FRÅGESTUND! -svar




1. Amalia
Om du fick förändra något i ditt liv, vad skulle det få bli då och varför? :) Kram!
svar: tror att det skulle vara det att mina föräldrar skiljdes. om de nu tillhör mitt liv, mådde verkligen inte bra då och jag började tröst äta som ett djur. fick sömnskräck och fick liksom magna till och stå där mellan 2 vuxna som hatade varandra och lyssna på allt medan jag var 6.

2.Milen
hur gammal var du när du förlorar oskulden ?
jag räknar det från sommaren 07, så jag var 14.

3.Anonym
Söt blogg :) Hur länge har du & din kille varit ihop ?
Kram
vi har varit tillsammans i 16 månader den 1 juni, då vi haft en paus i sommras på ca 1 månad och 3 veckor.

4.Julia
Vad är det svåraste du gått igenom i ditt liv?
oj det är lite svårt att bedömma just det svåraste men en svår grej för mig vart min "övervikt" jag fick efter att mina föräldrar skiljde sig och jag började äta väldigt mycket. det slutade med bulemi sommaren mellan 8:an och 9:an, dvs år 2007. 18 kg på 3-4 veckor. det var svårt att få bort den där kräk vanan efter de få måltider jag åt och så. det var mycket dricka, lite mat och massa stres. jag var liksom blind för mitt utseende jag tyckte jag såg exakt lika dan ut som 3 veckor innan men så var det dock inte.

5.Madde
haft en fin lördag?
haha en lite udda fråga för en frågestund, men det är ju fortfarande en så jag får väl svara på den ändå. ja det har jag väl, var medmina vänner ett tag i kristineberg på kvällen, var på middag hos pappas vänner och så.

6.anonym!!!!!!!!!!!
-det går rykten om att du o en nära vän har en affär,stämmer det???!
-hur många har du haft sex med??! har du verkligen varit kär i alla
-skulle du banga på en tjej
-stämmer det att du säger till killar att du är singel även fast du är förlovad med jimmy??för att få haffa
-har du varit otrogen mot någon nångång, inte bara jimmy??

KRAM;)

hej Anonym.
- nej detta stämmer inte och som du kankse vet så betyder ordet "rykten" en påhittad mening någon spridit. ska jag vara ärlig hade jag inte ens en aning att det fanns ett sådant rykte på G.

-jag har haft sex med mer än 1 men mindre eller lika mkt som 10 ;) och nej jag har inte varit kär i alla men en crush eller nått ja typ. 2 pers har jag inte känt nått för alls.

- nej då jag har ju haft sex med min bästa vän amanda 14 gånger. nej okey jag skoja nu ska jag inte driva här, men nej jag skulle inte kunna hålla på med en tjej. blir inte attraherad liksom ;)

- nej detta stämmer inte heller om jag säger så. jag säger inte att jag är singel, jag är väldigt "stolt" eller hur mna ska säa att jag är förlovad så jag har inget att skämmas för. jag säger det mer än gärna om jag säger så. och btw, jag haffar inte någon, jag är nöjd med den killen jag haffade 16 månader sen ;)

- ja jag har varit otrogen mot min man en gång, som jag tidigare sagt. Italien sommaren 09. sen har jag inte rört någon annan

7. ..
Hur kan ni säga att ni har varit tillsammans så länge när han knullade runt med typ hela stockholm under sommarlovet?! Ni hade gjort slut då?!
jo eftersom vi har räknat bort 1 månad och 3 veckor. och sedan firade vi 6/7 samma datum typ. eftersom vi vart tsm redan den 3:dje veckan på september. vad han gjorde bryr jag mig inte om, alla har vi vårt förflutna och alla gör vi våra misstag.
du är inte heller perfekt kompis ;)



Kommentarer
W E N D E L A

Sv: jag tycker din blogg är fin som den är! Älskar din design/header :D

2010-05-23 20:47:33
URL: http://wendelalindblom.blogg.se/
W E N D E L A

Sv: Hahaha ofta ni va bästa vänner?? va hände??



Vad gör man inte för en länkning ^^

2010-05-23 21:58:57
URL: http://wendelalindblom.blogg.se/
W E N D E L A

Sv: Ahaaaa nice drag där ;) haha

2010-05-23 23:05:47
URL: http://wendelalindblom.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback