FANTASTIKA KOLLEGOR OCH VÄNNER.


Igår styrde vi ihop en spontan AW. En väldigt sen sådan. Möttes upp vid halv 10 och krökade och dansade hela natten lång. Jag höll mig till lokan och en alkoholfri drink. Sjukt kul och spontant. Måste göras igen. 













FRIDAY WORK SELFIE






ONSDAG


Idag har jag bara fått göra saker jag tycker om. Cardio imorse, sen frukost framför tv'n i mjukiskläder, vidare till frissan med Niki som skjutsade mig, klippte av de slitna topparna, -5 cm  välbehövligt. Shopping på stan och min favvo sallad på Fresco med chèvreost och valnötter. Heaven. Just sayin. Har samlat lite energi och nu mår jag så mycket bättre. Mina vänner är fantastiska. ❤️ Utan er ingen mig! 








DETAILS






NEW IN






GOOD MORNING






IT'S NEVER TO LATE FOR A GYM SESSION.


Inland får jag sånna här dagar, sånna dagar som aldrig tar slut. Det händer bara fler och fler grejer och man håller på att explodera pga alla känslor. Riktig berg och dalbana idag men avslutade den på det bästa sättet, dvs med gym. Anlände dit kl 21:50, kände att oavsett om jag jobbar tidigt imorgon eller ej så måste jag få ett jädrans bra avslut på denna vecka. Maxade styrka dör efter 15 min pw, benen är fortfarande tunga som sten och mjuka som överkokt spaghetti efter lördagspasset. 

Dags att bädda ner sig. Tisdag imorgon. Ny dag nya tag. Jag låtsas som om denna måndag inte fanns och så påbörjar jag min dunder vecka imorgon. 





MÅNDAG


God morgon readers! 
För tillfället är jag på väg till jobbet och lite per automatik börjar jag analysera föregående vecka, bra och tillräckligt många gympass och bra kost. Jag är nöjd. Det viktigaste för mig i denna diet är att faktiskt inte glömma äta, jag är en sån person att om jag har fullt upp med tvättstuga, städning etc. så glömmer jag att äta trots att jag är hemma. Så nu har satt upp ungefärliga tidpunkter jag ska äta och så har jag påminnelse på telefonen. Anpassar detta schema efter mitt jobb schema. Försöker äta var 3:dje timme ungefär. 

Annars, bra produktiv vecka. Har skippat att ställa mig på vågen men de flesta jag pratar med ber mig skita i den. Men det är ju faktiskt det enda sättet jag kan kontrollera min viktnedgång på, och ja jag är ett kontrollfreak. Men kommer väl se resultat på kläderna. Och det gör jag redan. Köpte ett par jeans i USA 1 strl mindre än vad jag klämde mig in i i butiken och nu sitter de lite löst i midjan.  Men det gör absolut ingenting, det är ju det jag är ute efter. Det dyraste med att gå ner i vikt är nog alla nya kläder som kommer vara behövliga att handlas in. Toppar och blusar kommer jag nog kunna behålla. Men alla mina jeans, jag menar jag har 39 par jeans. Fy jävlar vad mycket pengar. Haha. Som tur har jag faktiskt sparar 2-3 par sen jag var väldigt smal och mina favorit byxor får jag väl ta till skräddaren och försöka sy in. 

Ha en fantastisk måndag och start på veckan. Sätt upp nya mål (delmål) och försök att nå det. Så motiverande när man gör det. Be your own inspiration! 





IT'S ALL ABOUT THE CURVES






WHEN MY DREAMS BECOMES REALITY AND YOU JUST KEEP ON DREAMING.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Vissa av bilderna är mina resterande tumblr. 
 
 


PRODUKTIV LÖRDAG


Imorse vaknade jag runt 9, hemma hos mamma för den delen. Sov över där och umgicks med mamma och lillskiten. Åkte hem och började röja. Tog mig tiden och plockade ner julgranen, ja jag vet att jag är sent ute men åkte vid ny år och kom hem i mitten på januari. Åkte sedan iväg och körde ett rump och rygg pass på 24/7 vid Hötorget med J och V. Kul att kunna pusha och coacha lite, lära övningar precis som jag lärt mig. Storhandlat för veckan och food preppat.



Nu ligger jag här med lillasyster hemma hos mig och vi ska kolla på film i sängen. Puss på er. 


DIED OMBRE HAIR, FIXED NAILS, BOTOX, FILLERS AND FANCY BRANDS WILL NEVER MAKE YOU LOOK LIKE ME.






TITTA PÅ MIG! TITTA PÅ MIG!


Oj oj oj vad det tidigare inlägget väckte mycket känslor och åsikter. Ännu fler började hoppa på mig," du vill bara ha uppmärksamhet" "all fokus på Anja". Snälla rara det var inte jag som skapade detta kaos utan ni, alla ni som hoppade på mig. Kallade mig slampa, psykfall etc. Vem fan är DU som tror att du har rätten till att kalla mig saker. 

Men jag tackar ödmjukast för all publicitet och välkomnar ca 50 nya läsare här på bloggen. Stort tack. 

Vill även säga att jag är ännu mer förvånad över alla fina kommentarer här på bloggen, instagram alla personliga meddelanden folk skickat till mig. Trodde inte det fanns så många fina människor runt om mig och jag hoppas att detta inte skett bara pga ass flash. Haha skämt åt sido, ni är bäst.  

Big love!



ALLTID LÄTT ATT KLAGA PÅ ANDRA



Då bilden på min instagram väckte många reaktioner väljer jag att även posta denna bild på mig själv på olika sociala medier jag använder mig av. 

Jag är nöjd över min prestation hittills med kosten och gymmet, de resultat jag åstadkommit helt enkelt. Jag har kontroll över min diet, använder mig inte av någon coach och betalar dyra pengar för tränings och kost scheman och sedan drar i mig lite kakor i smyg. Jag och ingen annan har format min kropp. Min mage som minskat 6,5 cm på 4 veckor, min röv som lyfts och blivit tightare, ryggen starkare med bättre hållning, låren mer fasta och lika så armarna. Och vågen visar 73,2 kg dvs en minskning på 3,4 kg på 4 veckor. Allt detta trots 7 dagar i NYC med pannkakor, våfflor och massa annan onyttig mat.

När folk är avundsjuka så är den enklaste utvägen att börja hata. Upp och hoppa och rör på din feta röv istället för att sitta här och hata på mig och äta kex och kakor i smyg. 

Att säga till mig att instagram inte är till för pornografi är helt sinnes sjukt, bikini bilder är ju fan mer avklädda än den bilden jag la upp. Att sitta och säga att det inte är jag och kalla mig psykfall. Att påstå att jag retuscherat sönder bilden att det är långt ifrån min kropp, visst att jag vinklat kamran på ett bra sätt för att förfina de delar man vill framhäva men inte mer än så. Skicklig fotograf skulle jag säga.

INTE OKEY ATT HÅLLA PÅ SÅ! 
Jag antar att ni alla människor var ute efter exakt detta en reaktion från mig. Och det fick ni. Och ja ni har sårat mig. Not big time men det är aldrig kul att höra sådant. Happy now?





SMILE






SORE MUSCLES


Wow, träningen tog hårt igår må jag säga. Fokus på bål. Nedre magmuskler, sido muskler och ländrygg. Efter det 45 min cardio. Körde olika hastigheter och lutningar för att variera. Dö svettig men nöjd. Idag har jsg ont nör jag står sitter eller skrattar haha. Men man får mycket bättre hållning känner det direkt då jag sitter rakt annars får jag för ont. 

Back to work, ikväll blir det bara cardio. 




WISH OUTFIT






TILLBAKA TILL VARDAGEN


Nu har jag kommit in i jobb modet och vardagen rullar på i sin ordning. Jobb, träning, mat, bad, sömn. Repeat. Hinner tyvärr inte med bloggen på samma sätt plus att jag inte känner mig så inspirerad att blogga, ska jag skriva om kunden som kallade mig trevlig, om han som tyckte jag var snofsig eller om tanten som glömde att hon inte hade Telia. Typ lite så ser min vardag ut och enligt mig är det icke bloggbart material.

Nu ska jag iväg till gymmet. Mage, armar och cardio. Taggad!!!! 




DET BLIR VAD MAN GÖR DET TILL


Trots att detta var min jobbhelg så hittade jag på lite spontana saker, i lördags klippte jag mig, själv som vanlig. Luggen fick bli en bra bit kortare, färgade även utväxten och lite ljusa slingor i topparna. Uppfräschat och fint. 

I söndags åkte jag hem efter jobbet, lagade massa thaimat med fitness nudlar såklart och drog sedan och spontan bowlade. I vanlig ordning bröt jag 2 naglar men hade dö kul i vilket fall som helst. 

Blir lite smått irriterad på folk på Telia som gnäller över att jobba helg. Man ba du jobbar 7 h, får OB och sen så får du även 2 andra dagar ledigt veckan innan eller efter utöver ordinarie helg ledighet. Man kan göra allt förutom att kanske sova halva dagen men det lönar sig sen när du får lönen. Det blir vad man gör det till helt enkelt. 





SUNDAY ENTERTAINMENT






LÖRDAG


Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, får man säga så. Åkte iväg imorse till jobbet, tog 45 min och migränen attackerade mitt huvud. Tog tablett och nässpray jag alltid har med mig, hjälpte ej. Åkte hem och sov. Sov i kanske 4 h och vaknade inte så länge sen, fick i mig lite thaimat och satte på filmen modig. Måste ta en till tablett i förebyggande syfte och dricka massa vatten. Varför fick jag ärva denna skit från min mor? Både hon och jag kan få så starka migränanfall att vi håller på att tuppa av. 


Juste planen idag var att jag skulle sätta
ihop ett New York inlägg, först och främst besvara era frågor ni ställt och även publicera bilder. Och otur som jag ofta har när det gäller bilder och synkningar med iCloud och Gud vet vad så har 70% av mina bilder försvunnit från både iPhonen och säkerhetskopian. Så kan det gå när man har fler enheter kopplade till samma Apple ID. 





NUDE






LACE BRA AND PURPLE NAILS




16.01.2015


Oj, svårt det var för mig att skriva rätt datum är fortfarande inne på december månad och 2014 som år. Well, halva månaden har gått 11,5 kvar då. Nöjda än så länge? 

Jag kan med ett leende på läpparna säga JA! Började året med en skut bra resa, tappade 1,5 kg trots all onyttig mat, tackar Manhattan för det då jag strosade runt upp och mer och kors och tvärs, och så om igen. Haha. Gymmet hälsar jag på 2-3 ggr i veckan och dieten håller jag strikt. Börjar även känna mig hemma nu och mår generellt bra. Är lycklig helt enkelt. Lite löneförhöjning i vår skulle sitta bra och mitt stora köp jag pratat om tidigare måste bli av innan vår. Det är mina två mål för tillfället, prestera så lönen kommer upp en bit samt köpa the big thing. 

Dagen började för min del med 6 tvättmaskiner och gym där emellan samt strykning. Bytte lakan och handdukar och lagade matlåda tills imorgon. Nötfärs med wokgrönsaker stekt med soja, ägg och fitness nudlar. Nyttigt,mättande och gott. För mig som tycker matlagning är kul och att jag hellre äter vällagad middag än efterrätt så är det super viktigt att min mat trots min diet faktiskt är smakrik och god. Ser välkomnande ut på tallriken, innehåller massa örter som färsk basilika, timjan, rosmarin, mejram. Det är mina favoriter! 

Efter allt härj hemma, juste storstädade lägenheten också när jag endå var i farten, drog jag till Anna för lite brynfärgning och plock samt färgning av fransar. 


En väldigt snabb dagens innan jag åkte iväg till Anna. 




FRIDAY INSPO BY ANJA




































AJ MIN RÖV


Igår fick jag en kick i kroppen och hönde att mina PW's och god diet inte är tillräckliga så jag drog mig till gymmet och körde ett mördar pass för ben men mest fokus på rumpan. Vart även 45 min pw efter styrkepasset på löpbandet. Kände redan när jag gick på löpbandet att imorgon dvs idag skulle jag vara körd med min träningsvärk. Hade 100% rätt. Kom knappt upp från sängen imorse och när jag skulle böja mig ner så hade jag så sjukt ont i baksida lår tack vare marklyften. Var nyss ute på en 35 minuters promenad bara för att röra på musklerna lite och sätta igång matsmältningen då jag gjorde det på fastande mage. Imorgon väntar ett rygg och triceps pass. Ser fram emot det. 





WEDNESDAY INSPO

















HIGHLIGHT AND CONTOUR


Det många gör fel när de försöker sig på en hightlight och contour i ansiktet är att de kollar på exempelvis Kim Kardashians tutorial och tror de kommer bli lika piffiga och att de får samma effekt som hon åstadkommit. Tyvärr tänker ingen på att alla har ju olika ansiktsform och drag. Anpassa till ditt egna ansikte. Här nedanför får ni er en liten guide på ett ungefär hur man "bör" göra. Men självklart kan någon med fyrkantig ansiktsform sminka sig som deb ovala bör. Bara man trivs i det och känner sig nöjd med slutresultatet. Go for it! 

Det viktigaste enligt mig är att få looken att se naturlig ut, inte så hård och extrem, men det värsta av allt är om den blir kakig. Då ser man ut som en sminkad apelsin. Nej fy! Haha.






KIM KARDASHIAN FOR VOGUE


 
Wow vilket omslag hon gjort. Som ni vet så är Kardashian familjen i stort en slags inspiration för mig i många outfits, makeuper osv. Detta är självklart väldigt stort för Kimmie då detta är hennes första cover hon är med på för Vogue helt själv. Sen tidigare har hon både fått en framsida och uppslag med Kanye. 
 
Från att tidigare varit Paris Hiltons assistent som spelat in en porrfilm som sedan, oupps, släpptes på nätet till en egen TV serie, klädmärke och en cover i Vogue Austraila. Bra jobbat måste jag säga. Ja jo hennes kända "icke" opererade röv känner väl alka till också. 
 
 
 
 
 
 
 


SUNDAY BAD ASS BREAKIE




TAKEN 3 - RIGOLETTO VIP



 På torsdagen behövde tvätten fixas efter resan och väskorna skulle upp på vinden, kände för en liten avkopplingsstund på kvällen. Då fick det bli Taken 3 på rigoletto vippen. Super bra film och det passade att se den i torsdags då såg taken 2 på planet hem på onsdagen. Nu ska jag bädda ner mig i sängen, jobb imorgon. 

Godnatt! 



MINI BLOGGPAUS


Ville bara välkomna alla er nya läsare, trots att jag varit på semester och inte bloggat så himla mycket och inte om så roliga/intressanta saker för den delen heller så har det stabilt utökats i statistiken under denna vecka. Varmt välkomna, eller vad säger man? Haha. 

Jag har precis landat från New York med en mellanlandning i Warszawa och väntande i 3,5 h på planet hem till Sverige. Är sjukt trött och dygnsrytmen, its gone. Imorgon tänkte jag skriva lite om min resa, börja lägga upp bilder. Vill ni ha er en liten New York guide eller vad är ni sugna på? Kommentera gärna så "skräddarsyr" jag något bra inlägg efter de. 





OH HONEY. I THOUGHT YOU COULD DO BETTER THAN THIS.
































Vissa av bilderna är mina resterande weheartit. 



FAVORIT I REPRIS- DRY BAR



4,5 h kvar innan planet lyfter hem till Sverige. Försöker njuta till fullo av de sista timmarna här i New York. Fick helt enkelt bli ytterligare en till blowout på Drybar. Tjejer, ett tips till er alla så värt att testa inför en utgång eller bara för att skippa tvätta och styla håret själv. För endast 40$ kommer ni känna er piffigare än vad ni redan är. Och självklart serveras det champagne/drink till det (men även här, don't forget the tip). Kom även ihåg att boka tid, rekommenderar tidigt på morgonen eller dagen innan om ni är ett gäng på flera som vill gå ihop. 

 


LAST DAY IN NYC






BADASS BREAKIE IN NEW YORK - CAFÉ GITANE


Oh my God! Är så himla mätt. Idag vart det favorit i repris frukost på Café Gitane i området Nolita. Det ligger nästan på hörnet Prince St och Mott St, rekommenderas starkt. Det är ett av de bästa frukost ställena här i New York och de är väldigt kända för sin avokado toast. De gör brödet helt själva på 7 st olika sädesslag, avokado, vitlök, chilli, citron och olivolja. Taste like heaven. Ägg och våfflor är de också sjukt bra på. 
Tror frukosten gick på ca $40 och så dricks till det såklart. Ligger på ett ganska så standard pris. 






AMERICAN BREAKFAST





IT'S SNOWING


För första gången i mitt liv fick jag uppleva snöfall här i NY. Har alltid kommit hit på hösten. Thanksgiving eller tidig sommar, typ mitten av maj, de är faktiskt de enda perioderna jag varit här. Idag, mitt i allt strosande i China Town så föll snön. Temperaturen ökade under kvällen så allt är borttöat och nu regnar det istället. 




MITT ANDRA HEM


New York är verkligen en stad som ligger mig varmt om hjärtat. Trots att jag är oftare i Warszawa än här så trivs jag mer. Och om jag nu skulle flytta från Stockholm av någon anledning så är New York ett starkt förstahandsval. 

Shoppingen är makalös, staden är fruktansvärt vacker och så är det fullt med människor överallt. Det går inte att ha tråkigt här. Kulturen på alla amerikanare och bemötandet, 5 stjärnor.  

Well. Nog om det. Nu ska jag iväg på en kortis PW i Central Park innan frukost på Ellens stardust diner. Skriver mer om stället sen, men det är typ ett måste när man är här. 





VARMA HÄLSNINGAR FRÅN SOLIGA NEW YORK






01.01.2015


Första dagen på året och den startar helt fantastiskt för mig. Som vissa av er vet och ni läsare som kanske inte känner mig personligt vet att jag haft ett ganska tufft 2014. Men vändningen kom efter en massa kämpande med mig själv, på jobbet och även med min alldeles egna lägenhet. 

Så nu sitter jag iaf på planet och om bara några minuter ska vi lyfta. Bloggen kommer bli ganska drabbad men lägg till mig på snapchat och instagram så får ni se min resa där. Allt jag publicerar på My Story på Snap har ni möjlighet att se. 

Önskar er alla ett fantastiskt 2015, men kom ihåg det kommer inte ske några förändringar om ni själva inte genomför de! Make it happen! 






HONEY, I DO IT BECAUSE I CAN AND IT'S TOTALLY LEGAL.