna vi betalade ska jag inte klaga. Ca 1200kr per natt. Vilket är billigt. De flesta hotellen snittar på 1500kr när det inte är säsong. Skulle du åka dit på våren eller hösten får du räkna med närmare 3000kr per natt på Empire. Vilket jag ALDRIG skulle ge. Då lönar det sig mer att hyra lägenhet, vilket många svenskar gör som åker dit när det är Thanksgiving då det är Black Friday shopping.

Sara Om: MINI BLOGGPAUS
Hej! Jag och en tjejkompis hade tänkt att åka till NYC i slutet av mars, både hon och jag tyckte att empire hotel du bodde på verkade toppen. Du får gärna skriva en liten snabb recension. Vart tycker du man bör bo i NYC? Vi är två studerande tjejer.

Tack för en fantastisk blogg, personlig, elegant och så himla Anja bara!
Puss
 

Hej Sara, tack så mycket för din fina kommentar och stort tack för att du läser min blogg ska jag nog också säga och även att du tagit dig tiden att kommentera. :)
Som jag svarade här ovan till Anna så är det ganska dyrt att bo i NYC, området jag rekommenderar är ju såklart Midtown, nära till bra restauranger, shopping, nattklubbar etc. MEN, det kostar som fan. Emipre Hotel är dett fyrstjörnigt hotell som ligger precis vid Lincoln Center, personalen där är väldigt trevlig.
Men trot bra service, hyffsat läge och att både Gossip Girl och Sex And The City spelats in där så får hotellet 2,5 stjärnor av mig. Vi bodde i rum nr 129, låg inte på våning ett utan 3. Rummet var ganska litet men det funkade dock märkte vi dag 2 att det vart stopp i dusch avloppet. Bara jag ställde mig där och skulle tvätta håret (vilket ja det tar längre tid än en vanligt kroppsdusch) så rann det över vatten från duschkabinen ner på badrumsgolvet och ut på helteckningsmattan i hallen. I duschkabinen låg det träplankor över plastgolvet så jag tog beslutet att lyfta på dessa Säger bara så här, det var det vidrigaste jag gjort och sett. Så mycket hår, damm och annat skit har jag inte sett på länge. Tog 1 dag innan de kom upp och rensade detta. När det var rensat luktade det avlopp i hela vårt rum, detta var runt 11 på kvällen och vi ville ju bara gå och lägga oss efter en hel dag springande och sightsande på stan. Minus 7 och snöstorm så öppna fönstret var ej ultimat, juste acn och värmen stank också så den kunde vi inte dra på efter att vi vädrat ut stanken. Vi gick ner trötta som fan och klagade, fick ett nytt rum, rummet brevid 128. De uppgraderade oss til Kingsize bed istället för Queen och ett litet minivardagsrum hade vi också. Men det var fan inte bättre. Ursäkta språket men blir så irriterad när jag tänker på detta. I detta rum fungerade inte elementen, när vi nu bytt rum var det minus 12 ute och snöstorm och rullgardinerna var trasiga så man vaknade av sig själv vid 7 pga ljuset och kylan också för den delen. Dagen efter när vi vaknade hade vi frost på insidan av våra fönster, ringde ner till receptionen och klagade och då fick vi som svar att de kommer och fixar det imorgon eftermiddag. Men då hade vi ju redan åkt. Så smart som man är kom jag på att vi fick dra på duschen på max värme och ånga in rummet för att värma upp det. Så mitt tips, om ni ska bo på Empire, ta ett bättre rum och betala mer, då kommer säkert standarden vara bättre. Antar att vi fick skit rummen pga av skit priset vi även betalade.

 
Anna Om: MINI BLOGGPAUS
vad är värd att köpa från ny? Menar mest märkesgrejer som MK, burberry etc?

Hej Anna. Alla Europeiska märken är dyrare där än hemma. Tex. Louis Vuitton, Dior etc. Men där jag alltid fyndar och shoppar är ju heminredning oavsett märke, alltid billigare där. Ralph Laurent, Gant, American Eagle, Sephora, Ambercrombie and Fitch, Nike, Converse, Ugg´s, generell träningskläder. Marc Jacobs, Michael Kors. Så tänk allt förutom stora Europeiska märken så kan du spara pengar. Sen får man tänka också om det är värd allt släpande tex endast 100kr billigare. Fyndar hellre tex 2 par konverse för 600kr som jag gjorde nu senast. Eller Nike Air för 800kr ist för 1500. Så ah man får prioritera för övervikt är inte alls kul att betala.


Hoppas ni vart nöjda med svaren. Bildbomb kommer inom kort.
PUSS
 


DENIM AND LEATHER






LANCÔME HYPNÔSE VOLUME


 
Igår efter jobbet hade jag vägarna förbi Åhléns. Passade på att köpa mig min absoluta favorit mascara- Lancôme Hypnôse Volume. Att de hade 20% på deras mascaror igår gjorde mig lite extra glad. Den går på ca 280kr utan rabatt och det är värt varenda krona. Fransarna blir väldigt fylliga, den klumpar inget och jag personligen gillar att dra på 2-3 lager för att få den där dramatiska looken villet man kan göra med denna. 
 
Här nedan ser ni en bild när jag endast tagit 1 lager endå ser fransarna långa och fina ut.


När vi endå pratar om mascaror tänkte jag tipsa om 2 saker. 
 
För att få den bästa effekten av din mascara är det viktigt att du sicksackar in borsten så när fransroten som möjligt och drar utåt. När du närmar dig fransarnas slut kan du blinka till lite, då får du till en jätte fin bör men just denna mascara. För att få ögat att se stor och piggt ut så bör man dra de inre fransarna innåt, mitten fransarna rakt uppåt och ytterkants fransarna utåt. Då får man en effekt som jag kallar för solfjädern. Ögat får en mycket större och öppnare könsla medan fransarna ser ut att vara väldigt långam fylliga och intensiva.
 
Bild från google. 
 
 Mitt andra tips är hur du kan få din mascara att hålla längre. Många drar borsten upp och ner i mascara förpackningen och då pumpar man bara in luft i mascaran vilket leder till att den torkar mycket snabbare. Skruva istället ut borsten ur hylsan. En annan sak många gör omedvetet det är att torka av mascara på kanterna av hylsan, resterna torkar sedan och du kan inte stänga din mascara helt och hållet, vilket också leder till att den torkar ut då det konstant kommer in lite luft. För att undvika detta kan man lite då och då ta en lätt fuktad makeuppad och torka kanten på hylsan. 
 
Viktigt är också att faktiskt inte dela mascara med folk då alla har olika bakterier i ögonen och trots att det står oftast att de flesta mascaror ska hålla upp till sex månader så brukar jag kasta mina efter max 4 trots att de inte är slut. Detta pga av att det bildas bakterier inne i mascarorna som man isf bara stryker på ögat, för mig som har linser och generellt väldigt känsliga ögon är det inte optimalt at all. 
 
Hoppas ni tyckte om mina tips. In och kommentera om ni vill ha flera sådana inlägg eller vad ni önskar att jag ska skriva om. PS. New York inlägget är nästan klart:) 
 
 


Q/A


 
Halloj readers. Det har faktiskt raslat in lite frågor om mitt soffbord, kommentaren här ovan är inte den enda. 
Jag köpte det på blocket, sökte på soffbord mässing och fyndade denna goding för ynka 600kr. Så himla bra. De hade även en sideboard till salu och nu kan jag erkänna att jag ångrar mig att jag inte köpte den. 200kr ville de ha. Skulle se magiskt ut vid sidan om min fåtölj. 
 
Detta är bordet vi talar om. Gud så gammal bild från min lägenhet. Ser så tomt och dött ut. Tur att det blivit lite mer liv i vardagsrummet trots att det inte är helt klart ännu. Måste sätta upp min kristallkrona. 
 
 


MONDAY FACE






1 FEBRUARY 2015


Hello readers, hello sunday! Älskar att vakna upp av mig själv, dra en powerwalk runt ön och nu ligga i badet och mobilblogga. Lite senare idag hade jag tänkt mig att jag skulle sätta mi ner och skriva min New York review. Har gått ett tag nu. Igår drog jag över alla NYC bilder som nu fanns kvar på mobilen och började redigera de lite. Man måste förbättra ljus,kontrast och skärpan på bilderna enligt mig. Ska sätta mig och besvara era frågor och sedan lägga en bildbomb också. Men först frukost och stan häng med Hanni.