NYA KRUKOR OCH SKÄRBRÄDA FRÅN MOR


Mamma är så himla gullig nu när jag flyttat till eget. Tyvärr så tar det ett tag innan lägenheten blir aldelles perfekt. Allt kostar så himla mycket. Så hon bidrar med lite små presenter hit och dit. Dekorationskuddar, krukor, filtar/plädar osv. Idag, förhoppningsvis för sista gången, fick jag en ny soffleverans. Tredje soffan i denna lägenhet. Men den är helt perfekt, mamma är på väg hit för att hjälpa mig med soffbenen. Har köpt en Howardsoffa i färgen white linnen- sandvit skulle jag kalla den. Finns på furniturehouse i sergelgången, precis vid entren till NK. Fick även nya krukor till lite kryddor i köket av mamma och nya handdukar och skärbräda. Tack mor ❤️ 





SUSHIDATE MED EN SÅN DÄR FIN POJKE






UGGS & FUR






GIORGIO ARMANI


 

 

 





TORSDAGS TANKAR


 

 Ni vet den här känslan när allt bara går åt skogen. Man är irriterad på jobbet, ens fokus och prioritering i livet hamnar på sista plats. I mitt fall träning. Och så glömmer man bort sig själv och knegar som tusan för att få en bra lön. Lägenheten man bor i ser inte alls ut som man vill. Inte ännu ifs. Om ni inte känner igen er på något vis, bra, då är jag glad för er skull. Ni andra som kanske mer eller mindre iaf kan relatera till detta. Till er vill jag bara säga att det kommer en vändpunkt i livet. Du/Ni kommer inse varför du krigar på jobbet, när du har en väska många andra drömt om. Du kommer få svar på alla dina funderingar. Och det ena med det andra kommer falla på plats så småningom. Du inser vilka som är dina riktiga vänner, de som motiverar dig och blir genuint glada för din framgång. Du vet vilka som är som ormar i din omgivning och du vet vad du är värd. Du har en stor självrespekt och kan se ditt liv ur flera perspektiv och synvinklar. Eeh. Ah de där två orden är väl synonymer, men nu får det va så. 

 

En kolega/bekant sa till mig och om mig i vintras " Anja och hennes drömliv" 

 

Det väcktes en stor ilska inom mig och jag ifrågasatte henne direkt vad hon menade med detta. Fick då som svar att jag drömmer om att ha en egen lägenhet i stan, köpa en Audi för egna pengar, märkeskläder, väskor, pälsar etc. Hon påstod att det var dags att komma ner på jorden. 

 

Detta motiverade mig som aldrig förr, bara för att hon skulle få den i sig om man får dra det med min "blattiga" svenska. 

Nu svider det i ögonen när allt hon påstod jag drömde om nästan är avbokat. Jag har bilen kvar att köpa. Allt annat rullar på exakt som planerat. Och man ska ha drömmar, man ska sikta mot stjäborna för då hamnar man in heaven. 

 

Behövde bara rensa ut hjärnan lite och få ur mig min frustration. 

 



NÄR SOLEN LURAS


Lurigt väder idag. Hick upp och storstädade lägenheten innan jag drog till jobbet. Sorterade tvätt osv. Började kl 12:30 idag så passade på att gå ut på en morgon pw och så. Vart verkligen lurad av solen idag. Tog på mig tröningsleggings och långärmad tröja och en dunväst. Var bara att gå upp när jag kom ut, hoodie och mössa fick åka på. 





INSPIRATION IT IS





























FREDAGSUNDERHÅLLNING


Ibland blir jag ju trött på mig själv, vem får för sig och orkar byta inredningen i vardagsrummet efter en hel dags jobb och 5 h sömn. Jo, Anja såklart! Gamla soffan fick åka upp på vinden, yes dagens cardio pass, nya soffan skulle in speglar skulle spikas upp osv osv. Nu är jag iaf mycket mer nöjd med vardagsrummet än tidigare. Men jag antar att jag kommer tröttna efter ett tag igen. Då är det väl bara att göra om igen. 





UT OCH RÖRA PÅ FLÄSKET



Ledig från jobbet idag då jag jobbar helg. Passar på att dra en powerwalk nu innan jag ska damma av och moppa hemma. Vid 8 kom en snubbe och satte in ett telefonjack här så ska montera upp min router och fixa wi-fi hemma :) Vid 16:00 ska jag iväg till Elisabethskolan för en ansiktsbehandling av Emelie idag igen. Längtar! Men nu, PW runt ön. 



KRÄFTOR OCH VITLÖKSBAGGE



Första dagen på jobbet idag efter 2 veckors frånvaro. Skönt att vara tillbaka och ha en rutin igen. Imorgon väntar min första Kungsholmen-runt-pw. Är taggad till tusen. Nu kräftor och Idol! :) 




MONDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




SÖNDAG ÄR INGEN RÖD DAG



Vilken söndag. Sitter för tillfället och tittar på valvakan. Jag har inga problem med att skriva ut vilka jag röstat på, håller helt åt det blåa hållet. Håller tummarna starkt för Moderaterna. Unnar oss unga fullt ut, även egenföretagare samt oss som hade tänkt att bli förmögna. Tidigare idag var jag iväg och handlade hem lite på Ikea osv. Nya dörrhandtag är uppe. Ny taklampa, matta till sovrummet, överkast, kuddar etc. Lägenheten är långt ifrån klar och nöjd är jag ännu inte men det får ta den tid det tar helt enkelt. Inte så mycket jag kan göra åt saken just nu, samlar pengar och hoppas på mina planerade stora köp inom kort. 




KVÄLLS SHOPPING PÅ NÄTET






Allt kommer från Nelly.com 



PÅ EN SOLIG PROMENAD RUNT ÖN







ANSIKTSBEHANDLING PÅ ELISABETHSKOLAN


Här om dagen var jag på ansiktbehandling på Elisabethskolan som ligger på söder hos en vän Emelie som tar sin examen när som. Först och fråmst måste jag säga att skolan gav ett så himla proffsigt intryck, min dröm har ju alltid varit att hålla på med skönhet/makeup osv. Har länge pratat om att jag vill utbilda mig till hudterapeut och gå på Elisabethskolan, efter mitt besök där vill jag det mer än allt annat. Emelie var super duktig hon med vilket det aldrig var något tvivel om, fantastiskt bemötande har hon och behandlingen var wow. Rekommenderar henne starkt tjejer. (emfridh på instagram)
 
Ansiktsbehandlingen hade olika steg och tog sammanlagt lite mer än 1,5 h.
Rengöring, ånga, peeling, massage, mask. Om jag minns rätt? Skönt och avslappnande var det och för mig som har krigat med min acne länge var det här helt perfekt. Jag ska börja gå hos Emelie varannan vecka för att rengöra och slappna av lite. Man lever bara en gång så varför inte unna sig och må bra redan nu. Emelie använde sig av MATIS produkter på mig, den gröna serien som är talgreglerande. Masken hon la på luktade fantastiskt och jag kände verkligen hur hyn andades och hur ren den vart efter behandlingen.
 
Jag tänkte skriva ner en liten snabbguide till er hur ni på bästa sätt tar hand om er hy och ja en behandling hos Emelie skadar inte heller.


Rengör – Det är alltid lika viktigt att sköta om sin hy, en bra rengöring är nödvändigt. Köp en rengöringskräm som passar din hy och tvätta dig noga varje morgon och kväll. Om du inte vet vad du har för hudtyp bör då gå till en hudterapeut för att få din hud analyserad. Undvik produkter som innehåller alkohol, parabener och mineralolja. Personligen skulle jag rekomendera, Matis, Decléor eller Dermatologica.
Smörj in – Investera också i en bra ansiktskräm. En dagkräm och/eller nattkräm. Gärna också en speciell ögonkräm samt serum.
Exfoliering & peeling – Det kan kanske verka onödigt, men en rejäl djuprengöring är absolut nödvändig då och då. Kombinera gärna med en ångbastu. Själv brukar jag bara koka upp vatten i en kastrull och sedan sätta mig över den och lägga en handuk över huvudet. Bra för luftrören samt ansiktet.
Skydda dig mot solen – Vad du än gör, glöm aldrig solskyddskrämen när du går ut, speciellt under den soliga tiden på året. Investera i smink som innehåller solskydd.
Ät rätt – Ät mycket frukt och grönsaker och drick vatten. Tänk på vad du äter, en dålig mathållning skadar din hud mer än du tror. Komplettera gärna med vitaminer, A, C och E behövs det extra mycket av. Men var förskiktig med att överdosera!
Välj rätt smink – Tänk på att välja rätt makeup-produkter. Det finns många medel som faktiskt kan skada din hy på sikt. Undvik petroliumbaserade krämer som täpper till porerna.
Rör på dig – Det är lika viktigt att röra på sig som att använda rätt krämer. För att du ska se bra ut på utsidan måste du även ta hand om resten av kroppen.
 
 
 


GET YOUR SHIT TOGETHER.






TISDAG






BILDBOMB FRÅN BARCA




































































LOUIS TO THE VUITTON







2014-09-08


Måndag idag. Ännu en vecka har dragit igång och jag ligger fortfarande hemma och är sjuk... Kan inte träna, kan inte äta, kan inte ha kul. Igår tvingade jag ut mig själv och tog bilen in till stan (jag kan inte ens åka kommunalt, blir anfådd av att gå och jag får absolut inte anstränga mig nu när jag går på min medicin) gick iaf på bio igår. Såg filmen Lucy, måste säga att den var ganska bra men lite för overklig för min smak, annars tycker jag att deb var uppyggd på ett intressant sätt och Scarlet spelade sin roll riktigt bra. Själva handlingen i filmen var väldigt frånagde och intressant, jag är en människa som gillar analysera vilket de gjorde mycket i filmen så den fångade mitt tycke väldigt snabbt. Nu ska jag iväg till läkaren för blodprov, blir bilen idag igen.

CIAO
 


LÖRDAG


Har legat hemma sen jag kom hem från Barcelona. Igår var jag hos läkaren igen och fick reda på att jag har bronkit, vilket innebär astma liknande hosta och luftvägskatarr? Något sådant. Blir andfådd om jag pratar länge i telefon eller vid något fysisk ansträngning. Jag dammsög i vardagsrummet och vart helt yr. Fy. Ligger i soffan med jätte hög feber igen och försöker vila. Som ni ser på det tidigare inlägget så fixade jag mina naglar nyss då jag är så himla uttråkad. 





MADE BY ME






SICK OF BEING SICK


Hello there, länge sen jag satte mig ner och skrev en text här. För exakt 1 vecka sedan kom jag hem från Barcelona och fick med mig någon hopplös bakterie som attackerat mina stämband så jag har inte kunnat jobba och legat hemma med högfeber,halsont,hosta,snuva och ingen jävla röst. Energin börjar bli överfull i kroppen men bara jag skulle ner igår och boka tvättstuga tills på söndag så vart jag andfådd av att gå ner och upp 4 våningar. Är jätte svag i kroppen fortfarande helt enkelt. Ska strax iväg till läkaren, sitter för tillfället i badet och försöker bli varm. Fryser konstant. Ni ska få er ett inlägg med massa härliga bilder från Barca. Säger bara en sak- jag MÅSTE tillbaka, är förälskad i den staden trots att människorna (för det mesta tjejer/kvinnor) där är ganska bittra och spydiga. 





AUTUMN INSPO