JAG ÄR MIN ALLDELES EGNA MOTIVATION.


Idag har det gått exakt 1 månad sen jag mätte och vägde mig och sa att denna gång ger jag inte upp. Jag ska gå ner i vikt och trivas med min kropp, jag ska bli stark.
 
Imorse vägde jag mig och jag har tappat 4,7 kg. Försöker att inte fokusera på vikten då muskler faktiskt väger mer än fett, så det är okey att inte tappa 2 kg i veckan. Mätte även midjan och där har jag minskat 4,2 cm och 2,3 runt låret. Jag börjar för en gångs skull känna mig starkare, jag har en helt annan energi i kroppen och jag mår verkligen bra. Jag trivs med min nya livstil och jag älskar att inspirera mig själv. Jag är min egna motivation. Det känns lite egotrippat och sjukt att säga att jag faktiskt motiverar mig själv men det är okey. Det är ju ingen annan än jag själv som har fått mig att ta tag i allt, jag har fått mig själv att gå upp och gå på morgonen när jag egentligen hade kunnat sova i 1 h till, jg har fått mig själv äta 5 gånger om dagen och från att hata äta frukost så gör jag det nu av en vana. Jag trivs verkligen med min nya livstil och jag kommer aldrig att ge upp. Jag blir ju självklart mer motiverad av att se förändringar på kroppen och när kollegor/vänner/bekanta börjar se skillnad och berättar det för mig känns det ännu bättre.

Här får ni en bild på hur jag såg ut förra veckan. Om 1 månad kommer ni få se er första före och efter bild, ha inte för stora förhoppningar, det har inte jag. Men bara det är en skillnad så är jag nöjd.
 




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback