#livetsliv




NEW IN ❤




MELLIS PÅ VERANDAN


Ni anar inte hur gott jag sov inatt. Vaknade så utvilad och kände att jag verkligen hade laddat om med massa ny energi. Vi käkade lite äggröra till frulle, dammsög i stugan och fiffade oss. Vi tog bilen och åkte in till Bollnäs och handlade mat inför veckan här och lite sprit inför kvällens grill. Jag fyndade även lite kläder och skor. Det får ni se i ett eget inlägg. Nu blir det mellis för min del. Ciao



På väg till landet ❤




TUESDAY INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Tisdag


Äntligen tisdag. Nu har jag 5 semesterdagar som jag verkligen sett fram emot. Jag ska på riktigt inte göra ett skit när vi är på landet. Vila, läsa bok, sola, bada, fiska, basta, åka fyrhjuling. Ah ni fattar, saker som hör till när man är på landet helt enkelt. Ingen stress, inget tänkande på jobb och andra faktorer som gör att man bara spyr över Stockholm. Börjar starkt fundera på om jag kan ta en långhelg när jag fyller år och dra till Polen. Orkar helt ärligt inte vara här i Stockholm och fira min födelsedag, åker hellre dit och träffar min bror, bebis och hans tjej och firar min födelsedag med min familj och lugn och mysig miljö. Hmm skulle vara något. Känner iaf att denna vecka jag och min man spenderade där inte var tillräcklig. Problemet att dra blir bara att både jag och min man ska börja plugga 5 oktober så en jätte lång weekend kommer det tyvärr inte att bli. Ha en fin dag så hörs vi sen!

/Anja Dymkowska

 



SKÖNHET - Vilka penslar behöver jag?


 
 
1. Bryn (fransmarkering) 2-4 Ögonskugga 5. Rouge 6-7 Puder 8. Flytande foundation 9-11. Ögonskugga 12. Eyeliner
 
Många av er brukar skriva och vara nyfikna på hur jag sminkar mig, ber mig göra videos och visa vad jag använder för produkter. Då jag tyvärr inte har så himla mycket tid så har jag bara lovat er en massa videoinlägg på hur jag sminkar mig och på hur jag fixar mitt hår. Sorry. Nu tänkte jag iaf besvara en av de vanligaste frågorna. "Vad använder du för borstar och till vad?" Den frågar ploppar upp då och då när vi talar smink och skönhet. Här har ni en bild på de vanligaste borstarna som jag nyttjar ofta. Har köpt till även lite fler ögonskuggsborstar då jag är duktig på att glömma mina hemma hos killen, pappa eller mamma nu när jag flyttar runt så mycket. Haha. Det är inte lätt att veta vilka borstar man ska ha till sina makeupprodukter, men det jag tycker man ska ha är en borste eller pensel till foundation, till bryn om man nu inte använder sig av penna, ögonskuggor, rouge och solpuder. Men för den som gillar att experimentera med smink, använda sig av olika tekniker kan det vara kul att även utöka sitt borst/pensel utbud.

/Anja Dymkowska
 


if i told you all my secrets you'd never look at me the same way again




29 JULI 2013


 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


AM I WRONG


 
 


En riktigt bra helg.


Trots att jag jobbade i helgen måste jag säga att jag har haft en toppen helg. Vad skulle jag göra utan mina vänner som orkar lyssna på samma tjat från min sida om och om igen, som får mig att tänka på annat, som får mig att må bra? Kan på riktigt inte tänka mig ett liv utan vissa personer vid min sida. Dock har vissa riktigt nära vänner bara glidit ifrån och tagit avstånd men inte kan jag göra något åt saken. Tvingar liksom ingen till en vänskap med mig. Som ni kanske såg här på bloggen hade jag verkligen en skitdag i fredags som min vänner och pojkvän försökte fixa till och de lyckades de med hur bra som helst. ❤ I lördags hade jag en riktig muppdag där jag och Cassandra satt och skrattade åt allt och alla på jobbet, efter jobbet mötte jag upp min man på Langolo vart en super god middag och härligt häng. Igår åkte jag till jobbet med Marciboy, vi tog bilen så det var musik dunkande och tagg inför en bra arbetsdag. Vart en lunch med honom och Cassie med en jävla massa skratt och sarkasm, som vanligt. Efter jobbet mötte jag upp min man, planen var att ta något att käka i V-by och bara snacka lite, tyvärr så var foodcourten stängd så vi begav oss mot stan. Efter en runda i stan bestämde vi oss för en middag på Fridays Kungsträdgården, tyvärr men fy fan vad deras mat har försämrats och inte var värd 1 kr ens. Beställde entrecote fick den kall, skickade tillbaka den till köket och fick en biff. Orkade verkligen inte klaga då vi hade väntat 45 minuter på maten. Så jag tog den där jävla biffen och åt den, skulle vara medium-rare fick medium-well done. Till och med jag är bättre på att grilla/ steka köttjäveln. Haha. Fick dock betala för en Entrecote vilket är helt sjukt enligt mig. De har noll koll på vad de serverar för mat. Well efter middagen förflyttade vi oss mot baren och så tog vi några drinkar, Sofia och hennes kille Andrew mötte upp oss och tog några öl. Som vanligt drack jag alkoholfritt. Så spenderade jag min helg, lungt men med helt rätt personer.

 
 
 
 
 
 


SUNDAY OUTFIT




INSPIRATION BY ANJA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Bilder från middagen hos mamma




La vie est belle


Efter jobbet drog jag till bästa Iza och fixade om mina naglar. Hade bara gjort de typ 2,5 vecka sedan men kände att jag var tvungen att göra något för mig själv som får mig att bli glad efter den sjukt dåliga starten på dagen. Efter att jag kom hem från Iza så hade min man fixat en super god middag hemma och köpt den parfymen jag är helt förälskad i. La vie est belle. Han är så söt nät han vill make it up to me, efter ett tjafs eller liknande. Och ja han lyckades. Bara att han ställde sig i köket och försökte göra en god middag räckte gott och väl för att ett stort leende skulle visas. Fick även en present av Iza, min favorit handkräm som jag alltid tar i mängder när jag är hos henne. Den luktar så sjukt gott och man får super lena händer utan att vara klibbig länge. Precis så en handkräm ska vara.

 


New nails made by Izabela Reder


Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza. För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. Nytt set 600 kr, påfylling 480 kr för er läsare, facebook gillare samt följare på instagram. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från idag, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där.

 
 

 

 

 

 



26.07.2013


Fredag idag. Min namnsdag. Dagen började förjävligt. Inte för att det gått långtid på den men det har redan hänt x antal irriterande saker. Råkade ställa klockan fel igår kväll så försov mig och kommer vara 30 min sen. Men det är inte hela världen, ber bara min ledare att flytta fram mitt schema så är det löst, men ändå ett stressmoment. Jag brukar alltid fixa matlådor 2 dagar eller dagen innan jobbet så jag får i mig nyttig mat och så att jag är medveten om vad jag har i min mat. Har blivit sjukt noga med sådant. Iaf, jag la in min mat i en matlåda toppade med de grönsaker jag ville ha och såser och la in den i kylen. Igår under dagen messade jag min pojkvän Jimmie att det fanns mat kvar i kastrullen att han bara skulle ta och värma den och att alla såser fanns i kylen och grönsaker lika så. Han har semester fortfarande så han är för det mesta hemma. Nej då ska killen självfallet som alla andra män inte tänka längre än vad näsan räcker och käka upp min matlåda och slänga halva också. Man ba men driver du? Jag hade gjort maten till mig. Aja män är män vad fan ska man förvänta sig. Tredje saken som händer, jag får skynda in på pressbyrån i Sumpan,tänkte köpa mat eftersom matstället på jobbet har sommarstängt och jag hade endast 2 minuter på mig för att hinna med mitt tåg. Då står världens segaste människa framför mig som står och klagar på att hennes latte är för lite skummad, man ba snälla?! Så jag frågar henne med snäll och lugn ton om hon kan klaga till den killen som står och packar upp saker för vi andra (stog 4-5 personer bakom mig i kön) vill gärna hinna med våra tåg och så. Vet ni vad hon gör? Hon tar sin latte som hon ställt på disken vid kassan och "tappar" den med flit framför mig drar ett oj då rätt upp i ansiktet på mig och går, ja ni kan ju tänka er hur mina skor ser ut. Så nu sitter jag här på pendeln utanskor då de står på tork och är sjuuuuukt förbannad, känns som om ödet hade lust att driva med mitt korta stubin idag. Grattis på namnsdagen Anja

/Anja Dymkowska

 



NEW IN


En före bild är nu tagen. Är taggad på att testa denna produkt på många funkar den superbra men jag har även hört att folks fransar har trillat av och blivit sjukt glesa, att de fått konstanta röda ögon etc. Så nu utsätter jag mina ögon för 6 ml provtid med xlash. Ni kommer självfallet få en före och efter bild när jag känner att jag kan ge ett ganska färdigt resultat för mina fransar.

 



INSPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


The only people you need in your life are those who prove they need you in theirs.




Lovely day ❤


Dagen började med en romantisk frukost i sängen men det vet ni redan. Efter det plockade vi undan tvätten och begav oss på en liten solstund på ängen utanför oss. In för att äta mellis och sen bar det av för att sola lite till. Har knappt fått någon färg men skönt var det. Innan middagen åkte vi till V-by för att handla lite mat och små skit på ÖB. För tillfället är jag ny duschad i sängen och ligger och tjockar mig på min ätavadjagvilldag med en bit kladdkaka och film. PUSS



MELLIS




#FITSPO




Frukost på sängen


Gud så underbar pojkvän jag har. Vi vaknade runt 9 idag, jag låg som vanligt kvar i sängen ett tag till och degade som jag brukar. Efter ett tag överraskade min man mig med frukost på sägen och massa pussar. Så söt han är. Helt plötsligt var det ingen vanlig onsdag utan en onsdag jag kommer minnas.



Todays




PICTURES


 
 
 
 
 
 
 
 
 


23.07.2013


Fy fan för mensvärk. Sitter på jobbet och det känns som om jag ska dö, många tycker det är super skönt för mig att bar aha min mens i 3 dagar men fy fan vad jag får lida. Har hellre en vecka som andra grils. Well nu ska vi skippa äckelsnacket. Idag har jag ett sent jobbpass, slutar klockan 20:45, segt men fick en rejäl sovmorgon. Idag morse vägde jag mig, ångest. +1,2 kg sen vi åkte till Polen, ja jag vet tt man inte ska haka upp sig på vågen och vikten. Men jag har alltid varit besatt av vågen och så är det bara. Vädret är sjukt ryggigt idag, kall och blåsigt. Känns som om sommaren är över nu tyvärr. Jag håller bara tummarna för att det är fint väder på landet när vi åker upp. Ha en fin dag, latero!

/Anja Dymkowska


I fall too fast, crash too hard, forgive too easy, and care too much.




MONDAY INSPO


 

 

 

 



 

 

 

 


Faster saknar dig!




MONDAY


Och så var min 2 veckors semester slut. Fan vad tiden gick fort och jag kan ju helt klart säga att jag känner mig helt urbalans och har inget sug för att komma tillbaka till jobbet. Well well, har inte så mycket val. Är man vuxen är det bara att ta ansvar och släpa sig upp från sängen. Igår åkte jag, min man och Marc iväg på en liten roadtrip tillsammans, grabbarna hade krökat upp mina vodkor jag köpte i Polen så jag fick köra när de satt där bak och hetsade. Vi åkte iväg på ett födelsedagsfirande ute i Larsboda. Vid halv 12 var vi hemma helt döda, grabbarna fulla och jag sjukt trött. Försöker glädja mig själv att om 10 dagar har jag en långweekend på landet med min kärlek.



INSPO BY ANJA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


En liten roadtrip med boysen ❤




Söndag


Hallå där! Sista semester dagen för min del, känns så där. Älsklingen har 2 veckor kvar men efter tio arbetsdagar har jag ledigt i 4 dagar så det blir en långhelg på landet. Idag blir det pw, tvätt och städ hemma. Ska ifs bara damma av allt lite snabbt, dammsuga sen moppa men det tar ju också tid. Nu blir det PW sen frukost. TTYL

/Anja Dymkowska

 



See you Warsaw




Lördag- dags att åka hem


Oj vilka 2 riktigt emotionella dagar vi haft. Sista dagen med magen och första dagen med bebbe. Lite glädjetårar kom såklart och alla i familjen är lyckliga. Nu har jag blivit faster och de har även frågat mig om jag vill vara Gudmor. Ett solklart ja! Nu blir det en dusch, städa lägenheten lite, åka till sjukhuset och hälsa på Lena och Justyna och sedan vidare till flygplatsen. TTYL



Grattis älskade bror till din fina dotter!







INSPIRATION




SPADAG MED SVÄGERSKAN


Idag har det varit full rulle sen 10. Min moster kom och hämtade mig och mannen och vi åkte och köpte massa god mat som vi fixade inför grillmiddag med kusinerna som kom hem från den Polska kusten. Efter det mötte jag upp min svägerska som spenderat morgonen på sjukhuset beredd på att föda men de sa nog att hon kommer få göra kejsarsnitt nästa vecka. Well, vi drog iväg och fixade pedikyr och klippte oss. Nu ska vi köra lite ansiktsmasker och massage. Riktig vardagslyx :)



INSPO BY ANJA




Lunch med moster och pojkvän




If you can't get someone off your mind, maybe they are supposed to be there.




OLD TOWN




AGAIN AND AGAIN...




Med de bästa ❤


Hello darlings. Är i Polen nu, hel och glad. Är hemma hos brorsan och hans tjej. Direkt efter att ju landat drog vi till min faster där hela närmaste släkten var samlad och vi grillade och umgicks, kidsen badade i poolen och vi satt brudar satt och kollade igenom bebis kläder. Hela bebis garderoben är nu redo. Man blir ju så jävla sugen. Har redan paxat massa fina klänningar och så hos min faster efter min kusin. Man får hoppas på att jag också får en girl. Well nu ska vi kolla på film och äta svensk choklad. Haha Marabou är bäst!



Cityterminalen


Efter en jävligt hetsig morgon (försov mig) så hann vi iaf i tid till centralen. Bussen går om bara någon minut, då bär det av till flygplatsen. Det är så underligt tycker jag, att varje gång man ska ut och resa är man stressad, jag får fet resefeber, mår alltid illa, adrenalinet pumpar tills man sätter sig på planet och bara relaxar. Man rushar och hetsar och sedan pustar man bara ut. Vilket jag redan gjort. Har sjukt mycket tur att vi ens hann med denna buss. Som ni förstår kommer inte uppdateringen på bloggen vara så bra men lovar att slänga iväg åtminstone något inlägg bara jag har tillgång till internet. Annars är det instagram ni kommer hitta mig på, justanja. CIAO



10 huskurer hur du behandlar din solbränna


Ni vet att för mycket sol är dåligt och kan leda till en mängd olika hudproblem, även hudcancer . Men oavsett hur försiktig man försöker vara och hur mycket man än smörjer sig så kan det finnas tillfällen när oväntade belöning för en bra dag på stranden är solbränna. Så hur behandlar man en mild solbränna men även starkare sådana? Detta är mina 10 bästa tips som jag har läst i skönhetstidningar, hemsidor, bloggar men även blivit lärd av min mormor eller farmor. 

 

Youghurt eller majonäs

Ett bra sätt att lindra smärtan från solbränna är att smörja den med yoghurt. Yoghurt hjälper till att kyla ner huden samtidigt som den stabiliserar pH-värdet och hjälper huden läka snabbare.  Använd helst naturell yoghurt med full fetthalt utan tillsatser av frukt, sötningsmedel eller socker. Men har ni bara sådana nära till hands, tveka inte, de lindrar också. Man kan även använda sig av Creme fraich, funkar lika bra. Hittar du ekologisk youghurt är det guld, det hjälper huden ännu mer på traven att läka och få bort der röda. Smeta ut det på huden och låt sitta tills det blir varmt. Skölj sen av med ljummet vatten. Du kan sätta på det så många gånger det behövs till solbrännan har lugnat sig. För mer effektivitet kan du blanda utgurkmeja i yogurten också. Lite oväntat kan majonäs vara effektivt mot solbränna. Blanda i en tesked i youhurten eller creme fraichen.

Te

Ett enkelt och billigt sätt att lindra solbränna, speciellt på stora ytor, är te. Garvsyran i te hjälper till att ”dra ut” brännan och läka huden. Men se till att ta riktigt te, alltså blad från tebusken, helst utan smaktillsatser, och inte någon av alla brygder som benämns ”te”, t.ex. Roibos.
 Gör en stor kastrull med svart te och låt svalna. (Inte roligt att ha kokande te på brännskador direkt haha.) Lägg isbitar i om du har bråttom. Tag sedan en handduk i det ljumna tet och badda områderna där det bränns, makeup pads funkar lika bra. Alternativt kan du hälla upp ett ljummet bad och hälla i en stor kastrull starkt svart te i badkaret och ta ett dopp. Bra ifall du bränt dig på stora delar av kroppen. Om du har bränt dig på ögonlocken kan du ta ett par använda, våta tepåsar och lägga på dem för att lindra smärta och svullnad.

Aloe Vera

Aloe vera är oumbärligt när det kommer till hudbesvär. Den läker huden både på utsidan och insidan. Du kan äta eller dricka det och det hjälper mage och tarmar också. Det kan även smörjas på alla sorters sår och hudåkommor. Ett bra recept är att mixa gurka, aloe vera-juice och E-vitaminolja i en mixer och applicera på brännskadan. Personligen brukar jag alltid passa på när jag är i Asien att köpa hem 99,9 % aloe vera gel, billigt och riktigt bra för hunden även om man inte har några brännskador. Undvik aloe-produkter med lanolin eftersom lanolin kan göra så brännskadan känns värre. Det bästa som finns är att ha den i kylen, ni kan nog tänka er själva, kall aloe vera på varm och brännskadad hud! MAGI!

 

 

Potatis

En annan bra huskur mot solbränna, speciellt om det är små ytor är att tvätta och skala en potatis och sedan applicera potatisskalen med fuktiga sidan ner mot huden. Ett tips mormor lärde mig när jag var liten och brände mig på stranden vid Polska kusten.

Lavenderolja

Lavenderolja är superbra mot solbränna. Inte nog med att det lindrar smärtan, men det gör också så att huden inte flagnar och du får behålla den bruna färgen. Blanda ca 10 droppar i en halv dl vatten och ha i en liten sprayflaska för att lätt applicera. Häll i ett par droppat pepparmyntsolja också ifall du har för bättre effekt.

 
 
Vit vinäger

Applicera ekologisk vit vinäger på solbrännan, det lindrar och läker solbrännan snabbt. Du kan också ha det i en sprayflaska i kylen och spraya på vid behov. Vinäger kan också blandas lika delar med olivolja och smörjas på en timme innandu solar.

Kokosfett eller koksolja

Applicera ekologisk oraffinerat kokosfett innan du går ut i solen och sedan efter för att läka solbränna. Min favorit är ju kokosolja, ett dyrare alternativ men jag trivs bättre med denna ekologiska produkt. Jag får väldigt lätt solexem på baksida överarm och sen jag har börjat smörja de parti 2-3 gånger i veckan så har nästan allt försvinnit. De är även fettförbrännande så en liten tesked om dagen hjälper matsmältningen.

 

Gurka och äpple

Applicera gurka eller äpple i tunna skivor på solbrännan. En annan huskur om du brännt dig i ansiktet är att skala en gurka, mosa den och applicera som ansiktsmask.

Vitamin E

Vitamin E-olja är jättebra för allt som har med huden att göra. Blanda med fuktgörande lotion eller hitta en hudcreme med vitamin E.

Kärnmjölk och tomatjuice

Blanda 2 teskedar tomatjuicemed 4 teskedar kärnmjölk och använd som ansiktsmask om du bränt dig i ansiktet. Låt sitta på i 2 timmar innan du tvättar bort.

 

/Anja Dymkowska

 



INSPIRATION BY ANJA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Now you see me


Efter shoppingen i stan gick jag och min man på bio. Vi såg filmen "now you see me". Hade hyfsat höga förväntningar på filmen efter att jag såg trailern och jag måste säga att den var över mina förväntningar. 4,5 av 5 då slutet var ganska obvious för min del men det är verkligen en film jag rekommenderar starkt.



FRIDAY INSPO BY ANJA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Grillmys hos Amanda och Emil


Igår kväll tog jag och min man en PW till Amanda och Emil för lite grill- och vinhäng. Vi käkade en fantastiskt god middag, lite brieost på kex som snacks till vinet och spelade TP. Riktigt mysig och rolig kväll, vi skrattade så vi tjöt. Grabbarna hade samlat på sig nästan alla tårtor medan jag och Amanda knappt fattade vissa frågor. Nu blir det duschen sen ska vi in till stan för lite shopping, brorsan bad mig även köpa med mig lite ketchup och choklad :)



Sola med min kärlek




WORKOUT INSPO




Hawaiian Tropic & Piz Buin


Här om dagen var jag i Vby med min kärlek och handlade hem lite skönhetsprodukter på Åhlens. Vart en sololja utan solskyddsfaktor, en med SPF 4, en med SPF 8, coconut body butter, läppbalsam med SPF 30 från Piz Buin och en shimmer after sun coconut & papaya. Nu när vi är i Sverige och solar kör jag på oljan utan solskydd på kroppen och SPF 4 eller 8 i ansiktet. ÄR väldigt noga faktiskt med att skydda mitt ansikte. Nu under sommaren kör jag på en c-vitaminrik ansiktsmask minst 2 gånger i veckan. De bästa jag helt ärligt testat så är det ÖoB´s ansiktsmask för 12 kr för 2 st. Hur bra som helst, återfuktar och skyddar huden samt ger den en ordentlig kick med c-vitamin. För att påminna er som redan läst men även upplysa er som inte gjort det så tänkte jag länka min guide jag skrivit ihop hur man bör skydda huden och även förbereda den inför solexponering. Klicka här för att komma till det inlägget.   I slutet av denna vecka drar vi till Polen och just nu är det 40 grader där i skuggan så jag håller tummarna på att vädret håller veckan ut när vi är där. Faster och farbror har skaffat en pool förra året då det skulle vara skönt att hänga på dagarna hemma hos de och sola och bada. Well, nu ska jag fiffa ihop lunch, tonfisksallad står på menyn :)
 
 
 
 


TIME TO GET A NICE TAN




Väskan med ett stort V


God morgon på er. Innan jag drar ut på PW så tänkte jag bara lägga upp en väska jag är helt såld för. Céline Phantom square luggage i kalvskinn. När jag tänker efter har jag aldrig ägt en hel svart klassisk väska så denna står högst upp på min önskelista just nu. Om ca 1 vecka har jag namnsdag så antingen får man önska sig väskan, vilket är ganska orimligt då priset ligger på ca 1800 € på en Small luggage, men ett litet bidrag skulle inte sitta fel. Jag har ju pengar undanlagda på mitt sparkonto men det känns inte så rimligt att använda upp 2/3 av det man sparat till en väska. Men klart man ska få unna sig en fin klassisk väska tycker jag eller varför inte önska sig som present, har inget att förlora på det. Man vet ju aldrig vad stora tjocka släkten kan hitta på :)



LET HER GO


 


God natt ❤


Ligger nu nerbäddad i sängen och väntar på min kärlek som är i duschen. Vi har spenderat halva regndagen med städfiff hemma och andra halvan hos svärföräldrarna på middag och vinmys. Så himla mysigt att träffa de igen, Jimmies mormor kom över dit också och vi pratade lite lägenheter och så. Nice! Nu blir det sovi time då klockan är ställd på 9, ut på pw innan frukost och sen ska vi iväg till kyrksjön och sola. På kvällen blir det grillmys med Emil och Amanda. CIAO



Ut på promenad i regnet


Hmm, idag får vi verkligen smaka på sk. svensksommar. Regnade inatt, vid 8 vart det små soligt och så började det regna. Regn regn regn. Heeeela dagen. Nu ska jag iaf ta en promenad till ÖB i Vällingby och köpa dammsugarpåsar och nya tandborstar. Alla städprodukter är verkligen bäst att handla på ÖB, köper samma saker som på en ICA Maxi eller Willys,men sparar kanske 5 kr på varje pryl minst. Det blir ganska mycket pengar per år. Alla städtillbehör och hygien saker köper jag där. Så värt. Nej nu ska fokusera på promenaden, går i snigeltakt just nu ❤



WEDNESDAY


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I veckan ska det bytas hårfärg. Taggad tjej!




Häng vid Kyrksjön


Vaknade vid 10 imorse, bakade en vitlöksbaguette, fixade en skagenröra, packade ihop 2 handdukar och en fet flaska vatten, väckte min man och så tog vi oss en PW till kyrksjön som ligger 20 min från oss. Så 2 små kortis PW's vart det men bättre det än inget. Vart sol och bad till 4 sen rörde vi oss hemmåt och käkade en middag. Nu blir det en sista omgång tvätt innan resan i helgen :)



SOL OCH BAD




THUSDAY INSPO


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Caesarsallad till middag




INSPO BY ANJA


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Shopping


 
Detta halsband handlades in idag för endast 20 kr på Ur & Penn, yes jag älskar att fynda. Snyggt till vardags men även på fest, allt beror på vad man bär till. BIG LIKE! Kommer bli en hel del chill kvällar samt utgångar med denna i sommar. Köpte även hem 3 stycken nappar till min Guddotter LENA med hennes namn på, så fina. Man blir ju små sugen på en bebbe när man är inne i alla barnbutiker och kollar på alla supersöta kläder, nappar och vagnar. Mitt hjärta smälter då, men det får vänta åtminstone 3-4 år. Var en rosa, vit och en silvrig napp. Köpte även en super söt och mysig snuttefilt med kaninhuvud från märket Teddykompaniet. Tanken är att hon ska ha med sig den överallt och alltid känna närhet med den. Kommer ihåg själv att jag hade ett örongott jag alltid ville ha med mig överallt då det var min trygghet, den "fanns där" när mamma och pappa inte fanns vid min sida. Sen att hon får den från sin älskade moster/Gudmor är bara ett litet plus. Haha. Ni kan hitta de på NKs barnavdelning men de finns även på nätet.
 napparna kan ni hitta HÄR och snuttefiltarna HÄR
 


Spontan shopping när klockan pajade


Här i veckorna råkade jag spräcka glaset på min vardagsklocka från Ur & Penn och ja jag tycker det är helt okey att köpa sina vardagsklockor där. Snygga, stilrena och billiga. Sprang in där idag för att få tag på halsbandet jag la upp en bild på här om dagen, ni får även en bild senare, och då hittade jag en as nice klocka för 250 kr. Taget!



L'angolo häng med mannen




GOOD NIGHT




Mys med familjen i Haninge


Igår åkte jag till Haninge då farbror och faster hade kommit från Polen bara för 3-4 dagar, våra familjevänner kom över till oss och så vart det grill kväll. Så himla mys. Dans, drinkar, god mat och lek med barnen. Imorse gick vi upp runt 10 hela gänget. Fixade frukost på verandan och solade och badade i poolen fram till 5 på eftermiddagen. Om jag brände mig? Svar ja. Och då hade jag ändå solskyddsfaktor 15 på kroppen och 20 i ansiktet. Men så blir det när man har lätt för att bränna sig. Imorgon blir det 20 på kroppen och 25 i ansiktet. Efter att vi fiffat till oss lite åkte vi in till stan för en familjemiddag på pappas favorit sushi restaurang.



Ut och käka middag med familjen


 

 



never lose yourself while trying to hold on to someone who doesn't care about losing you.




Lördags outfit


Så himla simpel outfit men ändå snygg, älskar sådant. Piffade såklart till allt med lite smycken och lockigt hår sen igår. Just nu är jag på väg till pappa för att grilla lite med faster och farbror som är på besök över helgen från Polen. Mys lördag!



FRIDAY


Ett lite sent blogginlägg om fredagen men har verkligen haft fullt upp hela dagen trots att jag har semester. Vaknade runt halv 9, det första jag gjorde var att storstäda badrummet, skubbade kaklet, golvet,speglar, plockade bland alla mina saker i badrumsskåpet etc. Så hade det helt plötsligt gått 1,5 h. Drog på mig shorts, Nike airen och en topp och drog en pw till Iza. Inlägget under ser ni hur naglarna blev, som vanligt är jag sjuuuukt nöjd. Bara jag vart köar hos Iza åkte jag till Vby och storhandla på Lidl. 2 feta kassar mat och en full Louie senare var jag på väg hem för att storstäda resten av lägenheten. Vart 2 tvättmaskiner och även en till PW på 50 min i väntan på tvätten. Dusch, fix och så bar det av till Josefina för lite fredags häng. Japp, så såg min dag ut, insåg att jag bara ätit en keso light och en yoggi jalla idag. INTE bra, ska ta en måltidsersättare nu, känner mig faktiskt hungrig och min kropp behöver vitaminerna och mineralerna efter dagens träning, blir en halv portion. God natt ❤



Nya sommarnaglar gjorda av Izabela Reder


Som vanligt kan ni boka tid hos duktiga Iza. För att se lite tidigare utförda förlängningar, rekontruktioner av bitna naglar etc. går ni in på hennes facebook sida eller hennes instagram (izaredernails).  Uppger ni mitt namn vid tidsbokning så får ni en prioriterad bokning samt rabatt på naglarna. Nytt set 600 kr, påfylling 480 kr för er läsare, facebook gillare samt följare på instagram. Ett nytt set brukar ta ca 3 h att göra. För att se en step by step video från idag, klicka bara in på min instagram så hittar ni den där.
 
 
/Anja Dymkowska


Pw till Iza för nya naglar




PICTURES


 


Avslutade dagen som en kung på jobbet.


Som sagt, idag var det sista dagen på jobbet innan semestern. Nu är jag ledig fram till den 21 juli. Kände att jag var tvungen att maxa sälj idag innan jag går på semester, vilket jag gjorde. 1200 poäng nådde jag idag, vilket är mycket. Svårt förklara för folk som inte är Telianer, men mitt månads mål ligger på 3800 och idag hade jag innan jag gick på min semester hade jag redan gjort 67%. Pokalen står vid min plats, IGEN! ❤



Sista dagen på jobbet innan semestern


Åh vad jag längtar till morgondagen, blir nya naglar och semestern startar. 1 vecka här i Stockholm får det bli med lite häng med vänner, picknickar etc. Sedan bär det av till Polen och där efter jobbar jag 1 vecka. Sen blir det landet. Såååå himla skönt. Blir en lugn och billig sommar för min del men känner för att dra en fet resa i vinter istället ❤ ska bli kul att åka till Polen och träffa min bror, hans tjej och min Guddotter. Åh lilla bebis, kommer skämma bort henne. :) bjuder på en bild på mig och min storebror



Inspiration




Dör för mina byxor ❤




Shopping




02.07.2013


Idag började dagen segt för min del, var på dåligt humör bara jag vaknade. Ryckte dock upp mig med en halvdag på jobbet, shopping på stan med min kärlek, en drink efter det och en super god middag på Langolo. Ska strax bädda ner mig i sängen för lite mys med Jimmie och sen blir det att sova. Ni ska även få bilder på de byxor jag köpt hem idag. Köpte även 2 st fin linnen på Zara och ett par super fina shorts på Cubus. Men det hann jag inte fota idag.



New in




Ny duschad och redo för filmkväll




Mys med Menki ❤


Efter jobbet drog jag hem till min papi, har inte varit med familjen och snart ska vi alla på semester så ville passa på att umgås. Åkte och mötte upp Menea, shoppade lite i centrum och solade. I slutet av denna vecka ska vi båda på semester så vi ville ha en grund för brännan vi ska jobba på. Nu blir det hopp in i duschen.



1 juli 2013 , äntligen är hon borta.


Utan några namn nämnda eller situationer förklarade har en stor sten från mina axlar fallit ner idag. Äntligen är hon borta. Jag är inte den som hänger ut folk på min blogg, (längre tänker säkert många gamla läsare) , jag är inte den som skapar drama men att handskas med en så självisk, egocentrisk och allmänt ohyffsad människa varje dag tar kål på en. För mig som har nog det kortaste stubinet man kan ha och verkligen har lätt för att öppna munnen och säga vad jag tycker och tänker är denna person ett stort störande moment i min vardag då jag inte kan bete mig hur jag vill på min arbetsplats. Som tur är jag inte den ända som pustat ut utan många många fler är nöjda och känner att stämningen här har förändrats. Ifs , inte ska jag sitta här och tala ut för allmänheten om vad andra tycker, inte det min blogg är till för men det känns skönt att man inte är själv. Då skulle det ju säkert kallats för mobbning. Inga sura miner, inget skitsnack, inga påhopp och inga fler "ah men på 3". hahaha, skrattar inombords, att man kan vara en så skev människa. Ibland kändes det som om hon ville bli ogillad, hon verkade vela att alla skulle tycka och tänka dåligt om henne. Hon hoppade på folk, myttade ihop historier och inte minst sagt var hon den största hypokondrikern jag någonsin har och kommer träffa. Nej, nu ska jag inte vara så elak, hon läser ju trots allt min blogg, jag "snor" ju inlägg från henne så hon försöker väl hålla koll på mig, hahah. Skrattretande. Är fullt medveten om att detta inlägg kommer väcka mycket rektioner, randoms som inte alls fattar vad jag skrivit om, kollegor eller hon själv, men som man bäddar får man ligga. Kan tänka mig att detta inlägg kommer sprida sig ganska snabbt men som sagt, jag talar helt för mig själv och detta är min åsikt och jag har all rätt i världen att skriva vad jag tycker och tänker på min blogg. Inga namn nämnda.
 
/Anja Dymkowska
 


MONDAY INSIPIRATION


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


The story likes to repeat itself.




Outfit