WEDNESDAY


Så där då. Då kikar man in här igen för att skriva något, och som vanligt i brist på några idéer. Som många av er följare vet så är jag mest aktiv där, ni som kan/vilk följa gör det då på instagram. Justanja var namnet. 

Idag har vi onsdag. Och något nytt som hänt i mitt liv? Hmm. Inte riktigt.
Eller jo. Jag har gått upp 2 kg. FET JÄVLA ÅNGEST. Det kanske inte är mycket men all stress och sena middagar pga att 500 miljoner grejer ska fixas hemma hela tiden har satt sina spår. 2 kg fett. 2 mjölk paket. Fy! Nu tycker kanske några fler av er att det är mycket. FUJ! 

Jo ytterligare en sak har förändrats i mitt liv. På jobbet har vårt team som har hanterat privat mobil trafik in till oss på kundtjänst har blivit en sk. savedesk avdelning. Vi ska försöka ha kvar kunder som vill säga upp sina mobila abonnemang. Idag var det sista dagen på den utbildningen. Mycket handlar bara om dialog och upplägg av våra tjänster och produkter. Är sjukt taggad då sälj är något jag verkligen trivs med och triggas av. Sälj och service går hand i hand. Där av är jag stolt över att jobba på Telia som är ett företag som ständigt strävar efter service i världsklass. 

Haha kanske inte så intressant inlägg för er att läsa men thats whats happening in my life at the moment. 

PUSS PÅ ER




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback