I´m ginger and I know it!




Uppe med tuppen


Tror jag har lyckats vända tillbaka på dygnet! *HOPPAS* Somnade runt 3 och vaknade av mig själv runt 11. Dock gick jag inte upp efter ett låångt tag, jag måste alltid ligga och dra mig, men jag har hunnit städa hela lägenheten, Jimmie tog som vanligt disken och jag resten. Sen ska mannen min slänga in 2 maskiner ikväll. Nu ska jag in i duschen och fixa mig för att sen åka in mot stan.

/Anja Dymkowska


Bilder från HTC Dj Challenge finalen




Make up tips- hur gör man en snygg smookey eye effect?


Där har ni en bild uhr ni ska applicera era skuggor, sedan kan ni lägga till eyeliner på det sätt ni önskar. Man kan även lägga lite kajal i ögat.

 

/Anja Dymkowska



Varför ljuga på sin blogg?


Alltså jag fattar inte grejen varför man ljuger på sin blogg om en så töntig sak till exempel var man vait med sin vän och ätit middag, vad man gjort på en dag och grejer. Jag har tänkt på det mycket att många måste nog lyxa till sin vardag väldigt mycket. Här har vi ett klat och tydligt exempel på något sådant. klickade in på en bruds blogg, nej jag nänner inga namn eller blogg adresser, och hon gör ju den störta failen någonsin och påstår ätit middag med sin vän Kelly på Vapiano. Okey, jag är besatt av vapiano ätter där extremt ofta och alla vet att deras bord har små lampor på sig, alla vet att de inte serverar ris där och alla vet hur vapiano tallrikar ser ut, plus att det står vapiano på de. Hur ser det ut på bilden? Inte som det gör på vapi i alla fall. Jag stör mig så mycket på sådana människor och sådant beteende, om du inte kan stå för hur ditt liv ser ut blogga inte öppet om det och lyxa till det, och lägg inte upp en bild på saker du shoppat en dag och samma bild igen kanske 2 månader efter. Tvekar på att du köpt likadan bh och trosor, samt blusar flera gånger om året. Samma brutta har använt sig av deta trick som av "middag på vapiano grejen". Aja här har ni lite bevis!




Home sweet home


Idag har jag shoppat lite, köpte lite smink. Mascara, foundation och puder. På torsdag ska jag köpa färg och be Marre färga mig. Hoppas hon kan! Sedan åkte jag in mot stan och mötte upp vännerna. Vart en middag på Bamboo palace och så bio. Mys tisdag! Jag och Ann bestämde att vi måste ha sådana mysdagar antingen på tisdagar eller torsdagar. I vote for thursday. Missar desperate annars. Haha. Då kommer vi natjobbande människor hem ganska sent, men vi har ändå inte festat utan bara hängt och myst. Nu väntar duschen! :) Good night!

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Kan ej somna:
Berätta mer om din op? När ska du göra den å vart osv osv :) as bra blogg! Kram

SVAR:
Antar att många av er läsare har fattat att jag ska operera mig inom kort. Detta är inte 100 % inbokat då jag ska på konsultation den 9 december på proforma clinic som ligger på Söder. Än så länge vill jag inte berätta så mycket mer om det men efter jag varit på min konsultation så kommer jag berätta allt! :)

/Anja Dymkowska


Bio- real steal


Sitter nu med mysisarna och ska se filmen real steal. Vi har precis ätit sushi och asiatisk buffé. Mums, men nu börjar filmen :)

Ann tyckte hon vat ful!.... DUMMER!

 



STREEEEEESS


ja jag lever har 30 min på mig och måse sitt på bussen då, ska till stan och möta Ann. Shoppa, äta middag och bio. Grabbarna hakar också på bion favorit i repris från senast. BIG LIKE! CIAO


Kan ej somna


Mannen min gick upp för 2 h sen vilket gör det svårare att somna. Har dragit ner våra kolsvarta rullgardiner vilket gör det lite lättare fast han gått upp. Men nej nej inget funkar! Har druckit varm mjölk. Brukar alltid funka men inte nu. Varm mjölk med lite kanel har aldrig svikit mig. Det sjuka är ju att ögonen svider och är sjukt rödsprängda och jag gäspar stup i kvarten, dvs jag är sjukt trött. Men nej något är fel!



Endast 5 h sömn


Konstigt nog vaknade jag av mig själv halv 6 as pigg och trodde klickar var runt 11. Nej det var den självklart inne. Ligger fortfarande i sängen brevid min man och vilar och kollar på top model. Blig you latero!



I'd rather stay quiet than explain my problems to people who don't care.




Nattklubb N-tourage 26 november | Fotograf: Malin Lindgren


/Anja Dymkowska



Möte efter möte efter möte


Känns som om jag bara varit på massa möten idag. Och i sista sekunden dök det upp ett till så det vart tyvärr inget gymmande för min del idag. Vart fan ganska sur över det men men. Först hade vi ett ganska långt jobb möte med cheferna och grabbarna som är ansfariga över personalen när cheferna inte är på plats. Sedan hade jag och Amanda möte med Viktoria och Laurence från mitt stora feta syrianska bröllop. Kult kult och lära känna de också. Vi har ett litet projekt på g tillsammans så det ska också bli kul. Men men nu väntar maten på bordet!



/Anja Dymkowska


28 November


Hi mates! Idag har jag en lång dag framför mig, jag ska åka mot vällingby nu och köpa hem lite saker, lite små pynt och så. Sedan ska jag in mot stan och ha möte med grabbarna på the crib. Efter det blir det ett kondition pass på gymmet.  Jag har redan fixat lite här hemma, bytt lakan, diskat och så. Okey har väl inte gjort så mycket men ändå, försöker hålla det fint och fräsht här hemma. Men nu ska jag fixa mig lite, läs borsta tänder m.m. och röra mig hem ifrån.

PS. Drog aldrig någon advent länk igår, gör det bara jag kommer hem från mötet idag!


/Anja Dymkowska


The Crib 25 november | fotograf: Malin Lindgren


/Anja Dymkowska



Htc dj challenge


Nu är vi inne på den 4:de tävlande, om jag ska vara ärlig så står det mellan Reza och Jamalde. Alla dansade loss till deras musik och juryn såg mest nöjda ut. Men vi får se tävlande nr 4:à har 3 min kvar. Tagga!!



Make up tips- foundation




Tips om foundation:

Testa foundation längs med din käklinje - inte på handen och definitivt inte på insidan av din vrist. Testa den även under olika ljuslägen. Den måste matcha den naturliga färgen på din hals.

Fukta din svamp lätt för att skapa en ren finish.

För en bra makeup bör du börja med rätt foundation. Även om ögonskugga, läppstift och rouge skapar en framhävande look så är det foundation som sätter grunden för en kvinnas utseende.

Om du vill att din foundation ska se mer klar ut bör du använda dig av en svamp. För att täcka mer kan du använda dina fingertoppar. Professsionella makeupartister föredrar att använda en makeupborste eftersom denna lägger ut ett lager som smälter samman bra med huden. Applicerar du din foundation med svamp eller finger kommer din hy se mer klar och naturlig ut.

Glöm ej att lägga ett tunt lager även under hakan för att få en mer naturlig övergång.

Öppna munnen när du applicerar foundation för att undgå en uppenbar linje längs käkbenet.

Se till att ta ha två nyanser av foundation. En som kan användas på vintern och en för sommaren. Under största delen av året kommer dom att matcha perfekt ihop om dom blandas.

Om din foundation börjar stelna, köp en ny! Den gamla kan ge en fläckig look samt pigmäntfläckar i hyn, permanent.

/Anja Dymkowska



Raz Karayeli för nattklubb N-tourage| HTC Dj Challenge FINAL | Lion Bar & Cafe Opera


Den 27 november, dvs idag, kör vi FINAL i HTC DJ Challenge på Café Opera. Vi vill att så många människor kommer och supportrar oss till vinsten.

Osa om plats på gästlistan genom att skriva namn på dig och ditt sällskap på wallen här. Gästlistan ger er fri entré fram till klockan 23:30!

Förfesten äger rum i Lion Bar Odenplan med start kl 20.30!
Lite dricka o snacks kommer finnas på plats för dem första gästerna ;)
Sen beger vi oss till Cafét där det är dags för oss att hurra fram vår Dj Raz Karayeli och självklart nattklubb N-tourage!



Time to julpynta


Som jag lovade er igår ska jag lotta ut en blogg idag, dock kommer det bli efter jag kommit em från Cafet. Idag är det ju final i DJ challenge och självklart ska jag dit och supporta Reza som representerar oss på nattklubb N-tourage. Så nu är det bara att tagga till, ska fixa mig, föna håret och välja kläder, ni fattar. Ska även julpynta lite här hemma, a fram ljustakarna som ska stå i fönstret. Ta fram mina fina jul ljus och även stoppa in julstjänorna i krukor och så. Känns fan ganska sjukt att det är jul snar. I år är jag kvar i Sverige igen, ska vara lite hos mamma och sedan åker jag och min man till Jimmie. Jag har hittat på de bästa julklapparna någonsin. Tror att föräldrarna kommer känna sig extremt nöjda, nu är det bara barnen kvar. Men de blir ju helt till sig bara saken kommer från BR så det blir nog ine så svårt. Haha, nej nu ska jag fixa hemma. CIAO



/Anja Dymkowska


No matter where you stand in life, what you do or say. There will always be a hater somewhere.




Tänkte bara slänga iväg ett litet snabbt god natt inlägg, idag var kvällen hyfsat bra på N-tourage. Vi hade väldigt mycket att göra i svervisen så jag fick rycka in och hjälpa mina fina. Dock vart det för jobbigt för mig, jag har extrem bacillskräck, så efter varje runda jag tog med våra hinkar för att plocka folks glas och tömma askkopparna gick jag in i köket och tvätade händerna och tog handsprit. Haha, tillslut åkte handskar på. Tycker fan synd om brudarna och grabbarna som jobbar där varje kväll, damn det var sjukt stressigt. Samtidigt som man står där och plockar och ställer in i disken får man beställningar man ska bära ut och så. Men nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon är det första advent då ska jag städa och pynta här hemma. MYS! :)

Btw, på tal om advent har en liten överraskning till er läsare. Varje dag kommer jag välja någon som kommenterat på min blogg och länka. Det kommer vara mina små advetluckspresenter till er. :) Så kommentera för fullt, desto fler kommentarer desto större chans att bli slumpad!

/Anja Dymkowska


NATTKLUBB N-TOURAGE | LÖRDAG 26 NOVEMBER | DJ BRAGMORE & PÀCHE


Lördagar på N-tourage behöver nuförtiden knappt någon utförligare presentation. En av Stockholms populäraste lördagsklubbar står även denna lördag redo att bjuda dig och ditt entourage på ännu en magisk kväll där allt som sätter stopp är fantasin. Vi ses i vimlet på Nattklubb N-tourage!

► Datum: Lördag 26 November
► Tid: 22.00 - 03.00
► Plats: Kungsträdgården 3
► Åldersgräns: 20+



Hör av er till mig för lista, bordbokningar, VIP lista (ger dig och ditt sällskap förtur i kön och fri entre längre än 23.00) samt mycket reducerade priser i baren!

OBS! Alla som ska stå med på listorna måste även gå in och delta på eventet!
Klicka HÄR för att komma till eventet!

Mitt nr: 0737230672





HATAR ATT TVÄTTA!


Fan vad jag hatar att tvätta måste jag säga! Har redan fixat 6 maskiner nu har 2 kvar, sen måste jag vänta på att allt ska torka. WIIHOO, not! Känner mig ganska seg idag, öppnade kylen för att ta något och käka och där hittade jag Jimmies 2 chees, lånade en av onom. MUMS! Dock inte så nyttigt, men men, jag ska åka in till jobbet lite tidigare och käka lite personalkäk med min fina Ann! Klicka på bilden nedan för att komma till hennes blogg :)



/Anja Dymkowska


Lördag


Mannen min drog iväg till jobbet precis. Själv har jag 3 feta ikea kassar som ropar "vi vill bort från ditt golv, kan du tvätta för en gång skull." Ja ja, jag ska tvätta. Tvättiden börjar nu så dag att springa ner och sätta på de 2 första maskinerna :) efter massa tråkigt tvättande blir det jobb på nattklubb N-tourage, kika förbi vettja.



Make up tips- ögon




Allmänna tips om ögonmakeup:
Dagar då du har väldigt ont om tid kan du applicera basfärgen och sedan hoppa över mascaran.

När du applicera ögonskugga nära ögonlockanten bör du ha dina öppen lite öppna och samtidigt luta huvudet bakåt. Detta gör att du enklare ser vad du göra och tillåter ögonskuggan att komma in i vecken.

För att skapa en mer äldre look bör du använda iriserande nyanser sparsamt.

Om du har uppsvälda ögonlock bör du inte använda iriserande eller frostade skuggor i ljusa färger eller vitt. Använd istället mer mjuka och matta färger.

Snabb tips om mascara:
Experimentera med olika färger på din mascara - kanske brun, mörkblå eller grön.

Använd alltid mindre maskara på dina nedre ögonfransar.

Om din mascara tjocknar när du närmar dig det sista i förpackningen kan du lägga förpackningen i varmt vatten. Detta gör att mascaran tunnas ut. Se dock till så att det inte kommer in något vatten i förpackningen!

Snabb tips om eyeliner:
När du använder en ögonpenna är ett tips att öppna din mun lite grann och för att slappna av i ögonmusklerna. Detta gör det mycket enklare att applicera.

Applicera din eyeliner så nära som möjligt och även lite på ögonfransarna för att förhindra en vit linje som lätt kan uppstå när man inte är noggrann.

LÄGG INTE på för mycket eyeliner eftersom det lätt får dig att se ut som en tjättbjörn tre timmar senare.

Snabb tips om ögonbryn:
Använd alltid en färg som ser så naturlig ut som möjligt. Huvudsaken är att förfina, inte att skapa väldigt framhävande ögonbryn.

Om dina ögonbryn är "låga" eller nära ögonen kan en blekning av dem "öppna upp" ansiktet. Detta är något som världens bästa makeupartister ofta gör.

/Anja Dymkowska



Missing you isn't the problem, it's wondering if you'll ever come back that's killing me. I´m deeply sorry for all the bad things I´ve done to you! ♥




Damn vilken kväll!


Nu sitter jag i taxin efter en gryyyym kväll! Tack till alla som var med på the crib och gjorde denna kväll fantastisk. Och tack till alla mina vänner som kom förbi och stöttade mig!! Evigt tacksam <3 Annars har jag varit sjukt stressad hela dagen, men kvällen vart bättre än vad jag hade förväntat mig. :) blogg you tomorrow



The Cribs premiär idag! :)


Idag har The Crib premiär och jag är hur taggad som helst, men ändå nervös. Försökta gången i mitt liv jag är nervös när jag ska iväg och jobba med något jag har gjort i ett 1 år. Juste idag firar jag också 1 år inom nattklubbsbrancen. Min första helg någonsin var löningshelgen i november på Lion Bar odenplan. Och titta vad man ar jobbat upp sig på bara 1 år, aja nu väntar duschen mer bloggande sen!

/Anja Dymkowska


Make up tips- läppar




Lite snabba små tips:

Om du inte har fylliga läppar bör du använda de ljusaste läppstiften du kan hitta. De kommer få dina läppar att se mer fylliga ut.

För att förhindra att du får läppstift på dina tänder kan du stoppa ett finger i din mun och stänga dina läppar. När du sedan drar ut fingret kommer det att ta med sig överlödig färg.

Om du är över fyrtio bör du undvika att avända matta läppstift. Du kommer se bäst ut om du har lite mer glans på dina läppar.

Använda aldrig svart eller grönt läppstift! (om det inte gäller halloween eller någon annan maskerad)

Om du märker att något flytande eller vatten kommer ut från läppstiftet kan du förvara det i frysen.

Undvik att använda väldigt gamla läppstift. De kan resultera i pigmentering på dina läppar.

Med läppglans ser dina läppar mer fylliga ut. Kvinnor med väldigt stora läppar bör använda läppglans väldigt sparsamt.

Oavsett vilken färg du väljer på ditt läppstift bör du först applicera med en läppenna på ytterkanterna för att markera dina läppar. Därefter kan du använda läppstift eller läppglans. När du använder dig av ett rött läppstift bör du först använda en brun läppenna över hela läppen eftersom det röda pigmentet då kommer stanna längre.


/Anja Dymkowska


Undra vad jag ska göra snart!!


Pratade precis med min klinik. Tiden på måndag är min! Är taggad upp till 5930756302075465 %. Är ni nyfikna på vad jag ska göra? Berättar mer om det efter jag varit på min konsultation.




Smokey eyes


Sitter och ollar lite på youtube och försöker få inspo hur jag ska sminka mig ikväll. Hittade en video som jag ska köra på. Dock är jag sjukt ledsen att folk som fixar sig hemma hos mig får alltid med sig på något konstigt sätt mina borstar från make- up store och sedan kan de inte hitta de.. Tråkigt. Aja, har iaf önskat mig ett helt nytt set i julklapp av min man från make up store. Lägger in videon på hur ni kan göra sminkningen som jag ska köra på ikväll! CIAO



Jessica Nielsen ♥


Ni vet min fina vän Jessica som jag spenderat ganska mycket tid med nu på senaste. Vi lärde känna varandra tck vare jobbet, hon började som fotograf på N-tourage. Nu har hon tyvärr slutar vilket gjorde mig lite bitter på henne då hon var en av mina närmaste på jobbet men sådant får man väl ta. För att läsa lite mer om Jessica, hennes vardag, spana in hennes bilder m.m. så kan ni klicka på bilden nedan som är länkad direkt till hennes blogg! :)



Mitt hjärta smälter!


Hittade denna skönhet på en väns blogg, i helgen måste jag till stan för en shopping runda. Behöver lite nytt in. Denna kommer bli en av mina många underbara inköp i helgen.
Bild lånad av Sandra Linder



/Anja Dymkowska


Its easy to believe someone when they're telling you exactly what you wanna hear.




Mår inte bra


Hello friends. Idag mår jag inte bra. Ligger i sängen med gårdagens smink och sover lite då och då. Alla lampor hemma är släckta, har bara tänt lite ljus. Har världens migrän, halsont och hostan hälsar även på igen! Jag vill bli helt frisk för en gångs skull, ska be Jimmie smörja in mig med värmande salva och så. Måste svettas ut alla bakterier. Nej nu var det nog snackat om mig, hur mår ni mina läsare? Nu ska jag äta lite soppa:)

 



PLUS I KASSAN! Tjäna pengar på allt du köper!


Regestrera er på PLUSS I KASSAN! en sjukt bra hemsida, du får pengar konstant! Det är helt gratis att bli medlem och du kan tjäna flera tusen på bara en månad! :)

Klicka bara på bilden och registrera er, gör ni det idag får ni även 30 kr start pengar! :)

plusikassan.se

/Anja Dymkowska


I wonder what life would have been like if we never met. It would have been simpler, but then I realized that it also would be incomplete.




Sorry mates


Sorry bloggen och mina läsare att jag inte uppdaterat men idag har det varit en såndär dag jag inte orkat göra något speciellt. Utgången var helt värdelös så jag tog mig en 40 minuter powerwalk. Nu är jag hemma och ska bädda ner mig i sängen. Mer bloggande imorgon! Imorgon blir det ett stenhårt gympass och även solning i 25 min. Bom, dags att bli brun!

/Anja Dymkowska


STRESS


Nu har jag massa och fixa, snart blir det Lion med mina fina och sen utgång! Bloggar mer sen! :)


The mentalist


Avslutar dagen som vanligt, sex and the city och the mentalist. Imorgon är min man ledig. Då ska jag passa på att mysa med honom, gå på bio och så :) ska även ta en snabb runda på gymmet också :) aja god natt på er



Contagion


Hello darlings. Japp som ni klanske har sett så har min blogg blivit rapead av Bilal och Reza. Haha, alltid kul med gäst bloggar, jag har även ett videoinlägg som Reza är med på som han ville spela in till min blogg, men det får komma upp imorgon i så fall. Jag kom hem för ungefär 2 h sedan från bio mys med min fina Ann, Bilal och Jad. Jad var sneeel hest och skjutsade hem mig. Satt och skrattade massa inne på bion, vi såg filmen contagion. Den får 3/5 toasters. Inte en film som är värd att se på bio, en typisk ladda ner film. Filmen handlade om ett slags virus som spred sig i hela världen. Thats it. Typ hur man ska bota det oc var de kom ifrån. Ah, den var ju inte så bra. Men här har ni lite bilder från idag :)











/Anja Dymkowska


Veckans kändisar får gästblogga


Raz och Bilal hälsar och önskar en jäkla bra kväll :) Vi sitter här i studion och kommer fan inte på någon jävla melodi och har jätte tråkigt där av passade jag på att gästblogga här på Anjas blogg. Hoppas att ni mår bra, jkag känner mig lite kåt just nu, så alla ni små brudar kan väl höra av sig på facebook. Ni får inte adda bara puffa! Så puffar jag och Raz tillbaka. Bye bye bloggen!

/Bilal Saffar och Raz Karayeli


NYPREMIÄR PÅ THE CRIB| 25 NOVEMBER| DJ AMADEUS PILSETNEK




Kom och ta en drink med oss och träffa våra extremt duktiga bartenders, mingla runt bland alla härliga människor och ta dig tiden att släppa loss till vår grymma DJ och sug in den härliga atmosfären i vår exklusiva lokal.
På plats kommer ni ha mig Anja och Amanda, vår underbara fotograf Malin Lindgren och självklart vår grymt duktiga DJ Amadeus Pilsetnek, tillsammans kommer vi att se till att premiär kvällen blir en kväll du aldrig kommer att glömma.

Dock har jag en liten överraskning till mina gäster. Det är så att alla mina gäster som kommer till The Crib och förar får mer än gärna sedan åka med mig in mot nattklubb N-tourage och få fritt inträde där!
Klicka på bilden för att komma till eventet, attenda även det så ses vi på fredag!


Barens mest populära:
● Crib coke 4cl 76:- 6cl 99:-
● Cosmopolitan 4cl: 89:- 6cl 109:-
● Whiskey sour 4cl 89:- 6cl 109:-
● Appletini 4cl 76:- 6cl 99:-
● Mojitos 95:-
● Crib shot 75:-
● Hot shot 75:-
● Banana foam shot 75:-
● Norrlands Ljus 30:-
● Spendrups Export 38:-
● Heineken 46:-
● Jinx cider 30:-
● Briska päroncider 38:-
● Bacardi breezer 69:-
● Husets vita/röda vin 52:-
● Rosé 58:-

Alla priser hittar ni på vår hemsida: http://www.cribstockholm.se/Baren/

/Anja Dymkowska



Börjar dagen med en powerwalk


Good morning sunshines! Nu står jag här ute i kylan och är redo för 2 h powerwalk. Synd att det börjar dugga nu också. Aja dags att röra på sig! :)



Don’t talk to me because you’re “bored”. I’m not here to entertain you. And don’t come to me only when you need a favor.




True friends are like four-leaf-clovers, lucky to have, hard to find.


Sitter och klickar runt på lite hemsidor och letar efter nyårs klänningar. Ska nog åka iväg med mamma strax innan nyår och köpa hem lite saker från Polen. Ska nog shoppa hem halva River Island butiken, lika så Bershka och skor från Venezia. Vi får se, funderar på att klicka hem en långklänning, lila med strass och helt öppen rygg, den kommer släppas den 1 december, kostar den under tusenlappen köper jag den utan tveknan. I will rock that dress! Tänker inte visa er den ännu, tänker inte heller säga var den kommer ifrån, vill att den ska finnas kvar när jag ska klicka hem den! Har lite ångest, vad ska man hitta på på ny år? Nej jag tänker inte jobba! Och ännu ett nej, jag tänker inte gå ut på krogen på ny år! NO WAY! Aja skit i ny år, vill int ha ångest över det ännu. Morgondagens planer är att dra mig mot gymmet lite mer taggad än vad jag var idag, träna hårt och sola lite, sedan ska jag ha möte med min nya chef Hani. Efter det blir det bio mys med Ann och kanske Sebbe, vi får se om the-busy-guy kommer ha tid att umgås med oss.

Juste kom på att jag har en liten surprise att berätta, men det kanske vi tar imorgon. Men jag har i alla fall bokat läkartid nu. Väntar på ett svars mail och sedan ska jag på konsultation. Undra vad som kommer hända inom kort!

/Anja Dymkowska


Död tjej


Då var man hemma från gymmet, orkade inte köra så mycket mage och rumpa så jag joggade i 20 minuter, gick sedan på trappmaskinen i 30 minuter, avslutade träningen med 50 sit ups. Och 10 min solning vart det. Är ändå ganska stolt över att jag pallade så mycket eftersom jag bara sov i 30 minuter idag... Nu ska jag äta lite thaimat.

 

/Anja Dymkowska



Vakna med the voice


Hejsan mannar. Ligger i sängen och kollar på vakna med the vocie. Det värsta är att jag försökt sova nu i 2,5 men min polski granne är lite efter, han kollar på porr med högtalarna på as högvolym och öppet fönster. Score! Man ligger liksom där och försöka sova så hör man 2 bruttor stöna as högt. Då vet man vad grannen gillar, lebbporr check! Aja hade tänkt åka in mot gymmet vid 11 tiden, ska löpa på löpbandet i 30 min som uppvärmning och köra ett rejält rump och magpass, och avsluta med cross och 20 minuter solning. Nu ska jag ligga och vila lite till. Ska passa på att ställa om dygnet nu när jag ändå varit vaken hela natten. Ska läggs mig idag runt 23.00 så får man hoppas att jag vaknar runt 8 och är pigg och glad:)

 



The worst regret we can have in life is not for the wrong things we did, but for the thousands of right things we did for the wrong one.


Ska bädda ner mig i sängen brevid man som redan sover. Imorgon börjar hans verklighet igen, han har legat hemma och varit sjuk hela veckan. Han är fortfarande lite halv krasslig men vad ska man göra. Så jobb blir det för Jimmies del. själv ska jag åka till stan och träna plus sola. Ska kanske möta upp låtsas mamma också och få massa pälsar. Har ännu inte hunnit fixa med det där, så vill ni ha pälsjackor och mössor vet ni vem ni ska höra av er till ;) Dags att checka ut för dagen, peace out mates!

Good night!

/Anja Dymkowska


Bilder från Nattklubb Entourage | 19 november| Fotograf: Malin Lindgren


 

















/Anja Dymkowska


I-landsproblem...


Okey mina fina läsare, tänkte involvera er ltie här i min blogg samtidigt som ni får hjälpa mig lite. Jag har världens dilemma, jag vet inte vad jag ska ha på mig på nyår. Tänkte slänga upp lite alternativ här åt er. Så får ni rösta på vilken klänning ni tror skulle passa mig bäst. Ärligt talat är jag mest sugen på långklänningen, men jag har även en bild i huvudet att ha en axelbandslös sk. little black dress och ett fett halsband och fina skor. Vad tror ni? Kika på bilderna, fundera över min vision och kommentera






/Anja Dymkowska


Ny duschad och mätt Anja


Har precis fått i mig hemlagad thaimat, slängde ihop något med lite wook grönskaer jag hade i frysen, lite bambuskott, kycklingfile och kokosmjölk. Vart ganska okey ;) Tog även en långdusch precis innan och lät mitt hår vara i naturligt svall, dvs jag är ganska lockig just nu men det är fint fint. Vad hittar ni på ikväll, ni som inte har ett vardagsjobb, dj callenge kanske? Själv ska jag skippa denna dj challenge och ladda upp för finalen nästa helg istället.

/Anja Dymkowska


Mys dag


Ligger med min man i sängen och kollar på pan am. Tror inte jag gillar den serien men man kan ju alltid ge den en chans, vad hittar ni på idag? Väntar på att Jessica ska lägga upp bilder från helgen på sin blogg så jag kan sno några :) bjuder på en bild på mig och Jessica

 



Nattklubb N-tourage


Tjenis mina fina. Nu sitter jag hör på jobbet och är as taggad. Många bokningar idag på g. Awesome! Pengar rullar in! Hade en sjukt mysig middag hemma hos mamma. Syrran klädde ut mamma till kock och hon hade på sug finkläder och sa att hon är prinsessa och mamma är hennes personliga kock. Haha så jävla kul. Känns som om hon har tittat för mycket på prinsessans dagbok :D aja, nu måste jag jobba vidare. Ciao


 



Lördag


Jag ska strax åka till mamma. Gosigt. Ska ligga där och dö ännu mer. Haha nej men är helt jävla slut. Somnade halv 9 imorse, och vaknade vid 3. Orkar inte att jag vänt på dygnet... Dags att dygna någon dag och vända tillbaka på skiten. Aja nuy har jag lite brådis, blogg you latero!

/Anja Dymkowska


God natt allesammans!


D har jag tagit en snabb dusch, tvättat av mig sminket, lagt lösögonfransarna i vatten och petat ut linserna. Dragit på mig en sovtröja och bäddat ner mig i sängen. Nice. Kvällen idag har varit som en berg och dalbana. Tyvärr slutade den inte på topp. Min underbaring har sagt upp sig på Entourage. Kul! Nu har 2 av mian närmaste vänner/kollegor slutat, Jessica och Sebbe. Men men, jag är glad för deras skull, båda två behövde detta, båda två behöver ta tag i sitt liv och sig själva, nej jag vet det kanske inte kommer från rätt käft, men nu var de två redo för det steget, jag kommer nog inse det också någon gång.

Aja, god natt på er så hörs vi imorgon!
/Anja Dymkowska


The Crib, Sveavägen 55, T-bana Rådmansgatan, NYPREMIÄR den 25 November


För att komma till vår grupp med uppdateringar och event klicka : HÄR
För att spana in vår page som innehåller information samt vimmelbilder klicka: HÄR

 

/Anja Dymkowska



Glaaaad tjej


Orkade inte ens skriva ett god morgon inlägg till er. Men nu är jag på bra humör! Idag ska jag ut med min fina vän Johanna. Först ska vi till Lion sen Entourage. Antagligen kommer vi dra vidare där ifrån :) vad ska ni hitta på
Idag?



Terrible things happen, yes. But sometimes, those terrible things, they save you.


Tänkte bara slänga iväg ett snabbt god natt inlägg. Imorgon ska jag hem till mamma och äta middag. Mysigt! Ska bli kul att träffa henne och syster igen. Efter det blir det jobb. God natt på er mina fina!

/Anja Dymkowska


NATTKLUBB N-TOURAGE | FREDAG 18 NOVEMBER | DEFAULT SPINNERS


Vi på Nattklubb N-tourage bjuder härmed in dig och ditt entourage till en sprakande Fredag. Denna vecka gästas vi av Default Spinners som kommer få dansgolvet att fyllas och bjuder på en mix av gammal och ny musik inom house och RnB. Därmed vill vi välkomna in dig och dina vänner till en kväll som inte kan sluta annat än i succé!

► Datum: Fredag 18 November
► Tid: 22.00 - 03.00
► Plats: Kungsträdgården 3
► Åldersgräns: 20+

Hör av er till mig för lista, bordbokningar, VIP lista (ger dig och ditt sällskap förtur i kön och fri entre längre än 23.00) samt mycket reducerade priser i baren!

OBS! Alla som ska stå med på listorna måste även gå in och delta på eventet!
Klicka HÄR för att komma till eventet!

Mitt nr: 0737230672




Fråga Olle dokumentären


Har precis käkat lite chili con carne med ris. Hann möta upp Jossan och ge henne hennes super snygga päls från Polen. As fin är den. Åkte även in med Temu till stan och hämtade upp massa saker hemma hos mamma. Nu ska jag slänga mig framför Tv:n och kolla på fråga Olle domkumentären, blir lika fashinerad och chockad varje gång jag kollar. Dock måste jag erkänna att ibland är det lite creapy personer med.

/Anja Dymkowska


jitghkg74s857e58/544edc


Orkade inte komma på en rubrik, fick bli bara massa kladd där. Det är nog det svåraste när man ska blogga, komma på en bra rubrik, något som hör ihop med inläggen. Men om jag liksom inte vet vad jag ska blogga om så vet jag ju inte vad jag ska ha för rubrik heller. Iaf, nu är jag nyduscad, ska strax åka in mot stan med bilen för att hämta massa grejor från mami, men innan de, middag. Idag är jag sugen på chili con carne. GOTT!

/Anja Dymkowska


Morning


Ligger i sängen och drar mig, idag är det gym och solarium som gäller! Och även hämta lite goda polska pålägg som mamma köpte med sig från Polen igår :) vad ska ni hitta på idag?



Three things that shouldn’t be broken; Friendships, hearts and promises.




Säger bara en sak, aldrig mer Ojojoj, på sommaren okey. Med detta "inlägg" säger jag god natt. Imorgon ska Anja och Amanda på fyllan del 4 upp. Håll utkik!



Lion bar


Sitter nu på Lion med the crew. Nu kör vi :) Snart kommer vi bege oss mot ojojoj där vi kommer fortsätta parta!

 



Spontan utgång


Tänkte egentligen vara kvar hemma och sova men fina drog ut mig:) så nu sitter jag och väntar på bussen på väg mot stan

 



Onsdag


Så där ja, då var Sebbe färdig klippt, råkade tyvärr göra 2 jack i hans hår, vi hade ingen rakapparat så vi fick köra med Jimmies trimmer, aja o nice. Vi ska försöka fixa fram en rakapparat så får vi fixa till hans håra. Nu ska Sebbe in mot stan på möte, jag ska fixa mig, äta något med mannen min och sen åka in mot stan. Vad ska ni hitta på idag?

/Anja Dymkowska


You don't have to learn how to control your thoughts; you just have to stop letting them control you


Dags att bädda ner sig i sängen brevid min man och sova. Imorgon kommer Sebbe hit vid 1. Jag ska klippa den jäveln sen ska vi in till stan, han ska på möte och jag ska till mamma, ska även möta upp Jossan och så. Kuligt. Imorgon blir det utgång, en nykter utgång såklart, med massa dans. I mitt huvud är det inte dans det är som ett träningspass ;) Haha, 4 h på dansgolvet och 10 glas citronvatten i magen. Super bra! :)

/Anja Dymkowska


Bilder från Cafét i söndags























Nail art inspiration


Sitter nu hos Irina och ska precis börja fixa mina naglar. Hör får ni en före bild. Tar och lägger upp en bild när jag är klar :)

 



Tisdag


Ska precis dra hem ifrån för att fixa mina naglar idag hos Irina. Ska nog göra om de ännu mer. Kanske ska vara lite mer vågad och testa något annat än fransk manikyr?  Ah vi får se, tänkte bara blogga lite snabbt, dags att röra sig mot bussen.

V, fast vi iprincip inte har kontakt längre eller umgås så bryr jag mig, du har varit en stor del ur mitt liv och jag skulle vara dum i huvudet om jag inte skulle brytt mig.

/Anja Dymkowska


God natt


Ligger nu i sängen och kollar på supernanny. Imorgon ska jag fixa mina naglar, kanske ta en runda förbi gymmet också! Skulle inte sitta fel :) god natt bloggen!



Idag kom den sista droppen


Satt på perrongen i Odenplan och väntade på tunnelbanan hem. Satt där och pratade med Jimmie. Nej förlåt jag pratade inte, jag satt och grät. Grät som en liten bebis. Idag var det droppen, allt släppte. Är så himla trött på att alla ska motarbeta varandra, särskilt när det gäller Lion och N-tourage gänget. Varför kan inte alla bara vara ärliga. Sötta varandra och hjälpa varandra. Vara glada för varandras skull. Jag är så jävla trött på allt drama måste jag säga. Jag pallar inte, än så länge vet jag att jag bara har 2 personer jag kan lita på till hundra, mig själv och en till.


A true friend is someone who will support you even if it hurts their own interest they give without expecting anything in return.


Lion bar Odenplan


Tjenixen mina fina. Idag har jag haft jobb möte efter jobb möte. Nu har jag och Amanda Ericksson ett nytt projekt på g. Awesome. Mer info kommer inom kort! Just nu sitter jag på Lion med the gang och väntar på Bobby som jag också ska ha möte med. Alla står vid Jack Vegas maskinerna och nördar som vanligt medan jag tog en blogg pause. Men men, blogg you latero!

/Anja Dymkowska


1 sak ni inte vet om mig... Jag är en hemlig Justin Bieber lover!


Japp nu säger jag det öppet, min dröm är att få se Justin Bieber live. Dock tror jag att han kommer dö ut desto äldre han blir, men just nu är han en liten söt bebis i mina ögon som sjunger helt fantastiskt! Skulle ju ifs aldrig kunna säga att jag är världens fan men jag tycker at han sjöng helt sjukt bra precis när han vart stor. Här har ni lite videos på my love! ;)



Love is when two people know everything about eachother and are still friends.




INFORMATION


Bara så ni vet kommer min blogg vara ganska off idag då jag inte alls är på humör. Ska snart in mot stan och möta Sebbe för middag och bara prata. Både han och jag är på dåligt humör och är ledsna och besvikna på många och mycket så lika bra och ses och prata och stötta varandra. Båtturen igår var sjukt kul, mysigt att vara med sina vänner och massa nya människor och även bekanta. Sedan drog vi hela ligan till Entourage, oc där började kvällen skita sig, men det är väl sådant som händer right? Här har ni lie bilder från igår och förvänta er inte mycket bloggande idag, denna dag lägger jag all fokus på mig själv!















/Anja Dymkowska


På väg mot stan


Hello darlings sitter på bussen nu på väg mot stan :) är as taggad idag, kvällen kommer bli awesome :)



Att vakna klockan 15.00 är fan inte okey


Japp, då vet ni i alla fall när jag vaknade. Var helt jävla död igår men det är ju inte så konstigt. Igår fick man träffa den super saknade Alice och hennes kille Max. Gud så glad jag vart när jag såg de två komma förbi mig på jobbet, dvs nattklubb N-tourage. Nu ska jag slänga i mig lite mat, blir 1 kokt ägg och en tomat. Måste börja fixa mig för klockan 18.00 ska jag möta ligan i Slussen och åka iväg till skärgården. Taggad tjej! Aj Aj Kapten!

Här har ni lite bilder från båten vi ska åka på








God natt


Ligger i sängen nu och är helt slut! Imorgon sms jag träffa mamma ett tag, sen ska jag på middag på en båt ut till skärgården med några vänner, efter det blir det jobb. Så jag har ett full späckat schema imorgon. Dags att vila kroppen, god natt



Stressad tjej


Har hunnit snabbstäda lägenheten med min man, nu är det bara massa disk kvar men det får Jimmie ta. Tog mig en liten pause mellan hårfönandet för att blogga lite snabbt. En sak hatar jag när man fönar håret, det tar ungefär 45 minuter för mig att föna håret helt tort, jag bli ju så himla varm om jag ska stå med fucking fönen i ca 45 minuter mot huvudet så jag måste i alla fall ta mig minst 2 pauser för att svalka av mig.  Men nu ska jag tillbaka in i badrummet och in i hettan bloggar mer när jag är på väg mot stan för att möta upp Amanda och Sebbe

/Anja Dymkowska


DUSCHA DUSCHA DUSCHA


Nu ska jag hoppa in i duchen, ville bara visa lite livstecken. Bloggar mer sen! :)


Don't hide your feelings. Let others know where they stand.




Sitter nu vid datorn och är helt sliten. Syns en aning på bilden men jag bjuder på den, snygg tjej helt utan smink, blek som ett spöke också men det är ju en annan 5. Ska ta mig en cigg, alvedon, hostmedisin och lite vitaminer och bädda ner mig i sängen. Gäller att vara på topp imorgon :) God natt på er!


Lyxfällan


Ligger i sängen och kollar på TV. Är helt sjukt hungrig men jag kan inte svälja något, har så jävla ont i halsen. Fy fan, soppa går inte heller ner, har gjort broccoli creme men aja. Har massa god mat i kylen men jag kan inte äta...



NATTKLUBB N-TOURAGE| SAM MARINA 22 ÅR| 11 NOVEMBER 2011


Denna helg är inte som alla andra helger, vår älskade vän Sam Marina fyller hela 22 år och detta innebär att vi slår på stort nu i helgen. Där av bjuder vi dig och dina vänner på en storslagen helg här på nattklubb N-tourage med mycket glädje och firande.Festen börjar klockan 23.00 och forsätter hela kvällen här på N-tourage. Så kom förbi och fira Sam med oss!

● Datum:
Fredag 11 November 2011
●Tid: 23.00 - 03.00
● Plats: Kungsträdgården 3, nattklubb N-tourage
●Åldersgräns: 20+
●Klädsel: Mycket vårdad.

Ansök om plats på VIP listan genom att skriva namn på dig och ditt sällskap på eventets wall. Listan gäller till klockan 23.45.



Growing up means one thing: independence. We all want it.


Dags att städa hemma, diska och laga ihop någon middag... Jimmie jobbar till 10 så jag får sita och äta middag själv. Ganska trist. Bloggar mer senare är inte så mycket på blogg humör just nu, är i alla fall fortfarande sjuk vilket är riktigt tråkigt, imorgon ska vi fira Sam som är min kollega på N-tourage. Kommer bli fett!

/Anja Dymkowska



Just because we're not that close anymore, doesn't mean I don't care about you.




Död tjej Anji


Fy fan vad jag är trött, huvudet bultar och jag sitter just nu i en taxi på väg hem. Satt med mitt crew på Lion och chillade och innan det vart det middag med Sebbe på Itamae Sushi vid Odenplan, sedan kom Elias förbi med en vän också. Mysigt att hänga med pojkarna och käka middag och snacka. BIG LIKE! Nu ska jag hem och gosa med min man som också blivit sjuk, uppsi jag smittas visst. Skulle egentligen ut med Sebbe, Ann och några andra men jag bangade fick för ont i huvudet och vart för seg i kroppen, plus att hosta på krogen är väl inte så sexigt.

CIAO




/Anja Dymkowska


Lion bar


Hello darlings. Sitter och väntar på bussen på väg mot Lion bar. Ska möta upp Sebbe och käka sushi och sen blir det antagligen utgång. Men vi får se, är ju fortfarande krasslig! Hörs under kvällen



Friendship


 



God eftermiddag


Kom ut precis från 1 h dusch, vart helt varm men jag behövde de, hade jätte varmt vatten på, ville andas in lite ångor så min hosta försvinner snabbare. Hostade som en galning i duschen men just nu kliar det inte ens i halsen. Antar att min mormors polski hemrecept funkade?
Snart kommer Jimmies mamma och pappa och hämtar oss och jag ska hämta lite saker hemma hos de och sen blir det middag och häng på Lion med mina fina! :)
OBS! Bara så alla vet så är N-tourage stängt idag!

/Anja Dymkowksa


Fuck My Life


Somnade vid 1 vaknade 3,5 h senare, sjukt pigg. Varför? Vad vill min kropp mig? Just nu ligger jag och hostar som en dåre. Snälla kan någon bara komma och ta min hosta och hals ont och kasta iväg de eller använda sig av skuren själv, haha. Jag vill inte vara sjuk :(

 



God natt gott folk!




Amanda & Anja på fyllan. Del 3


/Anja Dymkowska



HALLOWEEN PARTY- NATTKLUBB N-TOURAGE




Skål då!




Jag har världens bästa man!


Min man kom precis hem, han köpte hem massa läkemedel till mig, nu står han och lagar middag. Ååh min underbaring är han. Har så jävla ont i halsen, har druckit en kopp te och ätit en tomat, thats it. Aja, nu ska jag bädda ner mig igen, är helt svag i kroppen :(



Aj min hals


Ligger hemma och mår verkligen piss. Blir nig inte så mycket bloggande för min del idag, hostan dödar mig och jag har ännu inte fått i mig någon mat, har så ont i halsen att jag har till och med svårt att dricka. Imorgon ska jag åka till Jimmies föräldrar och ta ut min feta vita dunjacka. Tycker det är dags för den!



Ligger och drar mig


Har blivit sjuk, somnade vid 6 vaknade strax efter tio med planen att dra mig till gymmet. Nope händer ej. Hatar att jag blivit förkyld nu också, tänkte satsa på träning, and look what happened, jag är förkyld och kan ej träna. Ska ligga hemma och bli frisk till helgen så jag kan jobba. Idag ska jag börja gå igenom mina pälsar och mössor och börja sälja av. Hade tänkt att ha en Päls-bloppis här för er de som ej blir sålt ska upp på tradera :) sounds good? Nu, duschen!

 



Ni är mina stjänor! Ni vet vilka ni är!


 

 



Dags för skönhetssömn


Somnade vid 21, nu har jag precis kollat klart på the mentalist, ska dricka en kopp te för att värma upp halsen. Har fått en förjävligt jobbig hosta och så har jag fått ont i halsen, måste köpa hem halstabletter imorgon. Ska försöka dra mig upp ur sängen vid 11, dra och sola solarium och träna, möta upp min låtsas mamma för att få massa pälsar och pälsmösso och sälja av de. Najs, hör av er om ni vill ha billiga ÄKTA pälsmössor samt pälsar. Kommer lägga upp allt på en bloppis också. Nej nu ska jag bädda ner mig, men god natt på er sötisar.

/Anja Dymkowska


Waterwörld


Ligger i sängen och kikar på waterwörld och smaskar på lite godis. Har varit så himla sugen på godis så det inte är sant. Men nu har jag fått i mig lite godisar, snart är det dags för zumba,20 minuter ska jag köra :) tycker det är riktigt roligt :)



Sushi time


Snart ska jag röra mig in mot stan för att äta sushi med Sebbe. Efter det blir det jobbmöte igen, igår hade vi ett innan vi åkte iväg till cafet och dansade loss. Damn jag är sliten, men nu måste jag föna håret och börja fixa mig. Bloggar från bussen! :) CIAO


här har ni en bild på mig och Sebbe :)


1 års jubileum på Nattklubb N-tourage














































Lion bar


Hello darlings, idag sov jag oerhört länge, vaknade typ kvat i 3. Men om jag la mig klokcna 8 är det väl inte så konstigt I guess? Snart ska jag röra mig in mot Lion bar för jobb möte efter det ska jag, Sebbe, Jessica och dj bragmore till Cafet och kika på när Zacke Manth spelar. Kommer bli kanon kul :) Blog you latero!




Kärlek!


image description





Jobb ikväll igen


Då är man fixad och klar, snart kommer Janet och Tessan ner och vi ska åka in mot mitt jobb. Ikväll kommer de festa för fullt :) Äntligen går ja ut med mina partygrannar! Awesome, bloggar mer ikväll. CIAO!

/Anja Dymkowska


Gårdagens bravader



Gårdagens utgång började för min del på Lion, innan det var jag förbi mamma en snabbis som ligger hemma och är sjuk, köpte med mig te och lite vitaminer och åkte hem till henne en snabbis för att gosa. Iaf, efter det mötte jag upp Sebbe and the gang på Lion, snackade lite med Sulle och Dani och alla, det var kul och se de igen. Efter det drog jag och Sebbe iväg till Cafet där vi stötte på Sara och så kom även Jimmie dit efter jobbet, efter några öl, vatten för min del, så drog vi vidare till N-tourage. Där festade vi som fan allihoppa och hade sjukt kul. Alla från N-tourage gänget var ju en aning dragna så vi drog självklart vidare. Hamnade på nypan som stängde klockan 5, drog en skumpa, massa cider och öl, shots och drinkar. LIKE! Själv drack jag redbull. Haha men jag hade hur kul som helst, dansade så mycket så fötterna värkte. Men det är just då man känner att man haft en awesome utekväll. Man ska vara helt slut i kroppen och ha ont i fötterna! Jag och Emelie fick även ta en runda i polisbil runt stureplan och normalmstorg, Emelie hade blivit av med sin plånbok så vi letade efter gärningsmannen som snodde den. Aja nu ska jag inte babbla så mycket, här har ni bilder från igår! :)












































































Onsdagens party bilder


 

 

 







/Anja Dymkowska


Sov gott


Klockan är 8, ångest jag sover ej och Ica vid mig öppnar strax. Stackars människor som öppnar om 10 min. Men de är nog lite mer normala än bad jag är och lägger sig kl 23.00 inte jobbar då liksom. Men men, nu ska jag sova, mer om kvällen imorgon. Tjuuu



Nattklubb N-tourage


Lite snabb update mellan bärande av dricka och dansande med mina vänner. Slänger in lite bilder till er lite snabbt också ;)

 



Halloween fest på jobbet


Sitter och väntar på bussen, så här ser jag ut ikväll :)



Love may fade with the season, but some friendships are year round.


Jag ska springa till ICA nu och hämta ut mina paket från Nelly, as soft att mina saker kommit dock är ju fakturan skrämmande. Men jag är ju shoppingberoende så där har vi anledningen till varför jag "aldrig" har kläder i min garderob. Dum ursäkt men den funkar varje gång jag ska handla i mitt huvud. Jag mås fan börja fixa mig snart, klockan 8 ska jag möta upp Sebbe i stan. Höres! Nu väntar ICA på mig.

/Anja Dymkowska


Good night


Det bästa som finns är det där känslan när man går ut ur duschen, lukar sjukt gott, smörjer in sig med en godluktande kräm och bäddar sig ner med lite halvfuktigt hår i nya och fresha lakan. Gud så  underbart, det är exakt vad jag gör just nu. Ni kan lägga till en kopp te och min bok " men vi knullar ändå inte". Efter en lässtund har älskling lovat mig nackmassage innan vi lägger oss, imorgon väntar det en lång dag, massa fix trix hemma, hämta ut paket och grejer, måste även tjata lite på mamma och pappa att de ska föra över pengar till mig så jag kan betala mina räkningar, efer det ska jag möta upp Sebbe på Lion, han ska antagligen föra, jag ska bara hänga där med mina gamla och nya kollegor med en cola light i handen och sedan ska vi 2 vidare till Cafet en snabbis och heja på Dj Bragmore, efter Cafet blir det halloween fest på N-tourage. Om morgon dagen kommer bli som jag planerat kommer den bli awesome! Riktgit lyckad kväll. God natt på er!

image description
Haha så jävla snygga! <3 Denna människa har ett hjärta av guld, brudar, han är singel!
Haffa honom! ;)

/Anja Dymkowska


Nattklubb N-tourage 4 & 5 november! Halloween party!


Nu taggar vi inför morgondagen, hoppas många ut av er kommer utklädda och gör denna kväll skrämmande bra!
Hör av er till mig för lista, bordbokningar, VIP lista (ger dig och ditt sällskap förtur i kön och fri entre längre än 23.00) samt mycket reducerade priser i baren!

OBS! Alla som ska stå med på listorna måste även gå in och delta på eventet!
Klicka HÄR för att komma till eventet!

Mitt nr: 0737230672



You know what I think hurts the most? The feeling of being replaced. It’s like no matter what you did, it wasn’t enough.


Har lust att skriva ett djupt inlägg, ett sådant inlägg som får mig att bli av med allt jag har inom mig. Jag vill inte bära runt på alla dessa saker jag bär på. Jag vart ledsen, jag vet att jag inte skulle bli det, jag vet att du inte ville det. Men jag vart ledsen. Jag är ledsen. Men jag försår dig, men ändå inte. Och egentligen är det ju jag som ska be om ursäkt för jag satt dig i denna situation där du behöver välja, där du är personen som hamnar i kläm. Eller ah inte bara du, men du är en ut av de. Det är jag och hon som satt dig i er andra i sittsen där ni måste välja. Och det är inte första gången man blir bortvald, varför blir det just alltid jag? Det undrar jag över. Jag säger detta öppet och ärligt nu, den senaste tiden har jag haft mycke problem med vänner, och många har jag glidit ifrån. Jag har kämpat som fan över att inte vara ledsen, men hur många chanser ska jag ge? Hur många gånger ska man behöva säga till en person att man är ledsen, att den sårar än, att man känner sig ersatt och bortglömd? Ordet förlåt betyder 2 saker enligt mig, 1. jag ångrar det jag gjort 2. det kommer inte hända igen. Du verkar inte tolka orden förlåt på samma sätt som jag gör. Äsch orkar inte skriva mer, ville bara få ut mig någonting, ville bara lätta på hjärtat. Det gick nog si så där men aja....

Jag måste bara lägga till en sak, jag är sjukt tacksam över de gamla vänner jag har vid min sida och även mina nya som inte alls känt mig länge men stöttar mig som fan när det gäller många saker och är verkligen underbara! Ni vet vilka ni är! Tack! <3


/Anja Dymkowska


7 maskiner tvätt


Ni anar inte huhr min lägenhet ser ut just nu. Hahaa, har inte tillräckligt med plats i tvätsugan at änga upp så jag får hänga upp i vår lilla ruttna 1:a på 30 kvadrat. Grattis, här får vi plats liksom. Har tvätt överallt. Och det blir så himla varmt oc fuktigt här inne då allt är ju blött och så ångar det. Awesome, nu ska jag upp till Tessan och cigga!

/Anja Dymkowska


Duck sauce - Barbra Streisand fishing salmon (JimmieB ft. S.Rundqvist vocal edit)


många av er kanske kommer tycka att låten suger men detta är ett intärnskämt mellan oss på N-tourage och Lion bar, Hahaha, personligen så älskar jag den!



Full fart


Har varit ute och gått, duktig jag är, satte på 2 maskiner de tog 55 minuter gick en runda, tog ut de stoppa din i torktummlaren, hängde upp resten, stoppa in nyt och gick i 45 minuter till. Fett bra! Var helt svettig när jag kom tillbaka och så var det sjukt varmt i tvättstugan också. Dog där nere. Men nu är jag hemma och ska ta en dusch sen blir det 2 maskiner till och middag. CIAO



Betala räkningar


Fan vad dåligt jag mår, fy fan vilken jävla ångest, pyntade ut alla mina ihop tjänade pengar nyss på mina räkningar. 4300 kr. POFF, borta! Kul... Nu blir det att kämpa som fan på jobbet, ingen internet shopping och försöka jobba extra så mycket som möjligt, typ sitta barnvakt och så. Mår alltid lika dåligt när jag betalar räkningar, men det jobbiga är ju att det inte var alla, fick hem ett paket idag från Nelly, 1000 kr, jag vet, inte bra!!!! Och så ska Jimmie ha 2000 kr av mig också för hyra m.m. Ångest, dags att söka till min utbildning och börja jobba heltid! FAAAAAAAN!



/Anja Dymkowska


Ligger i sängen och drar mig


Haha klockan är strax 3 och jag ligger i sängen! Bra där! Jag ska upp och träna idag, ska ta mig en låååång PW! Typ 1 mil är jag sugen på. Igår tog jag ett glas vin!!!! Ångest... Nope ville inte ha mer, kroppen sa till och med ifrån, uppstötningar är det värsta jag vet så jag ställde ifrån mig glaset och gav bort min flaska, så jag ska verkligen inte dricka alkohol! Awesome! Har liksom en egen liten rehab för mig själv. Känns faktiskt fett bra och särskilt när alla vänner stöttar mig! Känns hur bra som helst. Nu, havregrynsgröt!

 



Busy girl


Japp, that's me :) I am a busy girl. Har fan aldrig tid att blogga, jag som gillar min blogg så mycket. Det jag älskar mest är att gå tillbaka och kolla på bilder, läsa igenom mina gamla fjortis inlägg och kolla på många minnen, bra och dåliga men ändå är det minnen. Nu ligger jag nerbäddad i sängen brevid min andra halva efter ett segt och jobbigt arbetspass skulle nog behövt ta ledigt idag. Höll på att somna bakom dj båset när jag gjorde Reza sällskap där. Vart nog inte så mycket sällskapande från min sida. Haha. Var ju extremt sömnig. Men nu är det dags att sova, mina ögon är sjukt tunga och stängs igen hela tiden. God natt, till er som läser detta om kanske någon timme eller två och är på väg mot jobbet/ skolan, god morgon;)



Dagens middag


Fläskfile, potatisgratäng, sallad och bea.



HAAHAHAHAHA NR 2 MINST LIKA BRA :D


 

 



På väg mot stan


Sitter och väntar på bussen nu, ska in till stan för ännu mer tråkiga ärenden, sen blir det middag hemma och jobb sen på N-tourage. Lite surt då dada life spelar idag på Amba men sådant får man väl ta när man jobbar på nattklubb :)



Dagens middag


Kyckling, potatis, sallad, stekta champinjoner och sparris.



/Anja Dymkowska


Time to eat


Nu är jag hemma och strax är det dags för mat, det blir kyckling med lite potatis, stekta champinjoner och sparris. Mumms! :) Vad hittar ni på en tisdag som denna? Måse bara säga fan vad jag längtar till fredag, vi ska ha maskerad på N-tourage, fett kul! :D Har redan planerat redan vad jag ska ha på mig, en typisk Anja grej som inte vill klä ut sig för mycket ochh ändå är snygg oc classy. Haha ;)

/Anja Dymkowska


Gårdagens middag


Kände igår för att unna mig lite, så istället för att köpa choklad som jag var super sugen på köpte jag hem taco ingridienser och lagade en god middag. Mumsigt vart det dock har jag lite ångest att jag fått i mig så mycket onyttiga fetter genom alla såser och så. Men men, gott var det och personligen tycker jag att man ska få unna sig lite då och då. Man kan inte leva strikt med dietregler hela tiden.



Tisdag


God eftermiddag! Idag måste jag säga att jag kommer vara super stressad måste in till stan för lite ärenden, banken och andra tråkiga saker, sen måste jag hämta ut paket, tvätta och städa. Och mitt i allt de här ska jag försöka trycka in minst en måltid. Nu, ner till tvättis!



Dagens snabb shopping


Köpte det bästa shampoot som finns, det är från Åhlens kostar endast 35 kr och balsamet 20 kr. Luktar as gott också, sedan köpte jag hem våtservetter samt tandblekning från WhiteOne. Så nu ska jag tta en föra bild och sedan efter några gånger ska jag ta en efter bild så får vi se om det funkar.


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Gina Tricot, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR