TILLBAKA TILL RUTINERNA


Samtidigt som jag älskar att vara på semester så hatar jag det. Är en sådan person som mår psykiskt dåligt och känner mig instabil om jag inte följer mina rutiner. Först och främst - min kost. Jag mår så mycket bättre av att äta nyttigt. Min kropp är piggare, jag ser inte uppblåst ut och då tycker jag att jag är vacker. Äter jag gluten och laktos sväller jag direkt och jag är EXTREMT duktig på att kasta skit på mig själv. Står och kollar på mig själv i spegeln och tycker tyvärr bara dåligt om mig själv. Inte ska vi ens nämna acnen som direkt träder fram jag bara får i mig lite choklad eller tex Mc Donalds som jag åt i Polen när vi bilade från Warszawa till Mazury området. 

Tänkte att jag kan beskriva lite min dag hur den såg ut, träningsmässigt samt kost. (Idag blir det mycket träning men det är så jag gillar att spendera min lediga tid, på vardagar försöker jag åtminstone ta en morgon PW eller gym på kvällen.)


Kickade igång dagen med en 30 min PW, standard rundan vid vattnet. Efter det gjorde jag en sk. powerjuice. Lite gojibär, babyspenat, vatten, mandelmjölk, pyttelite ingefära, en halv pressad citron och 1 dl halv tinade jordgubbar. Räckte till 2 stora glas. 1 idag och ett imorgon. Efter det var det frukost dags- 1 dl fiberhavregrynsgröt med lite protte mjölk och banan. 
Då jag storstädade lägenheten i 2,5 h efter det så ser jag på det som lite träning och när lägenheten var skinande ren fick det bli 1 h 15 min zumba. Finns massa klipp på youtube som jag brukar dra på TVn. Nu vart det dags för mellis- 1,5 dl lätt turkisk yoghurt med lite chaseew och wahlnötter + honung. Såååå gott! Hoppade sedan in i duschen då jag verkligen var dyblöt efter zumban. ( Så det ska vara! ) Lunch time efter det, kycklingfilé marinerad by me gjord i ugn med bladspenat, romansallad, lök, gurka, tomat, basilika och keso. 


Mumms! Till mellis åt jag en liten hallon kvarg från Lindahls. Nu ska jag springa upp och ner för trapporna då jag håller på att tvätta, men mellan maskinerna blir med middag. Lövbiff med sötpotatis och hemmagjord pepparrotssås. Efter det väntar 2 varv runt ön. 

Vill ni följa min vardag, träning, kost, outfits så rekommenderar jag att lägga till mig på snap eller insta (justanja). Det är där jag är mest aktiv. 

Då avslutar jag detta inlägg med mitt mål veckan ut. Jag har 4 dagar på mig att gå ner 1 kg. Wish me good luck! 



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback