godmorgon bloggen :)


har precis fixat mig till skolan. ska strax ha spanska muntligt prov och sen ska jag försöka dra in jimmie till stan. har hål till klockan halv 4. riktigt jävla segt.

igår var jag och jimmie på snabba cash, säger så här, har man inte läst boken tycker ma att filmen var grymm. har man läst boken så ser man hur mkt de har missat. alla små detaljer som är mkt viktiga. jag ger den 4/5 digg.digg digg digg digg.
annars gjorde inte jag och jimmie så mkt igår. var hemma hos mig och degade sen middag hos älsklingen. vart hemma gjorda hamburgare. haaha as goda jimmies pappa vet att jag alltid äter lite så han gjorde en mini hamburgare till mig :D hahah så söt :D sen gick vi som sagt på bio och kom hem runt 12.

jag kom på igår kväll att jag ska ha redovisning idag på svenskan så jag har suttit och skrivit en egen disskution för alla i min grupp sket i uppgiften. så jag ska redovisa på onsdag själv. ganska najs ifs, för då kommer min lärare iaf se att jag försökte fast alla andra i min grupp sket i uppgiften..


aja nu ska jag inte skriva så mkt mer så ni får en hel bok att läsa men ha en bra dag så hörs vi säkert sen

 /Anja Dymkowska



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback