Mellanmål




‎200 g keso 4% , 2 små tomater, lite rödlök och 4 skivor rökt kalkon.

efter detta 40 minuters power walk



TILL SALU


Säljer mitt jätte snygga Ormarmband. Har använt det endast en gång. 300 kr eller högsbudande.
Först till kvarn!



/Anja Dymkowska



Familjen


Igår spenderade jag min dag ute i Haninge. Var faktiskt hur kul som hellst och träffa barnen, vi drog sedan in alla till stan och käkade lite gott på restaurang. Myyysigt. Här bjuder jag på lite bilder!


ni har kanske märkt att jag är en sushi lover? :D


Världens sötaste lillebror


Jag, låtsas kusin, lillasyster och lillebror


jag och låtsas moster


min solstråle! :D

/Anja Dymkowska



TRADERA FYND


Ni får inte glömma bort mina TRADERA auktioner, vissa saker som är uppe på Tradera har jag även lagt upp på min bloppis så nu är det verklige först till kvarn, har massa snygga och trendiga kläder uppe. Finns kläder för bådde tjejer och killar!!!!
Lika så märkeskläder.
Sitter och lägger upp massa nu så känn ingen besvikelse om det är 1-2 saker som är uppe än så länge! :)


(är det så att du inte är 18 och inte kan registrera ett tradera konto mejla mig då på [email protected] så kan du få köpa önskade varan för köp nu priset, har varan inget sådant får vi komma överrens om ett rimligt pris, är det en snabb affär kan vi disskutera priset)

 

klicka HÄR för att komma till mina auktioner

/Anja Dymkowska



Champange kvällen på Lion




















/Anja Dymkowska



FREDAG I BILDER








/Anja Dymkowska



Dagens middag


Idag skall jag och min man äta detta till middag! Sedan skall vi röra oss mot mitt jobb och sova hos mamma idag! :) NICE ! :D

SCAMPI E SPINACI(made by me)

SCAMPI E SPINACI= jätteräkor, gräddsås, pesto och bladspenat

/Anja Dymkowska



Idag blir det fest!


Alla som kommer till Lion bar ikväll skriver på min status på Facebook! :)





Bästa vän


Glöm inte att jag finns här vad som en händer! :)
Jag älskar dig!




/Anja Dymkowska



Filidutter?....


Dagen har jag spenderat med Johanna, ytters trevligt hade vi! :D hahah Vi köpte godis(filidutter heter de) hahah hur sött namn är inte det? Mucho goda när jag väl hade lärt mig hur man skall äta de! :D Åt pizza med hennes papi som är typ hur snäll som hellst. Vi låg och kollade på film och bara umgicks. Som vanligt dårå :)
Igår var vi på Lion under kvällen, sedan berns och efter det drog jag och Jimmie hem till mamma och sov. Jag passade på att ta med mig alla viktiga papper från henne, vattna blommor och fixa undan posten lite.

Nu skall jag hopp i säng, imorgon har vi en lååång dag framför oss!




CIAO

/Anja Dymkowska



Kladdkaka


En sådan mumsig kladdkaka bakade jag igår.
(tillbehör: Vispgrädde och jordgubbskräm)




Dags att få dig på plats!


Tycker detta är så himla synd. Att jag skall behöva få skit av en liten fjortis bloggare! Nu är det krig, jag har fått en liten anklagan om att jag varit otrogen och att jag kallat min pojkvän tjock och grejer. Känns som om hon har lite för stor käft. Men en polisanmälan är gjord, dock tycker jag att det är riktigt synd om min kille. Alla är ju verkligen emot honom. Folk tycker han är pinsam eftersom han spelade in en video PÅ SKÄMT till en tävling och sjöng i den. Nej men då tyckte min barndoms vän Veronika att han var pinsam och äcklig och fan vet jag. Synd att du inte kan säga det rätt upp i hans ansikte utan tar det med andra bakom hans rygg, även gjort narr av hans förhållande,  men allt kommer ju fram till mig i alla fall. SYND! HAHA(känns som om ditt ironiska haha har smittat av sig) Sedan har vi en den "underbara" fjortis bloggerskan Alexandra Nilsson. Ooja, hon har satt pricken över i. Skrivit öppet på facebook att min kille är tjock, gjort narr av honom. Sagt till honom att jag varit otrogen och sagt allt detta till henne när vi fikade. HAHAHAHA ännu roligare än det där med Veronika. Skulle jag öppna mig för en bekant, neeej skulle inte tro det! Och nej, för er som undrar jag har inte varit otrogen och jag har aldrig sagt att jag inte behöver min lilla tjockis och syftat då på Jimmie!






Inte bara Alexandra som har skills... det har jag också!


för 20 minyter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson varför försvarar du jimmie? fett patetsikt stick

för 18 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman Alex försvarar vem?

för 17 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson din mamma, stick äckel

för 16 minuter sedan · GillaSluta gilla ·Martin Rosenvinge Hon är galet arg!

för 16 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman ursäkta?

för 16 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman martin hon är ju kissie, hon har väl rätt att säga allt?

för 16 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson you heard me fattie!


för 16 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman Alex vad leker du för något?

för 15 minuter sedan · GillaSluta gilla.Martin Rosenvinge ?/ignore

för 12 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson smal, vad leker du?

för 11 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman ingeting :) behöver inte leka för att folk ska gilla mig ;)

för 10 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson jo då tjockis

för 10 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson din brud var ju otrogen tex :( hur känns de

för 10 minuter sedan · GillaSluta gilla.Jimmie Mathias Björkman jaså tell me more

för 9 minuter sedan · GillaSluta gilla.Alexandra Von Nilsson ja anja du behöver inte tjockisen som du sa när vi fikade :)





Där har ni en av de sjuka sakerna Alexandra skrvit!



TAKE CARE!



Ta mig tillbaka...


Har suttit hela dagen idag och kollat resor, tror det bär av mot Thailand under påsklovet... Skulle egentligen iväg med pappa och familjen och så klart min man till Polen. Men det blir nog inte så. Hmmm undra varför?! Men men, nu är det bara att fortsätta samla pengar. Kanske drar med min man till Italien, Paris? Fan någonstans skall vi i alla fall :)


Men till värme skall jag. Sitter och drömmer mig bort hur underbart vi hade det i Egypten och jag kommer aldrig glömma den underbara känslan när jag kom till hotell rummet efter en dag på standen, ca 15 olästa sms " Anja!!! Det snöar i Sverige, fy fan för dig"! Det kändes så himla bra :) haha


Ta mig tillbaka....











/Anja Dymkowska



SMINK TIPS


Snygg skuggning på bara några minuter och inte alls svår att fixa!

Steg 1: Förbered rätt
Med en ögonskuggeprimer både fäster och håller din mejk bättre. Applicera primern över hela ögonlocket, gnugga försiktigt in den i huden med lillfingret om det behövs. Applicera sen en ljus ögonskugga, matt eller skimrande väljer du själv, på ögonlocket. Börja vid franskanten och arbeta upp mot ögonbrynsbenet. 

Steg 3: Rama in
Dags för kajal eller flytade eyeliner. Rita en linje längs hela övre fransraden, se till att den är tunnast i inre ögonvrån och tjockast i yttre ögonvrån. Sudda ut den skarpa kanten upp mot ögonlocket med hjälp av en pensel eller bomullstops. Dra sen en tunn linje längs nedre fransraden. Sudda också den försiktigt.

Steg 3: Förstärk inramningen
Dra en linje med kajalpenna eller flytande eyeliner längs de inre fransraderna, både övre och undre. Vill du få färgen att sitta, satsa på en vattenfast produkt eller en penna som är just avsedd för inramning av de inre fransraderna.

Steg 4: Dags för färg
Applicera en mörk ögonskugga på ögonlocket, snyggast resultat får du med en ögonskuggepensel. Börja vid din utsuddade kajallinje och arbeta dig uppåt mot ögonbrynsbenet. Applicera sen en lite ljusare ögonskugga, gärna med metallstänk, ovanpå ögonlocket. Arbeta från yttre ögonvrån, längs med globlinjen mot inre ögonvrån. Sudda skuggan uppåt mot ögonbrynsbenet.


Steg 5: Framhäv fransarna
Applicera de båda skuggorna med en liten, smal pensel längs den nedre fransraden. Tänk på att de mörka skuggorna ska vara mest intensiv längs franskanterna och i yttre ögonvrån  Böj fransarna med en ögonfranstång och applicera sen rikligt med svart mascara. För mest dramatisk look, satsa på en mascara som både förlänger fransarna och ger volym.



En sminkning jag själv skall göra i helgen är denna under.
Kan lägga upp steg för steg när jag gör den om ni vill :)




/Anja Dymkowska



Bakdags


Nu skall jag bara för fullt. Jag och min man har varit jätte söt sugna hela dagen idag så jag skall baka något mumsigt till oss, dock inte alls så mycket socker i det hela och massa frukt till. Vad tror ni att det kan vara om jag skriver så här!?

Tid: 20 minuters jobb + 20 min i ugnen

 6-8 portioner

Ingredienser:



Powerwalk


Nu har maten börjat smälta, då är det dags för 1 h powerwalk! Nice! Nu skall det brännas !:D





Middag


Dagens middag bestod av, pasta med biff,champinjoner och dijonsenaps sås och soya. Och en liten tallrik blasspenat med oliv olja och citronpeppar! Muums



/Anja Dymkowska



Champagnefest på lördag


På lördag ska vi ha champagnefest på Lion är faktiskt väldigt taggad inför det, dekoration ska fixas och vi som jobbar där har eget tema med lockigt hår och guldglitter. Danny kommer såklart också att bli fin :)
Här har ni i alla fall Eventbilden som Jimmie gjort till oss på Lion bar, hoppas ni kikar förbi på lördag självklart har vi även öppet imorgon onsdag är även på plats då!



/ Anja Dymkowska



Time to sleep




Dags för mig att sova nu. Skall upp kl 06.15! Usch... Aja god natt gott folk!

/Anja Dymkowska



Middag




Kycklingbröst gjord i ugn, keso och avokado röra och 2 soja stekta champingoner.

/Anja Dymkowska



Sushi


Lunchade med Helena och Rebecca idag. Självkalrt hamnade vi på sushin! Muuuums...
Tvätten är nu igång i alla fall, jag skall springa ner om drygt 5 minuter och ta ut de 2 första maskinerna och sedan skall jag stoppa in min jacka och en maskin med rödtvätt. Sedan är det bara att vänta tills allt torkat.








Tvätt


Då var det bara att sätta igång då... Usch! Snart är min man hemma i alla fall, då får jag lite hjälp.
Ses i tvättstugan!




Måndag


God morgon my friends!
Hur är det med er idag? Jag är redan i skolan trots jag inte börjar för ens om en timme, men duktig som jag är hade jag tänkt mig att sitta här i en timme och plugga ett tag innan jag börjar. Skall skriva på ett arbete jag inte är helt klar med, ska försöka skicka in det ikväll. Är så himla trött just nu... Vart bara 3 timamr sömn för mig och min man idag, sitter och smuttar på en monster just nu måste få i mig lite koffein känner jag för annars kommer jag tuppa av på någon lektion idag. Dock dricker jag ju inte kaffe, klarar inte av den beska smaken, usch så äckligt så för mig blir det bara monster eller burn, får lite små hjätklappningar av redbull så inget sådant för min del! Nu skall jag skriva vidare på mitt arbete, tänkte bara säga god morgon och önska er en bra dag! :)



/Anja Dymkowska



God natt



en fin och en lite.... oseriös :D





Nu är det dags för mig och min man att hoppa i säng, designen är klar och säg gärna vad ni tycker! :D
(de som inte ser någon skillnad, klicka på F5, om de inte funkar, köp glasögon ;) )
Börjar skolan imorgon halv 9 och slutar kl 3 senast. Sedan skall jag hem och tvätta och plugga för fullt!! Vi hörs imorgon från skolan, om jag inte hinner blogga imorgon bitti.

Ciao and good night

/Anja Dymkowska



Ny målade naglar


Hahaha målade mina naglar nyss men vart dock ej nöjd, ska nog hitta en lite mer färgglad färg! :)



/Anja Dymkowska



Jimmie bloggar


hej mina vänner ska göra om Anjas design nu, så det kan se konstigt ut på bloggen eftersom jag kommer uppdatera lite smått  i taget bli inte rädda! :D

Har ni några tips så kommentera gärna.



God morgon








Nu ska jag laga lite frulle! Sedan tvätta och träna! :D
PUSS



lördag... innebär jobb


Hejsan mina fina läsare, dagen har spenderats hemma hos Johanna. Massa bakis mat, cola light och godis + filmer! :D mysigt.. jag har precis fixat mig och nu väntar jag bara på att Johanna skall bli klar. Hon skall in till stan och träffa en vän och jag ska röra mig mot jobbet. Som tur kommer Jimmie och gör mig sällskap sedan! Slipper jag sitta där helt själv och vara bakis och spiknykter! Men men, skall inte vara osocial nu mot Johanna, tänkte bara visa lite livstecken!

/Anja Dymkowska


RÖSTA PÅ MIN BABY!


Klicka på bilden nedan och lyssna på när Jimmie sjunger. Han finns även med på film! HAHAH så söt han är. (han kan sjunga bättre ;) ) RÖSTA ALLA FINA LÄSARE!!!!!!!





/Anja Dymkowska


hemma hos Johanna


Nu har vi städat undan lite här hemma hos henne och snart skall vi börja fixa oss. Rolig kväll det kommer vara. Fan vad taggad jag blir!!! Roligt ska vi ha ikväll i alla fall. Imorgon mina sötnosar sska jag inte ta en enda droppe alkohol! Jag ska ha 2 dagar i månaden jag dricker, sedan om jag vill ut så är det bara redbull som gäller! :D



/Anja Dymkowska


Alla hjärtans dag tårta :)


Denna lilla bit och kaffe fick min prins av mig här om dagen! Köpte en jätte fin alla <3 dag tårta! :D




Kommer sakna dig


Jag kommer sakna dig som fan vännen. Hoppas du kommer ha det bra i Kanada så hörs vi via skype!!
Glöm inte att jag älskar dig massa!




/Anja Dymkowska



TIME FOR SCHOOL...


Är mycket trött och har vidrigt ont i fötterna... Dags att plugga ordentligt! Blö blö blööööö.


see u



En ganska gammal bild på mig. Tagen 1 oktober 2009



bilder! :D








Wednesday




Skola idag från 13:45 till 15:15. Dock har jag möte kl 14.00 i skolan men det är bara att säga till fröken that I have to go. Planen idag är att dra hem efter skolan, städa lite, kanske hjälpa Jimmie med tvätten... (om jag orkar :D ) Dra till LION BAR och sedan på drinkbjudning på Laroy. Kan bli en ganska rolig kväll, dock får den ej bli för lång. Skola imorgon ju!!!


/Anja Dymkowska



Dagens snygging




Här har ni en jätte fin tjej från min klass som jag umgåtts med ganska mycket den senaste tiden!
Hon är alltid glad, jätte söt och har världens öppnaste personlighet! Hennes hjärta är öppet för alla!
Vacker är hon också :)
Helena Ståhle, here she is :)


/Anja Dymkowska



Bilder från lunchen med mamma






/Anja Dymkowska



time for tacos


Dags att laga lite middag! NAM NAM med tacos! :D



stressad


min buss går om 20 och ja har inte ens fixat mig. fan fan fan fan


see u



Alla Hjärtans Dag Firande


Dagen efter skolan och lunch med mamma har jag självklart spenderat med min man, min andra halva, min bästa vän... MIN JIMMIE! :)
När jag kom hemn hade han duktat upp små snittar på bordet. Tänt massa ljus och lagt fram massa gele hallon och choklad askar och en till nallis(en fru till den jag fick förra året) :) Efter det vart det lite avkoppling i sängen och jag och älskling drog in till stan för en romantisk middag!! :)
Nu har vi tagit 1 h dusch, Jimmie känner sig som en tjej typ haha, och jag ska få massage av min älskling.
Sååå underbart.
Själv köpte jag en rosa prinsesstårta som i inlägget nedan och en klubba som det står I LOVE YOU på.
Bjuder på lite bilder...










/Anja Dymkowska



Samhälle C


Sitter nu på min Sam lektion och försöker komma på ett bra syfte och så där till mitt arbete. Jag tänkte skriva om hur ungdommar med utlänsk bakgrund behandlas i skolan.


Dags att sätta igång som fan. Detta är ett mycket svårt arbete... blööö!

/Anja Dymkowska



14 februari- Alla hjärtans dag













/Anja Dymkowska



God natt




Nu skall jag och älsklingen min hoppa in i sängen, smaska på lite morötter och dipp och gosa. Skolan börjar 11.15 imorgon vilket innebär en sovmorgon till 9. Mys! Jimmie ska upp samtidigt som mig vilket också är jävligt nice, då får man lite sällskap på morgonen och halvvägs till skolan. Han ska dra och gymma imorgon bitti med sin vän Viktor :) Själv ska jag alla hjärtans dag luncha med mamma och sedan skall jag hem och gosa med min man! :) Så underbart!

God natt mina fina läsare så hörs vi imorgon

/Anja Dymkowska



Hur vill du att det ska vara?




Jag har tänkt på en sak ganska mycket den senaste tiden. Jag och Jimmie har ju firat 2 år, snart är det alla hjärtans dag och snart firar vi 1 år som förlovade.
 Mycket firande runt kärlek. Allt har ju bara handlat om kärlek hela tiden känns det som.
Men alla vi tjejer vill ju fira detta på olika sätt. Jag har haft olika bilder i mitt huvud hur det perfekta alla hjärtans dag firandet skulle se ut.Hur den där första gången man har sex kommer se ut. Alla har vi ju olika bilder men det blir ju dock inte alltid så man har tänkt sig eller önskat. Och det är kanske inte heller så bra att vi går runt och föreställer oss saker och drömmer oss bort, för då kasnek vi blir jätte besvikna fast killen har kämpat som bara den. Personligen tycker jag att det måste finnas över mycket romantik i det hela, då är jag riktigt nöjd!! Allt skall vara överdrivet. Inte få en ros, utan hundra. Inte få en ask choklad utan kanske gå på spa och bli masserad med choklad. Allt ska vara överdrivet! Inte gå på stan och hålla varandra i handen, gå till den finaste plats där du ser hela stan, öppna en champange flaska och säga hur mycket man älskar varandra!
Alla vi tjejer har en bild av vårt bröllop i framtiden. Även jag. Klänningen är redan vald sen flera år tillbaka och mannen som kommer få köpa den kommer ha 40 tusen kronor mindre efter. Den är helt fantastiskt fin, Karen Millen visste vad hon gjorde när hon designade den. Min bukett ska bestå av bara röda rosor, inget mer, och mannen jag gifter mig med ska ha röd ros i sin ficka på kavajen. Min brudtärna ska ha en vinröd klänning på sig som matchar mina rosor. Allt i kyrkan skall vara vitt, det skall jag med och min blivande.

Då är nu min fråga till er. Hur skulle ditt perfekta alla hjärtans dag firande se ut??

/Anja Dymkowska



Valentines Day




Imorgon är det alla hjärtans dag och jag har vekrligen inte en blekaste vad vi skall hitta på. Jag går i skolan till klockan 3. Jimmir börjar jobbet då och slutar 8. Fan vad jag hatar han schema. Varje jul, ny år och fan vet jag ska hans jätte snälla chefer sätta in Jimmie på de passen inte någon annan. Jätte kul! :(
Min älskling hade tydligen köpt en liten gosig nallis till mig men han kunde inte hålla sig med att ge den, så i fredags när vi var på lion bar vart han nog så inspirerad av alla hjärtans dag temat att han var tvungen att ge mig den där lilla nallebjörnen. Hahaha så söt han är! :)
Jag tänkte iaf försöka hinna med en middag idag, gör vi inte det får vi har vår lilla egna alla hjärtans dag när vi vill! ;)




HAHAHAHAHAHAHAHA


Saman-Tjejer har någon rött läppstift?
Tjejer- Ah vad vill du ha det till?
Saman- snälla ge mig.
Jag- (drar fram mitt läppstift) men fan förstör det ej!!!
Saman- (räcker läppstiftet till Jimmie) måla mina läppar är du snäll!
ALLA DÖR AV GARV!

kändes som detta krävdes för att lätta upp den stela stämningen igår ;)




/Anja Dymkowska



städa


Älsklingen skall dra till jobbet vilken sekund som hellst och jag skall börja städa. Hela lägenheten från topp till tå. Ska även ner till tvättstugan och kolla om de finns någon ledig tid då vi har massa svart tvätt kvar. Sen ska jag sätta mig igen vid denna dumma dator och plugga! Är så arg att vår förra kraschade och jag är tvungen att skriva om mitt ena arbete!!! :(



Lite musik så där på morgenen det behövs!
Bjuder på denna



Fett arg man ska behöva bli.


Är så jävlaa förbannad att jag inte har lust att prata med någon. Att all skit skall alltid hamna på mig är ju inte så ovanligt!!! fett fittig stil men vad ska man säga. what comes around goes around. BITCH!



ALLA HJÄRTANS DAG FEST


Idag ska det fan festas gärnet. Vi har dekorerat lokalen, vi har också fixat oss efter alla <3 dag tema och vi hoppas att alla som kommer till Lion Bar idag kommer med någon rött. (läppstift,klackar,skjorta,fluga,naglar etc.) Tagga inför idag och skriv till mig eller Amanda Ericksson för att boka bord!
DET REKOMMENDERAS VERKLIGEN!


/Anja Dymkowska



Väntar på Marre


Marre är på väg med bilen mot mig nu. Jag ska dra på mig ytterkläderna strax och packa ner lite smink och money i väskan. Kan bli en spontan fest i Abrahamsberg idag. Vi får se hur det blir, men pengarna måste med om vi skall ha något från systemet! :)


see u peeps

bjuder på en halv fräsch bild



Fredag


Kult väder ute. Kult att man inte ens kan komma till skolan. Inga bussar går och i morse gick tunnelbanan var 30 minut. Men men, nu har jag iaf sjukanmält mig och dagen har spenderats med min älskade här hemma. Ett till problem som vi upptäckte i morse, vår stationära dator har krachat. Fan vilken tur vi har i livet alltså. Men jag sitter inne på min laptop nu, dock är problemet att jag har alla mina arbeten där... not fun at all :( Ska strax äta middag med Jimmie och sedan skall han röra sig mot jobbet och jag blir upphämtad av Marre här med bilen och vi skall åka till Kista, hon skall dela ut lite CV:n och kanske ta en fika med mig :)


dags att laga spaghetti och köttfärssås

HÖRS

/Anja Dymkowska



VERONIKAS BLOGG


klicka gärna in på denna tjejs blogg och kommentara vad ni tycker om hennes design!! den är gjord av min pojkvän Jimmie! :)

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN




/Anja Dymkowska


shopping


allt som allt gick på ca 250 kr.
köpt på H&M

Min sjukt snygga hatt från BIKBOK 200 kr

 

Leggings från Zara 300 kr

/Anja Dymkowska



Nagellack som kommer vara inne till våren


 

/Anja Dymkowska



Tävling


Jag har precis deltagit i en tävlig som Dollyblond och Lolux angagerat! Gå med i den du också så har du möjligheten att vinna ett valfritt smycke från LOLUX!



/Anja Dymkowska


TRÖTT CHEEEY


Kvällen började på Lion bar, med lite sällskap, seadn rörde sig mina vänner med så kom Verro och Markus som två räddare i nöden. Vi fick skjuts av de till BERNS där vi sedan mötte upp Klara och Thilde och massa andra. Kvällen slutade ganska bra för Jimmie(han var fettttt full) själv hade jag shottat tequila, druckit 8 olika drinkar och var lite halvt lullig, om jag ens var det. ni kan nog tänka er hur kul jag hade med alla fyllon, Klara var ju inte så nykter hon heller! Men duktig som hon är partade hon hela natten och kom till skolan ändå! GOOD GIRL!

Nä nu ska jag ta en macka eller något och sedan kicka mig själv i röven så jag kan sätta mig och plugga.

/Anja Dymkowska


IKVÄLL KÖR VI!


 

VÄLKOMMEN!



dag med söta Klara


Har spenderat dagen med underbara Klara, vi har shoppat och ätit sushi! nu ska jag till Vällingby men Jimmie och kolla på lite mer kläder! JIPPIE!


Klarisen!

/Anja Dymkowska


skola




Sitter nu i skolan och skall skriva klart min reflektion om livsåskådning och reflektera det med filmen Jalla jalla. Lite svårt men de kommer nog att gå bra! :) Dags för mig att fokusera lite nu på mitt arbete, det skall ju fan in snart. Tänkte bara visa lite livstecken ;)

/Anja Dymkowska



Scampi e spinaci- Vapiano


Detta skall jag laga imorgon till mig och min man!



ny duschad


Jag och älsklingen hoppade in i duschen inte så länge sen. Fick typ världdens flumm humör av alla varma ångor så jag stod där och skrattade som ett fån! kult var det :D
Nu sitter jag här med Jimmie och väntar på att Alexandra skall ringa mig, hon har tydligen något sjukt roligt att berätta om mig. Någon hade mejlat henne om mig tydligen! hahaha förväntar mig ett gott skratt. Snart ska jag måla naglarna och sedan ska jag sova! :)
Skola och jobb imorgon, ser fram emot det. NOT! Men skolan skötas skall! Efter plugget ska  jag hem och börja på mitt arbete i Svenska C och sedan laga en jättttte god middag till mig och min man! :D Pasta a la Vapiano! :)


Avslutar denna dag med att önska er god natt!
CIAO BELLI!


/Anja Dymkowska


shopping


 

 

/Anja Dymkowska



Tisdag


Efter några lektioner i skolan och samtal med lärare så drog jag till stan och köpte ett par skor, seadn mötte jag upp Alexandra och vi drog till fresco och tog en fika, hon tog en sallad och jag smällde i mig en där morotskakan jag ej bör ha rört! Men men, ska strax sätta på min träningsskiva och dansa loss i 45 minuter! :D Efter shopping och fika drog jag till Brommahallarna där jag och Amanda skulle ha lektion.Vart dock ej så lyckat så nu är jag hemma och jag har precis smällt i mig lite korvstroganoff med ris och sallad. Bjuder på en bild på Alex som jag tog idag, jag är fan förbjuden att visas idag!!! Skorna lägger jag upp senare.



På jakt efter skor!




Om någon har ett par 41:or till salu är jag sjukt villig att köpa de!
Ett par röda pumps från H&M. Fy fan de är helt fantastiska, jag måste få tag på ett par sådana. Hör av dig om du har ett par att sälja. Kan betala ett bra pris! :)



gårdagens shopping



jätte snygg och Barbour liknande vår jacka.
Gick för ungefär 500 kr :)

/Anja Dymkowska



skola


Bussen går om 30 och jag har inte ens klätt på mig. uuups lite sent ute! men det är bara att skita i sminket! :)


höres!


stan


Idag har jag gjort massa saker, har fetaste tandvärken, har varit på möte med min super goa coach Rami, han är nog den bästa läraren i vår skola! :) Han är verkligen super snäll och nu känner jag mig sjukt motiverad! Dags att ta tag i mitt liv! TUMMEN UPP FÖR MIG! :D Tog en fika med flickorna på kofi och jag shoppade även lite. köpte in en jätte fin vår jacka och jag skall även köpa et par jätte fina skor img när jag ska möta Alexandra på min håltimme! :) myys! Nu ska jag hoppa in i duschen seadn hopp i säng! Imorgon är det SKOLA! :D




GODMORGON


Godmorgon alla fina läsare! :)
Jag har precis fixat klart mig och ska röra mig mot skolan. Är inte så taggad på skola men vad skall man göra. Efter skolan skall jag röra mig mot tandläkaren och sedan har jag möte med min coach. Vi ska ha samtal om mitt projektarbete. Kanske tar en fika med någon av flickorna idag eller något. Vi får se... Nu skall jag ta min joggy jalla och dra mig mot bussen!

Ha en fin dag!
CIAOOO

/Anja Dymkowska


bilder från denna vecka


Amandas smaskiga kladdkaka hon åt på fresco i måndags när vi pluggade

MÅNDAG

Fresco

Min pasta jag åt när jag och Jimmie firadade 2 år, vi åt på vapiano. 1 Februari 2011

Älsklingen på vår 2 års dag

mina fantastiska rosor jag fick!

 

drinkar på lion
(från höger)
ICEBEAR, P2, Rosapantern

Me, myself and I

Fia och Chapman på Lion igår

/Anja Dymkowska



PARTEY!!!!!!!!


Idag jobbar jag på Lion bar som vanligt, som om ni har lust att komma förbi och parta med mig så är det bara att kika förbi! Sedan bär det av mot magenta! :D Är så grovt taggad! NU KÖR VI! :D



lördag


Gårdagen bestod av massa massa stress för mig, men nu är allt iaf fixat i stort sett. Vi skall bara till Mcdonalds på måndag och få titta på filmen från övervakningskamerorna. Detta måste fan lösa sig. Efter skolan drog jag och Amandad på stan och chillade. Sedan mötte jag upp andra Amanda(Ericksson) vi Odenplan och vi drog till Lion och chillade. Jimmie och Johanna kom senare och vi partade för fullt igår... Fan. kolladde mitt konto nyss, och de känns fan inte bra.... spenderadde 500 kr igår. och i onsdags gickdet åt 700. Men men, idag jobbar jag så det kommer rulla in pengar och jag skall få tillbaka lite pengar av min man för alla taxi resor! :)


Nu ska jag städa lite hemma, vi hörs

/Anja Dymkowska


fresco


Skolan är slut för dagen och jag väntar nui på att Alexandra skall ringa mig. Ska ta en fika med henne på fresco! Kanske blir en liten minishopping också! :)

höres och synes!
bild på mig och alex!



bilder från onsdagen


 

 

 



ÅNGEST!


Fy fan vilken ångest jag har. Vart nog lite mycket dricka för min del igår, efter massa partande är och där rog jag Jimmie, Anil och Nella till McDonalds för att käka. Någon fitta snodde Jimmies kamera för 10 000 kr. Så det vart inte så mycket sömn för oss i natt då vi fick göra polisanmälan hit och dit och sedan hoppade vi in i en svart taxi som vi vart stoppade i på tranebergsbron och det visade sig att han inte ens hade kör kort och grejer och vart yp förhörd och fan vet ja. Usch vilken jävla kväll. Och det värsta av allt att det var jag som tjatade på gänget att dra till donken, skulle vi ej ha gjort det skulle Jimmie ha kvar sin kamera! Fitt ångest!


onsdag


Skolan är nu avklarad, hade bara en lektion idag. Vi satt och kollade på JALLA JALLA så det var ju inte så ansträngade må jag säga. Nu ska jag röra mig in mot stan, ska även försöka få tag på Alexandra. Vi skulle ta en fika idag, men vi får se hur det blir med det. Sedan skall jag och Jimmie på middag till hans föräldrar och sedan skall vi röra oss mot Lion för att festa galet ikväll! :)


Bilder och liknande kommer så fort jag kan. Har verkligen inte haft tid för att blogga så mycket och det kanske märks :)

/Anja Dymkowska



2 år med älsklingen!


Idag firar jag och min man  2 år tillsammans, och om en månad har vi varit förlovade i 1 år. Det är fan helt sjukt hur tiden rinner iväg. Älsklingen är på jobbet nu och jag skall strax röra mig mot skolan. Efter detta ska vi mötas upp, gå på bio och se filmen king´s speech och sedan gå ut och äta. Däremot har jag ett litet dilemma. Vad ska man ge till baby idag? Vi har lovat varandra att inte alls köpa några speciella presenter, men något litet tycker jag att han kan få. Så tipsa mig mycket mycket mycket så jag vet vad jag kan köpa till min gullis !:)




Jimmie!
Du är den underbaraste kille jag någonsin har mött, och du har verkligen stått ut med mig på senaste tiden, och det ska du ha en stor eloge för! Vi har gått igenom det mesta som kan hända i ett förhållande. Du och jag helt enkelt genom vått och tort. Du har lärt mig älska mig själv, vara mig själv och känna mig bra, du har lärt mig hur kärlek egentligen ser ut, vad "att bli älskad" betyder.
Tack för dessa underbara 2 år, men det är inte slut än, vi har flera underbara år framför oss! :)
Jag älskar dig