måndag


nu har jag typ blivit frisk, har fortfarnade lite ont i magen men jag mår hyfsat bra. nu ska jag skriva spanska nationella i 3 h. trodde vi bara skulle skriva i en och en halv men men. vad ska man göra. igår vart de fika med verra hennes lillasyster, micke och natha och frej? nån kompis till micke. sen lunch med mamma på gjurgårn och chill med vännerna där efter. annars har jag försökt att var hemam så mycket som möjligt och chillat för atyt bli frisk. har lyckats ganska bra känner jag. men iaf, nu ska jag springa in på lektion. see you



Lördaag


bad updates i know, har faktiskt något att skylla på. sen i torsdags natt har jag varit riktigt sjuk, som ni kanske vet vart matilda min lillasyster riktigt sjuk i österrike och smittade sen mamma och mej. så som ni kanske förstår mår jag inte så bra nu. igår kväll kräktes jag några gånger och då fick jag typ ut alla bakterier så nu bubblar det bara lite i magen och så är jag seg i kroppen. igår mötte jag upp amanda runt halv tre, vi drog till swedbank och satte in pengar där på mitt konto. och sedan en fika på coffeehouse där vi stötte på fridis med sitt ex. uhlala var det kanske ett nytt försök på g?? roligt att alla alltid ska träffas på ett fik och försöka igen ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig och håret eftersom jag svettas så enormt mycket på nätterna nu när jag är sjuk! sen ska jag möta upp amanda runt fem och gå hem till hennes mamma för att ladda på nya låtar till min ipod. sen blir det kanske en fika eller något sådant. vi skulle ju egentligen gå på sex and the city men har inte orken att sitta i en kvav salong...


bilder från fikan igår, enjoy







/Anja Dymkowska


torsdag


hejsan, är hemma hos jimmie. nu fick reda på att jag ligger på MVG i engelska idag. as najs. ah som ni såg igår har jimmie fullt upp nu med lägenheten, så vi umgås inte mycket alls och ah han är ju ganska stressad och så. kul att gubben min ska bli stor nu och flytta till en egen lya. själv ska jag och verra leta för fullt i stan. lägger upp lite bilder från picnicken i måndags.

ikväll ska jag och verra jobba, sen ska jag hem och hjälpa mamma flytta möbler. vi ska bygga om mellan köket och vardagsrummet nu. så de blir kaos där hemma också. så jag ska antagligen bo hos verra nu i 4 dagar eller kanske jimmie vi får se vart man hamnar.

love











/Anja Dymkowska


YIIHA! gästbloggarn igen ;)


Möbler köpta, imorgon städning innan jobbet samt montera upp möbler. ONSDAG INFLYTTNING! Nästa månad platt-tv. barapapa I'm lovin' it!!! :D♥


Bilder från senaste tiden kmr senare ikväll ;) pz / Jimmieboy


anja här


hejsan korvar,
är i skolan nu och ska ha spanska nationella sen ska jag kanske träffa jimmie och börja gå igenom kläder och skit. igår jobbade jag med verra som sålde as bra redan för första gången, någon som har talang? :D ska försöka få tag på jimmie så fort som möjligt efter spanskan så vi kan lägga upp dagen lite. ska kanske träffa johanna eller verra sen på en fika om jag hinner det.  idag är det morsdag i polski, så grattis mami på morsdag!

aa som jimmie redan skrev är jag utan dator mammas chef har sin dator nu och min är helt krashad. ska tvinga mamma köpa en ny dator! klarar mig fan inte utan!


aja korvar, vi hörs kanske sen
love
/Anja



Anja utan dator.


Hej eftersom Anja är utan dator så gästbloggar jag lite :)
Vi har hunnit med en mysig picnic på djurgården med massa sol och god mat.
Sen har vi bara haft det underbart bra med varandra har inte så mkt att skriva egentligen ville bara langa lite bilder
men sen kom jag på att de är på mobilen så jag laddar upp i morgon ska försöka somna om igen.
ÄLSKAR MIN ANJA!

/ Jimmie


måndag


kommer till skolan klockan 8 oc får reda på att jag inte har någon engelska vart ju inte så glad men jag tänkte aja sitter kvar där i 2 h så jag inte missar svenskan och kvart i tio kommer min svenska lärare och säger att vi inte har någon lektion idag! hmm undra om jag vart glad att jag vaknade 20 i 6. aja efter de drog jag med min man till djurgården och hade picnick från klockan halv 12 till typ 4. natha och marre kom förbi också. jimmie tog lite fina bilder med mobilen, de kommer upp sen. ska be honom att lägga upp de, see you

/Anja Dymkowska


god natt


nu ska jag lägga mig i sängen och spva. har suttit och planerat och kollat i massa kataloger och så på möbler till min och älsklingens lägenhet. har ritat upp allt och så. vart 3200 för allt. as bra priser vi fixat. och bygg jobbet fixar min pappa åt oss för 1/4 av priset. så det är super :D

kommer inte bli så sjukt mycket uppdate fårn min sida nu för tiden , jag ska jobba tisdag, torsdag och kanske söndag också. måste få in mycket pengar nu så jag har råd att köpa allt med jimmie! sen kommer vi behöva göra en runda till IKEA också! längtar, men de får vi ta nästa vecka när han är ledig.

åh gud vad jag längtar tills vi får nycklarna. blir nog antagligen fredag denna vecka :D:D:D

god natt



FRÅGESTUND! -svar




1. Amalia
Om du fick förändra något i ditt liv, vad skulle det få bli då och varför? :) Kram!
svar: tror att det skulle vara det att mina föräldrar skiljdes. om de nu tillhör mitt liv, mådde verkligen inte bra då och jag började tröst äta som ett djur. fick sömnskräck och fick liksom magna till och stå där mellan 2 vuxna som hatade varandra och lyssna på allt medan jag var 6.

2.Milen
hur gammal var du när du förlorar oskulden ?
jag räknar det från sommaren 07, så jag var 14.

3.Anonym
Söt blogg :) Hur länge har du & din kille varit ihop ?
Kram
vi har varit tillsammans i 16 månader den 1 juni, då vi haft en paus i sommras på ca 1 månad och 3 veckor.

4.Julia
Vad är det svåraste du gått igenom i ditt liv?
oj det är lite svårt att bedömma just det svåraste men en svår grej för mig vart min "övervikt" jag fick efter att mina föräldrar skiljde sig och jag började äta väldigt mycket. det slutade med bulemi sommaren mellan 8:an och 9:an, dvs år 2007. 18 kg på 3-4 veckor. det var svårt att få bort den där kräk vanan efter de få måltider jag åt och så. det var mycket dricka, lite mat och massa stres. jag var liksom blind för mitt utseende jag tyckte jag såg exakt lika dan ut som 3 veckor innan men så var det dock inte.

5.Madde
haft en fin lördag?
haha en lite udda fråga för en frågestund, men det är ju fortfarande en så jag får väl svara på den ändå. ja det har jag väl, var medmina vänner ett tag i kristineberg på kvällen, var på middag hos pappas vänner och så.

6.anonym!!!!!!!!!!!
-det går rykten om att du o en nära vän har en affär,stämmer det???!
-hur många har du haft sex med??! har du verkligen varit kär i alla
-skulle du banga på en tjej
-stämmer det att du säger till killar att du är singel även fast du är förlovad med jimmy??för att få haffa
-har du varit otrogen mot någon nångång, inte bara jimmy??

KRAM;)

hej Anonym.
- nej detta stämmer inte och som du kankse vet så betyder ordet "rykten" en påhittad mening någon spridit. ska jag vara ärlig hade jag inte ens en aning att det fanns ett sådant rykte på G.

-jag har haft sex med mer än 1 men mindre eller lika mkt som 10 ;) och nej jag har inte varit kär i alla men en crush eller nått ja typ. 2 pers har jag inte känt nått för alls.

- nej då jag har ju haft sex med min bästa vän amanda 14 gånger. nej okey jag skoja nu ska jag inte driva här, men nej jag skulle inte kunna hålla på med en tjej. blir inte attraherad liksom ;)

- nej detta stämmer inte heller om jag säger så. jag säger inte att jag är singel, jag är väldigt "stolt" eller hur mna ska säa att jag är förlovad så jag har inget att skämmas för. jag säger det mer än gärna om jag säger så. och btw, jag haffar inte någon, jag är nöjd med den killen jag haffade 16 månader sen ;)

- ja jag har varit otrogen mot min man en gång, som jag tidigare sagt. Italien sommaren 09. sen har jag inte rört någon annan

7. ..
Hur kan ni säga att ni har varit tillsammans så länge när han knullade runt med typ hela stockholm under sommarlovet?! Ni hade gjort slut då?!
jo eftersom vi har räknat bort 1 månad och 3 veckor. och sedan firade vi 6/7 samma datum typ. eftersom vi vart tsm redan den 3:dje veckan på september. vad han gjorde bryr jag mig inte om, alla har vi vårt förflutna och alla gör vi våra misstag.
du är inte heller perfekt kompis ;)



dags att svara på frågor


medan jag fixar med svaren på bloggen kan ni få lyssna på den här låten :)





söndag


sitter och chillar framför datan nu, ska strax dra in till stan efter de ska jag svara på alla frågor från frågestunden vissa är ju bara allmänt sjuka. kan svara redan på en nu till ".." ja vi har varit tsm i 16 månader den 1 juni då vi har räknat bort 1 månad och 3 veckor. och resten får du ta med jimmie eller behålla din åsikt för dig själv, alla har vi ett förflutet?



kram
anja



bilder från grillen











































:)



Lördag


idag har jag varit i stan med min man. vi tog en prommis från medis till gamla stan la oss där vid kajen och solade. fick fan lite färg på bara 40 min typ. efter de drog vi till donken och tog en iskall cola light satte oss på tuben och åkte till jimmie. satte oss vid datan och kollade på ikeas hemsida efter ltie möbler hem.

nu är jimmie på jobbet och jag kom hem till pappa för ungefär 40 min.
ska ner och laga lite köttbullar hörs



FRÅGESTUND!


så där ja nu kör vi igång med en frågestund och jag förväntar mig massa frågor. lite tips: mig,
skolan jag går i, mitt förhållande, min familj, vänner, utseende m.m. det är abra att fråga på!
:)

så från och med nu och 24 h fram är det bara att ställa frågor!



god natt


ska ta och lägga mig i sängen och prata lite med min bästaste vän mandy, sedan försöka få tag i min grabb och sen sova. imorgon hade jag tänkt att köra en frågestund där ni kan fråga allt mellan himmel och jord och jag svarar på allt också. (men är de ärliga svar? hahah det vet man aldrig) nä jag skoja självklart svarar jag ärligt på allt också. så var berädda och ös med frågor!  så jag har mycket att svara på imorgon kväll!


god natt älsklingar

btw, jimmie du är allt + lite till :) <3


bild gjord av Jimmie



svar på kommentar


. om ett inlägg till min syster!:
stackarn, vad är hon för sjuk?
21 Maj, 21:55  

svar: hon har fått något slags virus i tarmarna så hon inte direkt kan gå på toaletten om man ska säga så. hon kräks hela tiden och har inte ätit något sen torsdagen förra veckan, bara man får i henne något kräks hon vatten och blod eftersom hon har fått sår i magen av alla syror som bara öser på fast den är tom. hon har legat inne på sjukan ett tag och fått dropp men hon mår inte bra ännu men vi hoppas på det bästa!



egen lya, ja tack!


kl 10.00 skrev min kära pojkvän på lägenhetes kontraktet, det som behövs fixas nu är att skriva in mig och sen är det dags att flytta in möbler, åka till ikea och handla, be pappa fixa lite i köket och så. sitter just nu och kollar på Ikeas hemsida. har hittat massa grejer som vi skulle behöva ha där ifrån. exempelvis ett skåp, mat bord, en fotölj, hade tänkt mig faktiskt en uppfällbar så nån kan övernatta i värsta fall liksom, tallrikar och stekpannor ah you got it. massa små saker, ljusstakar. omg listan håller på att bli lång och det är inte så jävla mkt sedlar i min plånbok just nu. tror jag ska dra med mig pappa till IKEA och handla, han får vara min lilla sponsor? :D hahahah


efter de har jag varit med min älskade, prata lite med pappa Jarkko om lägenheten och även tagit en snabb fika med Natalia i alvik i solen. kul att träffa den lilla pricken igen :D har ju inte setts sen halloween! :O

atm sitter jag vid datan i haninge, undrar på varför tommie inte svarar på mess och vart min pojke håller hus. min lilla bror har jag nattat nu är de bara Nathalie kvar men hon ska sova runt 10.

hörs sen bloggen, ska upp på vinden och hämta sommar kläder ;)



prommis


nu har jag och verra och hennes lillasyster emilia varit på en 2 h prommis. sjukt skönt var det att gå med brudarna och snacka lite med verra. nu ska jag röra mig och möta min man! see you


at verras place


hejsan pruttar,
är hemma hos min kära barndomsvän verra och chillar. hon har bränt sönder hela fejjan och jag är röd som en liten kräftish. hahah mina armar och ben är ju sjukt röda. men det gillar vi.  :) idag har jag varit med min man tills han började jobbet dvs 3. sen drog jag hit till verra. snart ska vi gå ut och powerwalka. vi har bara suttit på balkongen och chillat, läst tidningar om sex och snackat dieter och massa minnen, sjukt nice. verra drar imorgon tll London över helgen så det var kul att vara med henne innan resan liksom :)




inköpta saker


klänning från Zara, 299



bikini på H&M, underdel 99 kr överdel 129 kr




/Anja Dymkowska



ett inlägg till min syster!


okey, jag håller typ helt serriöst på att dö. som de flesta vet så ligger min lilla systser på sjukhus, eller ah låg hon kom hem i förrigår natt. och självklart idag var allt tusen gånger bättre och hon gick tom till dagis i 3 h bara för att få vara med sina vänner ett tag och så. och bara vi kommer hem kräks hon upp allt hon fått i sig idag. då sätter jag mig i sängen med min plutt, läser en bok och ger henne lite kamomill te som är bra för magen och lite bröd med smör som är bindande. och bara hon fick i sig det kräktes hon. då gav jag upp och gav henne bara vatten med massa mineraler och en påse vätske ersättning, nepp de funkade inte heller och de kom upp tsm med blod! har aldrig sett en unge gråta så mycket för att hon är rädd att hon ska dö, jag skulle kunna offra mitt liv för henne. när jag hörde henne säga det där. sprängdes mitt hjärta, jag höll emot tårarna och sa att jag väntar på henne här hemma. vet inte vad jag ska ta mig till för att hjälpa henne. skulle det vara möjligt skulle jag bara vela ge över hela min själ till henne. min fina lillasyster som jag älskar sjukt mycket mår förjävligt och är sjukt rädd för att dö.

matilda jag älskar dig så enormt, du klarar det här! håll ut gumman!



stan


har precis kommit hem till min älskade man, vi drog in till stan runt elva för lite sommar shopping, självklart räckte inte pengarna till jimmies brillor :O:O hahah men de köper vi på fredag :D köpte iaf en klänning från zara, sjukt söt, man kan även ha den som tunika. en bikini på h&m och lunch till mig och pojken. och där var anji pank igen. la ifs undan 250 kr från min lön igår, ska även jobba img och då ska jag lägga undan lika mkt! om inte mer. minst 250 iaf... nu ska jag lägga mig i soffan brevid min andra halva och mysa med honom ;)

bjuder på en bild på oss från H&M idag. lägger självklart upp bilder på mina nya grejer sen också


jimmie langar en lady gaga och jag, hmmm. en doktor typ? :D hahah
vi har så jävla kul tsm! älskar dig muppis, du och jag Jimmie!

/Anja happy Dymkowska


design


som ni kanske vet har jag en ny design på min blogg. skulle vara gulligt om ni skulle ha lust att slänga iväg en kommentar och säga vad ni tycker :)

kram anja



tjenare bloggen


igår gick det ganska bra för mig på jobbet. fick ca 500 kr i lön :) sitter ju inte så himla fel ;) idag ska jag iväg med jimmie till stan och köpa solglasögon till min älskade och sen ska jag själv köpa en bikini och så vill jag typ hitta någon fin somring kofta. hellst vit! :) men vi får se, ska kolla om min mamma har laddat batterierna på kameran för då tar jag självklart med mig den! :) haha

igår drog jag till kristineberg ett tag med mina brudar efter jobbet, grabbarna var redan där, jimmie, viktor och sen kom marcus. så de var trevligt men jag var sjukt otaggad.

aja vi hörs sen, ska nämligen till tandis med jimmie och sen till ungdomsmottagningen och få mer piller! fan sjukt att jag tagit piller i 1 och ett halvt år. tiden går fort!

see you



morsning


snart är det dags för mig att röra sig mot skolan. ska nämligen försöka få tag på muppen tommie och gå till 7eleven och köpa ciggisar. at the moment hållet jag på att klä på mig och strax ska jag sminka mig. blir bara maskara, inget puder eller något i ansiktet, vill bli brun ju :D efter skolan är det jobb för min del idag, så var berädda på lite dålig update! ;)

ha en bra dag
/Anja Dymkowska



tankar


sitter och tänker på min "första" gång. ah vissa vet hur jag räknar vissa inte. och så tänker jag på andra brudars, en killes. asså de här går inte ihop för mig. jag fattar inte hur en kille kan tycka att de är positivt om en brud legat med många. läste det precis på nån tidnings löpsedel mamma gav mig. att 88% av killarna gillar när deras bruda har haft sex med mer än 30 st. hur fäscht är de liksom på en skala 1-10. -100000000000000000, är mitt svar. liksom kom igen, är det inte bättre att en tjej respekterar sig själv och inte gör sig själv till slampa. come on! killarna fick en fråga ställd också vrf, och då sa de, eftersom de är bra på sin grej. i princip de orden men olika formuleringar. asså jag blir så äcklad. blir så äcklad på hur vissa ligger runt, hur vissa gör för att förlora sin oskuld, jag fattar en engångsgrej fine. men asså... men hur kul är de att knulla en random kille/ brud man stämmer träff med, drar nånstans och knullar? blir så äcklad att jag inte klarar av de. euuuuw.att knulla personer som ser värre ut än stryk, har äckliga personligheter och skit bara för att få nått är också något jag aldrig skulle kunna göra. jag kan säga så här, möjligtvis för att jag kommer från en polsk familj, men jag har aldrig haft sex med någon jag inte haft kännslor för eller kännt sjukt jävla bra! och då har de varit nått mellan oss liksom. fine en kille hade jag ifs bara sex med en gång och honom kände jag knappt och vi hade setts 2 veckor förr förra sommaren och 2 veckor den här. fine då var de liksom alkoholen som gjorde min sexlust större eller nått fan vet ja. men att tycka att de är positivt att din partner stoppat in kuken i över 30 brudar, eller din brud fått 30 andra kukar i sig är ju fan inte najs.


nu har jag skrivit av mig och mina åsikter, vad tycker ni om detta. killar och tjejer kommentera!



matte nationella imorgon


något jag verkligen inte pallar med just nu är fan matte nationella jag har imorgon... och plugga till det känns inte så jävla lockande. men jag har repeterat funktioner och algebra. hoppas fan på att jag kommer få g, annars bye bye anjii och så får ja gå med 93:or! vilket jag aldrig kommer göra, då tar jag fan hellre självmord eller hoppar av skolan. just nu sitter jag och messar lite med amanda och tommie. bad båda mina vänner om en tjänst (A) hahhah känner att jag utnyttjar de lite men vad ska man göra när de är amanda som har bilderna och man vill ha de, och man är pank och vill ha cigg och inte är 18 som tommie? :D hahha man hör just av sig till de fina vännerna :P haha

aja bilder från grillningen kommer snart får vi hoppas. de är bara att rappa på amanda líte ;)



svar på kommentar


jepp, 15 maj exakt.vi hade en lägenhet i bromma i samma område, men eftersom det vart strul med den och så valde vi att leta vidare. och here we are!

Jimmie skriv på kontraktet för fasen! hahah min pojkvän sitter just nu och tänker. och nu har jag taggat till som fan för att ha den här lägenheten. har även pratat med min pappa och han ska hjälpa oss att göra om köket lite, och badrummet, men eftersom de här bara är en hyresrätt och vi kommer nog inte stanna kvar i den livet ut så vill inte min pappa investera och lägga ner mkt arbete i den.

hoppas du är nöjd med svaret



lägenhet...


idag har jag och jimmie varit och kollat på en lägenhet här i orten... den var ganska najs men lte scary, de har typ byggt om ett sjukhus/ålderdomshem till lägenheter. lite scary om någon har dött där eller nått. annars gillade jag den väldigt mycket, mysig etta på ca 28 kvm. efter de vart de en brunch på donken i vällingby.  (orten som sagt) hahah känns sjukt att jag kanske ska flytta dit, liksom har bott 10 min med prommis från tc i 4 år nu. men de här ska jag klara för fan. eller? :D

aja nu ska jag lägga mig brevid min älskling och mysa lite. kanske åker till karolinska och hälsar på min lilla syster som ligger inlägd där på akuten!




/Anja Dymkowska


hemma


hejsan bloggen,
nu har jag kommit hem till Sverige och min lilla syster ligger inlagd, not nice! själv har jag fetaste ,mensvärkebn och har inte lust att skriva. ikväll ska det grillas och img ingen skola! najs! hörs img

/Anja


Aufvidersehen


hej då Österrike. nu är det bara lunch kvar och sen ska jag röra mig flyplaysen. ska nämligen tga flyger kl 17 om jag kommer med. men de får vi hoppas på. är de två platser flyger bara mami och matilda så får ja ta planet senare. för lill skiten måste verkligen komma hem.

hörs i sverige


bye



mer bilder






























att älska och bli älskad


nu ska jag ringa min mamma och kolla hur min syster mår de e fortfarande kvar på sjukan. tack viktor för påladdningen på min mobil, du får pengar img när jag e hemma i sverige.

sköt om er, god natt hörs.

jimmie, vad du än gör, ditt namn kommer alltid finnas runt mitt finger!



bilder


resten kommer nog komma upp på fece!



fixning mitt i natten på hotellet


min fina kusin


gud föräldrarna(mamma till höger,kusin i mitten och syssling till vänster)



kusin och hennes lillebror


jag,mamma,Matilda och min kusin


brudar :D


grabbs


flickor


Matilda


Dominika


min kusin Dominika


finaste

nu räcker de med bilder men de kommer självklart fler ;)
/Anja Dymkowska



stress breezer och ännu mer stress!


gah jag pallar inte med trycket, snackade med matildas farsa nyss och fick massa utskällningar. sitter och dricker min sista breezer. inge alkohol för mig på en vecka nu! annars kommer de här sluta helt fucked up! vill bara hem till min jimmie just nu och känna mig säker och må bra. är så stressad och nervös för min syrra att jag sitter och skakar, mina armar känns tunga och avdomnade. usch, hatar de här! synd att jag inte sa till jimmie tidigare att vi skulle hit då skulle kan följt med. :( :(:(

ring baby på skype bara du ser de här!


vilken jävla dag!


okey den här dagen har verkligen varit upp och ner. efter lunchen hemma drog hela familjen till schönbrunn, typ värsta slottet och parken här i Wien och hade fotografering, vi såg lite sevärdigheter där och så. sen drog jag och mamma till stan och kollade kläder. självklart hittade jag NADA! medan vi var  Schönbrunn kräktes min lilla syster Matilda en gång, trodde bara hon hade fåtti sig för mycket godis men icke sa nicke.innan de drog jag och mamma till nån butik köpte 4 smirnhoff ice och en breezer. yeah anji tröck in sig skiten. har fan inte varit 100 % nykter npn dag här. polacker alltså.... aja,hela släkten drog hem, bytte om drog på en restaurang här i närheten och mamma och Matildu var kvar hemma eftersom lill skiten var sjukt hängig. var typ redan halv full när jag drog dit och så självklart ville folk fylla på med vin. men nu räcker de med supande för mig, de har blivit för mycket och de är inte bra. men iaf, efter ett tag på restaurangen ringer mamma mig med värsta paniken att matilda är typ halvt medvetslös, känner inte sina ben och kräks samtidigt. så alla kutar hem från restaurangen ringer ambulansen.efter 2 min var de här, drog med matilda till sjukan och nu ska de kolla blodprov om hon har fått någon virus sjuka eller om det är något fel på blindtarmen.

nu ska jag ta en dusch och sedan ringa mamma och kolla hur de går.

blir lite nervös för lillskiten!



nästsista dagen


hejsan korvar, igår vart det ganska mkt party party och drickande, men inte för min del. har blivit för mycket för mig den senaste tiden så jag tog de ganska lugnt igår. deckade kl 1 i sängen medan alla satt inne på vårt rum och krökade. somnade med mina linser i och alla kläder på. vaknade sen när alla la sig typ kl 4 och tog ut skiten ur ögonen och bytte om. är verkligen helt slut efter allt här. vakna 7 varje morgon typ och sen i varv till 3 på natten. nu ska vi dra till stan typ. ska kolla på några nya heels och sen kanske någon klänning, tröja eller kofta. ah vi får se.

imorgon är jag hemma :D wiihoooo :D happy anjiii

jag för stunden, hörs senare







/Anja Dymkowska



...


nu drar vi oss mot restaurangen, dags för middag. gud vad vi polacker äter hela tiden... "snackar" med jimmie på skype nu. usch hatar vara ifrån dig!

hörs img!



love


saknar dig finaste!




Grüs got


hejsan...
dålig update men jag har jobbat som fan, pluggat som en idiot, varit med mina vänner och älsklingten så mkt som möjigt innan jag drog hit, dvs till Österrike. idag var det min lilla kusins komunion. så från och med idag från hon ta nattvarden. jag bor med mina kusiner och typ alla unga människor på hotellet.  pallade inte bo med massa barn och gamlingar här. så igår satt vi och krökade lite inne på vårt hotellrum, rökte,lockade håret och snackade minnen. alla är ju ungefär 5 år äldre än mig. men det är kul ändå :D nu har vi käkat frulle och varit i kyrkan på själva cermonin. snart ska vi käka lite tårta och sen dra in till stan på familje fotografering tror ja, eller så ska vi ha det imorgon. hänger faktiskt inte med så himla mycket. men men... tänkte även snacka nu med min pojkvän men han drog och gymma, med någon. inte en blekaste vem. men de är ju najs. vissa tänker på sin kärlek. vissa inte ;) känns inte bra. men vad ska man göra åt fakta man inte kan styra, det ör bara att ta skiten.

jag för stunden



/Anja Dymkowska



AMANDA!!!!!!!


OMG DU KOMMER DÖ KVINNA, RING NÄR DU SER DE HÄR. JAG DÖR, ALLA DÖR. OMG OMG OMG! :D skrattar som fan! du kommer aldrig gissa vem som kommer till sverige! :D :D :D:D:D:D:D:D hahhahahhahahhahahhaha


ännu mer drama :D
me like


bla bla bla


håret är nästan klart och jag sitter och snackar med Jimmie på msn. bajs vad jag är uttråkad, ska typ ta ut mina linser strax och gå och lägga mig. är irri på fucking jävla sverige. är så sjukt glad att jga ska iväg på onsdag! 27 grader i österrike idag, suck on that bitches! :D hahah jag kommer vara neger :)



måndag


hejsan korvar. idag började jag skolan kl 08.45 så jag fick mig en liten sov morgon iaf. bara jag kom till skolan fick jag och Amanda göra muntliga nationella i engelska. najs och bli av med den skiten iaf och jag hoppas som fan på ett MVG! efter det drog jag till jimmie och fick en sjukt god pasta serverad på bordet med massa ljus och så. hahha romantisk pojkvän jag har (A) :D efter det var deten rush hem, möta upp pappa för att åka till coop och köpa en blomma till min låtsas mamma som fyller år imorgon. och efter de har jag inte så mycket måste jag säga. kom precis upp ur badet och jag har städat lite i min garderob också.


nu ska jag springa iväg och föna håret så det inte blir allt för krulligt img

hörs sen :)



god natt


dags för anji bananji att sova nu. imorgon är det skola kl 8.:( väckning 06.00... sov så gott korvisar så hörs vi imorgon.

kärlek till er alla.



...







ingen update sen torsdag natt


okey... känner att jag har massa att berätta fast jag inte har orken eller är på humör. men iaf, som ni vet fyllde min kompis Tommie 18 år i fredags. så vid drog ut på krogen och partade. najs var det tills stunden kom där man vart utslängd... eller ah man och man... ;) så jag och jimmie drog hem till mig och sussade. vi var väl hemma runt halv 3 men jag var helt slut verkligen hela kvällen. hade ju skrivit på bloggen att jag inte mådde så bra natten innan krogen så det vart ju självklart bara 3-4 h sömn. usch hata sånt. men iaf på lördagen gick jag upp ganska tidigt, tvättade och fixade frukost åt mig och min pojkvän. efter de drog vi till tommie för lite fika och så. klockan 3 var det dags för jobb för jimmie och jag rörde mig mot farsta för att möta upp min pappa, syskon och låtsas mamma för att kolla på kläder och fika. på kvällen kom de lite vänner över till oss för att spela kort och jag baka kanelbullar igår. de vart sjuuuukt goda ! :D så imorse drog jag till gymmet och sedan vart de lunch och lite shopping på stan medan jimmie jobbade. letade efter en fin klänning jag tänkte ha på släkt middagen i österrike på fredag men jag hittade ingen fin :( får nog leta efter en där :)

aja så har min helg sett ut... här kommer de blider från korgen!



Jonas & Tommie


jag och älskling


normala paret?


Jonte :) (födelsedags barn 2)


jag och Hankypanky <3


posers?


YEEEEAH


SKÅL FÖR TOMMIE!


FKB


SKÅL :D


FINA HANNA


BRORSORNA


AMANDA OCH TOMMIE


JIMMIE OCH AMANDA

/Anja Dymkowska



...


god natt...
hoppas jag också kommer få en god natt. mår inte bra, jag sätter mig själv i skiten... gaaaaaaaaaah... orkar inte!



grattis vännen!


om ca 20 minuter fyller en av mina närmsta kill kompisar år. grattis på dig gubben, önskar dig en super bra dag! img ska det firas för fan! :D



GRATTIS TOMMIE! :)



torsdag


hmmm vart ska man börja.
idag var det en lång, tuff dag. började med skola kl. 08.30, hade seminarium i idrott och hälsa, gick bra! efter de hål till matten och sen?... självklart ingen matte. drog och sola, köpte en glass på donken och satte mig i obsan och tog det lugnt. sen var det jobb dags. inte kul, lite pengar idag. ääsch de funkade inte helt enkelt.

kom hem inte så länge sen. har badat och sminkat av mej, nu är det dags för en banan och ett glas vatten

hörs strax


hanny baby


anjiii


jag igen

och sist men inte minst...

min bästis!


/Anja Dymkowska



torsdag


hejsan hoppsan,
snart är det dags för jobb.. hoppas på en ganska bra lön idag. behöver verkligen pengar för jag känner att allt kommer gå åt på fredag när vi ska ut på korgen fira tommie :) så minst 400 kr hoppas jag för fasen på :) atm sitter jag hemma och pluggar lite, ska röra mig strax till alvik och möta upp min boss...

see you bitches..

love
/Anja


god natt


naglarna är fixade. målade, filade och så... har städat i alla mina lådor med kläder och i hela min garderob... har även valt kläder jag ska ha img. nu är det dags att sova. ska upp halv 8 img :(

god natt älsklingar



terror på Elm st


var på bio idag med min älskling som ni kanske vet. vi var på förhandsvisning på biografen park och såg terror på Elm street. lite läskig men bra som fan. kom idag till älsklingen med wook. han fick en liten surprise där hahah sen chillade vi lite hemma hos honom ett tag. efter de drog vi hem till mig, middag och sen bio. så har min kväll sett ut typ. kommer lite bilder på mej och min älskling









jag och bästis











love you baby!



...


det jag menar är att du bara la av. du försökte inte ens få mig att "må bra"... och de känns inte så jävla kul när du lyckas hela tiden och jag bara inte kan helt enkelt.


onsdag= lill lördag


hejsan korvar,
vaknade ungefär för en timme sedan, har nästan fixat mig helt. ska springa ner i tvättisen nu och hämta alla kläder som är torra mamma hann nämligen inte jobbet... sen är det spanska som gäller för mig. uppdaterar mer när jag får tillgång till en dator.

puss puss
ha en super bra dag!
/Anjiii



random inlägg


pruttt! :D :D
och jag dör av garv, hur kul kan man inte ha det ibland. visst? ;)

/Anjiiprutt



Jimmie älskling...


.. det ända jag vill är att du ska må bra. och det är de ända jag ber dig om också, att ta hand om dig själv. du ska gå före mig! orkar inte din kropp med, när du är sjuk, trött eller bara mår allmänt dåligt. det är just då! just då, jag vill att du ska vända dig till mig. du ska veta att jag alltid, och då menar jag alltid, vad som än händer finns där för dig. du kan vända dig till mig. som jag sa till dig typ den 8 november, jag vet att det inte är du, jag vet att du inte mår bra. där av fixar vi det här TILLSAMMANS! och så ska det förbli, jag visste att det inte var du, den personen du var i sommras är inte jimmie. det var en jimmie som var vilsen som behövde stöd. och ni andra som kanske läser de här tänker just nu. "gud vilken överbeskyddande flickvän"," vrf kan hon inte bara låta honom vara i fred" men då får ni tänka så. då kan ni sluta läsa just nu! men det ända jag vill säga till dig älskling, är att jag ser hur mycket kärlek och kraft du lägger ner på mig och vårt förhållande. på oss helt enkelt. och du ska veta att jag uppskattar det så sjukt. jag vet att jag klantade till mig på valborg sjukt mycket. det jag gjorde var inte att visa kärlek men jag har lovat dig att fixa till de här. laga alla sår jag gjort nu i ditt härta med min kärlek och omtanke!

jag älskar dig oerhört. glöm inte det att jag gärna lyssnar vad det än är! jag ser att du inte mår bra...



lång dag idag


okey, lite update men en sjukt lång dag.

den började med att jag drog till skolan och pluggade lite, sen drog jag till 7 mötte tommie och tog en cigg med honom. han fick för sig att även klippa sig vid skolan så vi gick och bokade tid. sen kom älsklingen och mötte upp oss oc vi drog till sushin och så bjöd min soulie på de.sen drog jag till skolan och skrev matte prov, som gick lite si så där men jag ska satsa som fan på nationella i matte B! hade inget seminarium efter så jag fick sluta. det vart flyttat tills på torsdag då helena som jag jobbar med varit bortrest. så jag drog till powerclub för att sola och gymma. där träffade jag marcus och tommie som tränade och amanda som skulle kolla hur de var där och så. efter de drog jag, marcus och tommie till stan för att kolla på lite kläder. vi drog till t-shirt store och så fick tommie köpa nya brillor jag och marcus valde, de var fett snygga. ska köpa sådana till jimmie också. tommie har ju klippt sig typ som jimmie nu och sånna brillor passar deras hår. (vem valde?? anjii och marcus färg! ;) ) sen vart de en tur till NK och kolla på klockor, lite chill i kungsan och mat på burger king. efter de drog marcus hem och tommie på någon teater.

som ni vet skulle jag egentligen jobbat men min chef ringde mig och sa att de blir onödigt om bara jag ska köra så jag avstod och träffade Johanna och hennes as sköna kompis Ebba. as sprallig och glad brud fan vad jag skatta när vi satt på mc donalds och ringde en killkompis brud. johanna satt där och snacka och de enda hon sa var "right number" med indisk uttal.... och den där tjejen skrek typ att hon ska slå sönder oss och skit. sen kommer johanna på nått bättre tyckte hon. och de fick lite "wrong number" (betoning på R) fy fan vad jag och ebba satt och skratta kunde fan inte låta bli.

efter det drog vi ett tal till sergel och satt där och snackade lite av någon anledning och sen till gamla stan, satte oss på en pub i närheten av vattnet och tog några glas vin. ebba körde på manliga drickan, dvs öl
. uuusch de går verkligen inte ner  för mig...

så där hade ni min dag ganska kortfattat

atm sitter jag och äter en macka med skinka och gurka och färskpressad apelsin juice mamma gjorde. muuums

/Anja Dymkowska



god natt älsklingar


god natt alla läsare. sov så gott
här kommer bilder som vi tog på tuben på väg mot stan







/Anja Dymkowska



skola img :(


nu är jag hemma och jag har skrivit klart mitt arbete precis i förtagsekonomi som jag ska redovisa imorgon, skulle även behöva skriva på engelska arbetet som jag ska presentera för mats och amanda på fredag. ska prata om Illegal abort ;) aja... nu ska jag hoppa in i badet och sedan prata lite med jimmie.

kommer bilder strax från idag

puss



bio dags


hejsan alla korvar,
nu ska jag och jimmie röra as mot stan och gå på bio. vi ska se kick ass :) hahah hoppas den kommer vara bra. som ni kanske ser har jimmie gjort en ny header till mig. ganska lik den förra men jag tycker den vart mycket bättre. till middag käkade vi hemlagad kebab. muuuums :)
hahah aja älsklingar, ska be jimmie fotta sen med mobilen så lägger jag upp bilder senare på kvällen


jag och min sötnos :)


god morgon


startar dagen med att lägga upp bilder från igår och rör mig hem mot min älskling för att käka lunch


så jävla snygg pojkvän man har!!!! :D


sötnosar


älskar dig


:)


kärlek! :)

/Anja Dymkowska



söndag


så där ja, dag på stan är avklarad, har köpt en ny top från MQ och fick en fin klänning/tunika från acne från jimmies föräldrar. jimmie fick med sig espandrillos från H&M och en t-shirt också. vart sushi lunch på stan och sedan lite chill på min balkong hemma hos mamma. vi satt och sepalde spel där med min lilla syster också. sen middag hos jimmie. nu är jag hemma och ska hjälpa mamma täcka över alla möbler i vardagsrummet, vi ska nämligen ta bort väggen mellan köket och vardagsrummet och göra det lite mer öppet. skulle egentligen på bio med jimmie men han är trött så jag drar dit med amanda och kanske några andra. vi får se...

bilder kommer sen

hörs pusss



svar på kommentar till marcus


han jobbade i 2-3 h kommer inte ihåg exakt ;)



söndag


igår kväll var jag och fika med amanda,anis,linus,zarah,thilda,saman & viktor. natha och ericos orkade inte och inte tommie och bobbo heller. men det vart iaf ett mysigt gäng på kofi som satt och snackade minnen och fredagens händelser. hahahaha linus ohc zarah kände att de hade missat sjukt mkt på bara 45 min :D efter de drog jag hem och deckade framför tv med en halv uppäten sallad. hahah fixade en grekis sallad när jag kom hem, var ganska hungrig.

så nu är jag hemma hos musiu... vi ska ut på balkongen och ta en cigg nu...
see you bitches


5 saker ni inte visste om mig




* jag är en glad och positiv tjej av mig, men blir jag arg... aj, säger jag bara.
* jag kan inte stå stilla när jag hör musik (älskar att dansa)
* jag har flyttat 7 gånger under hela mitt liv
* jag har ingen lilltånagel på min högra fot (slog av den och den vill inte växa tillbaka :S )
* jag har alltid velat lära mig att hjula men det går verkligen inte :(



15 månader


tiden bara rinner iväg nä rjag är med dig, är alltid så lycklig och mitt liv är fullt av skratt. alla har sina upp och ner dagar, so what? vi har i princip klarat allt. nu är det bara att leva med varandra livet ut som vi sagt!





valborg


som många säkert redan vet slutade vår kväll hos min bästis. men den började med att jag och jimmie åt middag hemma hos mig. innan de hade vi varit i k:fem gallerian in the hood (va fan gjorde jag där??) nä jag skoja, var TVUNGEN att åka dit eftersom jag var sjukt desperat efter en tröja som var helt slutsåld på stan och de sa att de finns ett hopp utanför stan. och när jag ändå var hemma hos jimmie så tog vi tuben i 15 min och så var vi där liksom. marre kom även dit, då hon bara var själv hemma hos alex och gjorde inget speciellt. efter middagen drog jag och skulle möta älsklingen för att hjälpa honom med boxen som han åkte och skulle hämta medan jag fixade mig hemma. vi skulle möta upp massa människor och dra till rålis, men bra vi kommer dit så har alla dragit. why? 7 st polisbilar stod där. så det var abra att vända hem och dra till min bästis. vi mötte upp max, simon och bajram på vägen dit. hanna och amanda mötte oss redan när vi skulle mot rålis. kvällen slutade med lite tjafs och så, man kan ju bli konstig efter alkohol om man säger så. men ändå tycker jag att det vart ganska lyckat och sjukt skönt folk kom, så det gjorde ju stämningen ännu bättre ;)

här kommer alla bilder från igår, ENJOY

































/Anja Dymkowska



bilder från grillen i onsdags



Moa, Hannys syster


Johanna


anjii bananjii



fixar med brasan ;)


smile


normala?


best friend


:)


hahah


jag älskar dig sjukt mycket


b-rudar


g-angsters


älskling


Tommmmmmmmie


världens finaste bästis


my baby


s-nygga b-rudar

/Anja Dymkowska