Bilder från bröllopet


Hejsan bloggläsare :)
Igår hann jag ju inte skriva något mer inlägg men det kanske ni kan tänka er, en fet folk släkt som springer fram och tillbaka mellan frissörerna och så och ska fixa sig, sedan sitter alla på sina hotell rum och blir sminkade och påklädda samtidigt. Usch stressig dag igår men det vart hur fint bröllop som hellst. Idag fortsätter festen och Jimmie står i duschen nu, strax är det min tur att hoppa in och efter det bär det av på party med feta släkten igen. Bjuder på lite bilder från bröllopet och festen efter!

































/Anja Dymkowska



Polsk bröllop idag


Tjena mannar ( Taget från sofia ;) ) Jimmie och jag gick upp tidigt imorse för att fixa det sista inför bröllopet. snart ska jag till frissan för att fixa håret innan cermonin och naglarna är redan klara. Make upen tar vi sist.
Hur har ni det i Svergie? Vädret här suger det har regnat hela dagen vi håller tummarna för att det inte regnar vid 4 tiden. Dags att slänga på sig kläder har väldigt bråttom, kanske hinner med ett inlägg senare annars hörs vi i morgon ciao!

/Anja Dymkowska



Datorn ur funktion


Hello mina fina bloggläsare.
Måste fan ge er alla en komplimang, har inte bloggat på jätte länge då min dator varit ur funktion och att mobilblogga i Polen är ju inte direkt en hit... Men i alla fall, tillbaka till komplimangen, min statistik har inte alls sjunkit mycket nu under dessa dagar. Ser att jag har många trogna läsare. I alla fall, senast ni hörde av mig var dagen innan jag åkte från kusten i Polen till, Warszawa, var där i 3 dagar och nu är jag i Debica, i södra Polen i närheten av Krakow. Älskling och jag gick igenom våra pengar och loggade in på våra konton för att se hur mkt det har gått åt. Ångest 15 000 mindre på kontot. Och ändå får vi betalt boende och käk av mina päron. Ångest, men ska man shoppa så ska man göra det ordentligt! Den 26:e hade jag namnsdag, då fick jag lite fina presenter, av älskling fick jag en super fin väska, jag doooooooooooooooog för den och en jätte fin blus. Annars vart det massa cash, tummen upp! Nu är det dags för mig och min man att sova för imorgon är det dags för polski bröllop, vilket är as nice. Bilder kommer komma! Här bjuder jag på lite blandade bilder. (btw, jag har besökt frissan och hon valde fel färg, jag är rödhårig, stackars mig... jag som alltid går runt med en boll på skallen, kommer bli kallad lilla My! )









/Anja Dymkowska



Strandbilder














/Anja Dymkowska



Söndag


Hejsan people, har inte haft tid att blogga så mycket då jag har legat på stranden sen klockan 10 idag och jag var för trött att slänga iväg ett inlägg i morse. Jimmie och jag är nu uppe på rummet och drog en varsin bajs efter den asgoda frukosten. Lite onyttig men what ever... Pannkakorna är super goda här i Polski, grädde och choklad sås till sitter inte fel va?! :) Snart ska vi ner till stranden igen och chilla lite. En sak kan jag verkligen inte fatta... Alla är brunhåriga i min familj (naturligt, jag är ju blond) och alla har sjukt bra pigment och är ganska mörka i hyn, nej men då kommer jag och är platina blond och är helt vit fast det är jag som ligger och pressar mest och smörjer in mig med kokos olja och alla andra använder solskyddsfaktor. Come on? Är jag adopterad?! :S Känns as skummt men men, jag är röd som en tomat och alla andra är negers, även Jimmie som har super bra pigment! KULT!
 Nu ska vi, läs jag, ut och pressa! CIAO






/Anja Dymkowska



Gdansk


Idag har vi spenderat hela dagen i Gdansk och vart i gallerian och kollat kläder hela dagen hittade en jättefin klänning till bröllopet och ett fint armband till, jag lägger upp bilder när jag har möjlighet till det. Min Iphone knasar fortfarande. Vädret är helt sjukt konstigt, igår var det kokhett vi badade och solade hela dagen. Idag har det varit spöregn och 15 grader :O:O imorgon är det säkert 40 grader och sol haha. Människorna som är här varje sommar har sagt att man inte ska lyssna på vädret som dom säger på nyheterna, varannan dag har vart bra och varannan har vart dålig när de gäller vädret. Nu ska jag och Jimmie göra lite bilder till Lion bar, man måste ju jobba lite trots att man är på semester hehe, arbetsnarkoman? ;)

Vad har ni hittat på idag?

/Anja Dymkowska



Lördag




God morgon mina fina läsare. Nu har jag tagit mig en dusch och ätit frukost med hela familjen. Vädret är as dåligt idag vilket innebär att vi inte kan ligga på stranden och schteka.  Planen är att åka till stan och shoppa, kanske äta på restaurang och så. :) Fan lite segt att det är sådant väder. Är lite småirriterad över det plus att jag aldrig fick sova ut...

Aja, dags att sminka sig och så. Vi hörs senare! :)

/Anja Dymkowska



Home


Vart inte så spårad utgång idag, imorgon får det bli det. Både jag och Jimmie är sjukt sega efter all sol och allt badande idag. Så det var en middag för mig och min man och en prommis på stranden och en drink där :) Nu är det ut på en cigg och sedan filmish i sängen! Höres img! :)









/Anja Dymkowska



Fredag= utgång!!!!!!!!!!!


Hello peeeps! Hur har ni det där hemma i Sweden? :) Här i Polskiland är det super fint väder och vi har solat för fullt i dag. Dagen spenderade vi helt enkelt på stranden! Najs, dock hatar jag ha sand överallt och särskilt på fötterna och det är ju lite svårt att undvika det på en as stor strand. Snart ska jag hoppa in i duschen och få bort all sand. Måla naglarna, sminka mig och dra och festa med Jimmie och mina päron. Hahaha fan vad nice! :D Kopplade precis in iPhonen i datorn men något cp har hänt så man kan inte se bilderna på luren. Tänkte lägga upp lite strand bilder och så till er men det vart tyvärr inte så. Ska försöka lösa problemet senare, men nu väntar ducshen på mig.

PS. Är arg för jag har fått ögoninflamation och har världens äckligaste hosta!! Faaaaaan då! :(


/Anja Dymkowska



Polen


Hej kära vänner! :) Vi kom fram vid 2 tiden idag, vi hade förseningar idag på planet så det var lite segt men vad ska man göra. Vädret är lite halvt som halvt idag, det var super fint när vi kom men nu har det spöregnat. Planen är att suuula som fan imorgon om det blir bra väder. Vilket jag verkligen hoppas på. Är det dåligt väder så kommer vi att åka iväg och shoppa. NICE! :D

Nu ska jag vara lite social och hänga med familja och min man :)

/Anja Dymkowska



Mini spa


Har gjort ett litet mini spa för mig själv, sitter nu faktiskt med färg på ögonbrynen, snart är det dags för fransarna. Både manikyr och pedikyr avklarad. Håret är tvättat och jag sitter med en inpackning i nu också. Snart ska mannen min få massera mig sedan är det sova för imorgon bär det av till Polen. Vi kommer hem den 3:dje augusti, kommer bli så himla kul. Vi ska först vara vid kusten som sagt i en stad som heter Sopot, sedan ska vi ner till Warszawa och shoppa och fixa oss lite för sedan har vi bröllop i Krakow. Fan vilken resa det kommer bli. Är super glad!

/Anja Dymkowska


KLAR!


Nu är jag klar med packningen, väntar bara på att Sofia ska komma med mina kläder, det ska proppas ner i väskan och så är jag klar. NICE! Juste fan nu kom jag på, smycken vill man ju fan ha med sig. Hahah.. Det ska läggas ner. Snart ska jag iväg på en power walk efter de ska jag ta mig en runda till stan, säga hej till mamma och så och dra förbi jobbet en snabbis. Sedan ska man hem för img bitti åker vi! :D WOHO!

/Anja Dymkowska


Movie night


Ligger med min man och kollar på film... Vi har sett the medallion och snart ska vi kika på en till film. Jimmie ligger i sängen med en påse nachos guacamole och ostsås, nice. Har smakat några styckna men jag har fan inte saknat skiten. Choklad är min värsta fiende och så kommer det att förbli livet ut, lika så glass. Annars klarar jag mig utan socker utan något problem. Nu är det dags att sova. Imorgon har jag en lång och fullspäckad dag! Sen blir det Poooooooooooolen! Fy fan vad nice! :)

/Anja Dymkowska


Shopping


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!


Klänning från BikBok, skall bäras dagen efter bröllopet


Trosor, snoddar och hårnålar. Hela shoppingen gick på 250 kr.

/Anja Dymkowska



Home


Fick bli en akut runda för min del... Skulle lyfta upp min väska och kolla hur mycket den vägde om jag kunde ta med mig några fler par skor eller ej.. Nej men självklart skulle hela skiten rasa ihop. Så jag och Jimmie drog oss fort som fan till stan köpte en as stor väska för bara 100 kr. Sånt jävla kap på Stadium :) Jimmie köpte ett par nya byxor, skor och solglasögon också. För mig vart det en klänning till bröllopet. Fan vad soft! Är så himla glad. Provade en storlek 40 som jag har varit nu i ett tag, vet ni vad som hände, klänningen åkte ner! Vart så glad. Det fick bli en 38:a, så nu är jag tillbaka på banan. Mitt mål är att få plats i mina gamla kläder från i höstas, dvs 36/38! Nu håller Jimmie en "modevisning" för mig. Hahaha han provar olika outfits och han ska få mitt godkännande, haha hemsk flickvän jag är, men jag vill ju att min man ska vara finast klädd av alla polskis. Men det är ju i för sig inte så svårt. Polacker har tyvärr inte så bra klädsmak. Snart är det min tur att gå en "catwalk" för Jimmie.

Nu ska jag fokusera på Jimmie så jag inte godkänner något tragiskt plagg, bilder på shoppingen kommer senare.

/Anja Dymkowska


Bilder från lördages utgång


 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



God natt




Idag åkte jag in med Jimmie till stan, vi gick till Zara för att hämta Jimmies byxor som vi reklamerade förut, jag provade även en as fin klänning där. Ska nog köpa den och ta med mig den till Polen, men vi får se...  Efter det hade jag möte med Dj grabbarna på Lion Bar. Gick jätte bra, gick igenom massa små skit så allt är klart nu när jag åker bort. Slipper man oroa sig om det går bra där hemma! :)
Nu ska jag hoppa i säng, men först en cigg!

God natt

/Anja Dymkowska


KAOS


Nu har bomben i lägeheten exploderat, det hänger tvätt överallt, Jimmie har plockat upp allt från golvet då han vill städa och jag har slägt ut alla mina kläder och försöker packa. Det går inte röra sig här, haha kaos. Vi har i alla fall skrivit upp en lista så vi sitter och bockar av allt. Vissa saker som jag ska ha med mig är fortfarade blöta och vissa är hemma hos Sofia med de ska jag få imorgon, så det är imorgon vi får se om jag och Jimmie kommer klara av att få plats i 1 stor väska och en liten väska på hjul som ska med in på planet. Jag är mycket tveksam om det plus att jag ska ha med mig 4 par klackskor, tror inte det kommer gå så bra för de skorna.... Aja, back to work!
Blog you later!



/Anja Dymkowska


Middag


Ungstekt fläskfile med champinjoner, sparris och avokado. Med matlagningsgräddde och gratängost på toppen! Riktigt mumsigt! :) Och idag fick jag unna mig med cola light, annars är det mjölk eller vatten som gäller.



/Anja Dymkowska


HAHAHAHAHAHAHA




Abrahamsberg


Nu ska jag och Jimmpish dra mot Aba, lämna hans jobb nyckel på Ica och jag ska dra mig en sol på solariet så jag inte bränner mig bara jag kommer till Polen... Idag börjar älsklingens semster. Nu ha jag honom helt för mig själv i 3 veckor! Fy fan vad nice! :) Thats the way I like it.



älskar dig!



God morgon!


Fy fan vad hemskt det känns att skriva det klockan 15.15. Usch. Det ända jag kan skylla på är att jag och Jimmie hade svårt och sova och vi somnade vid halv 9. Så kan det bli ibland. Dagens pla idag är att gå ut och power walka, med Jimmie om något skulle hända med mig, har trots allt varit svag de senaste dagarna, och så ska vi även tvätta och förbereda de saker vi vill ha med oss till Polen. Imorgon ska jag hämta resväska hos mamma och då ska allt packas ner! Den första veckan vet jag inte hur det kommer vara med mitt bloggande men jag ska försöka slänga iväg något inlägg då och då.

Nu är det dags för ett stort glas citronvatten och ett kokt ägg! :)

/Anja Dymkowska


TAGGA


 

 

 

 

/Anja Dymkowska



JOBB JOBB JOBB


Äh fy fan, mår itne alls bra idag. Mår dåligt psykiskt och fysiskt. Idag ska Anis lira på jobbet. Ganska nice, eller vad säger ni? :) Amanda kommer till jobbet också så det ska bli kuligt med sällskap. Annars då, har suttit och gjort Mathildas kompis design på bloggen. För att kika på den klickar i HÄR! Nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig och jag måste ju fan ta och äta något! Jag har inte ätit något idag bara druckigt ett glas oboy. Hehehe, lite onyttig måste man få vara :)

Här har ni en bild på Andre som spelade igår!




/Anja Dymkowska


God eftermiddag


Täkte egentligen skriva god morgon men nej det skulle fan inte se bra ut. Jag har ju trots allt varit vaken sen halv 1. Hahah, somnade vid 6 tiden igår så det är i för sig inte så konstigt att jag sov så länge. Annars då... Hmm, sitter och gör en design lite snabbt så där åt Mathildas kompis. Orkar inte sitta och pilla så mycket men lite kan jag ändra på den. Huvudvärken håller sig kvar... Inte kul, har fått nackspärr också vilket gör saken ännu bättre! NOT. Nej nu ska jag desiga lite sedan kanske få i mig lite käk, fixa mig och åka till jobbet. Vad har i för planer idag?


Jag och Jimmie!
Jag älskar dig fisen! :)

/Anja Dymkowska


Fixi fixi time


Ska hoppa in i duschen nu, föna håret, platta, sminka mig, välja kläder, mäla naglarna och röra mig mot jobbet! Först har jag möte med min chef sedan med André som är vår nya Dj! Soft! Nu är det bara att tagga till :)

Slänger iväg ett inlägg senare om jag hinner, annars får ni ha en super nice utgång ni som ska ut och ni som inte ska dra i er massa onödiga kalorier, ha en mysig hemmakväll! :)


/Anja Dymkowska


Frukost


Ett löskokt ägg med lite senap på, ja det ser äckligt ut men smakar jätte gott, en lingon grova med smör,kalko, tomat,gurka,lök och citronpeppar. Till det en kopp mjölk och stort glas citron vatten!

/Anja Dymkowska



LION BAR



Klicka på bilden så kommer ni direkt till gruppen! Gå med i den! :)

I helgen kommer det vara ett himla röjj på Lion Bar. På fredag har vi Dj Livebrant som spelar hos oss och på lördag har vi Dj Sajjk som spelar. Många bord är reda bokade hos oss i helgen så passa på att boka ni också. Hör av er till mig här via bloggen eller på min facebook mail senast kl 20.00 samma kväll.
Vill du fira din födelsedag hos oss är det bara att höra av sig till mig för bokning. Är ni ett sällskap på över 20 persoer bjuder vi på tårta och en flaska musserande vin!

◄ BAREN ►
● Kvällens drink (4a) 65:- (6a) 85:-
● Kvällens Vin (Rött/Vitt) 45:- Rose 55:-
● Kvällens flasköl (Sofiero) 33:-
● Smirnoff ice 49:-
● Cider kopparbergs 30:-
● Bacardi breezer 49:-
● Xider 39:-

Sommar erbjudande
● Pitcher 1,9 Liter 120:-
● Öl hink 5 st 150:-
● Xider hink 5 st 195:-
● Buckets 120:-
● Mojito pitcher 350:-
● Strawberry daquiri pitcher 350:-
● Shotkanna 250:-
● Drink bricka 5st 300:-


/Anja Dymkowska


Middag


Lagade lite snabb middag när Jimmie hade kommit hem mes massa nyhandlad mat! Vart pasta med pesto, kyckling och feta ost! Riktigt gott! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Är ju verkligen helt slut i kroppen :( God natt på er.

/Anja Dymkowska


:(


Min power walk slutade inte bra. Är hemma nu... usch! Jag gjorde ett försök åt inte mkt till frukost heller så jag tror att min kropp är extra svag just nu. Jag var på väg mot Islandstorget upp för backen från mig när jag kände att jag knappt kunde så någonting, allt vart suddigt och jag såg massa små prickar överallt... Så jag satte mig ner och vilade lite. Glömde såklart vatten hemma... Gick ner för backen igen och satte mig på pizzerian och bad de om vatten, de snurrade fortfarannde i skallen på mig så ägaren på pizzerian gav mig en påse med is i som jag fick hålla mot huvudet för att kyla ner mig lite. Efter ett tag började jag må bättre och jag lunkade hem, som tur följde pizzaägaren mig ner för backen sedan skulle jag fortsätta själv. Mina knän vek sig, så pizza snubben lyfte upp mig och satte mig ner på en bänk. Han sprang till pizzerian och hämtade en cola åt mig. Han sa att jag kan ha lågt blodsocker nu så det är bra med cola. Satt där ett litet tag sedan följde han mig hem. Tackade honom så mycket och sa att jag ska komma förbi och äta pizza där nästa gång jag är frisk. Glad man blir att det finns sådana människor som bryr sig om än och är villiga att hjälpa till. "Vi" svenskar, inte för att jag är svensk ursprungligen är ju bara medborgare men iaf, vi är sådana människor som är mycket instängda. Möter du en granne i hissen säger du bara hej och håller käften resten av resan, i Polen och massa andra länder pratar man alltid med folk, frågar hur de mår och vad de har gjort och så. Man är mer öppen. Vi människor har ju ett så kallat flockbeteende. Vi säger att jag svimmar bland en folk massa. Det skulle ta ett tag för ens någon reagerar, folk vill inte vara den första och sällan den som sticker ut. Men när en person kommit fram så springer resten fram då också. Så sjukt tycker jag! Men men, tack i alla fall Pizza killen! Hahaha frågade inte ens vad han hette. Ska lägga mig i sängen med en kopp te och vila.

/Anja Dymkowska


Design


Hade ganska tråkigt igår kväll så jag gjorde om min "systers" blogg. Klicka på bilden så kommer ni komma till hennes blogg! Tycker den vart ganska stilren och fin. Passar en 11 årig flicka. Bättre än hon hade innan, header gjort i photoshop och så ;)



/Anja Dymkowska


POWER WALK


Trots att jag är sjuk är jag nu besatt av att vara ute och gå, vill verkligen se resultat av mina tabletter som hjälper mig att bränna fett, av min diet och träning. Så jag ska dra på mig träningskläder och ta mig ut på 12km power walk! Från vår lägenhet till ICA Abrahamsberg, säga hej till alla och sedan gå hem! Det är 5,9 km från vår dörr till ICA. Kikade nyss på Eniro. Här har ni en karta hur jag ska gå! :) Vi får i för sig se om jag kommer orka gå hem men åt ett håll bör jag klara mig!



/Anja Dymkowska


Sjukling number 1


Det är jag det. Gick upp vid 9 tog en Alvedon en kopp te, huvudvärken gick över halsen vart lite bättre så somnade jag om. Har vaknat hela natten till och från pga av hosta, feber och fan vet jag. Ena sekunden frös jag andra var det för varmt. Ska i alla fall smälla i mig lite havregrynsgröt med äpplen och kanel. Mums! Lite onyttigt men vi har fan tomt i kylen igen! haha Jag och min man är inte så duktiga på att handla, vi är nästan aldrig hemma så det är bara onödigt att köpa för mycket. Inte ska man slänga mat....
Någon som har roliga planer för idag?
Jag har inga planer alls, eller jo, jag har planer på att bli lite frisk så jag kan jobba imorgon, annars ska jag bara lata mig i sängen och kolla på Disney filmer! :)

/Anja Dymkowska


Design


Sitter fortfarande hemma och mår blää, Jimmie kollar på matchen och jag klickar runt på massa bloggar. Snart ska vi ha nostalgi kväll. Nej ingen fest här inte. Haha :) Vi ska lägga oss i sängen, käka lite frukt och kolla på gamla Disney filmer, Monsters INC, Mulan m.m Skulle egentligen jobbat men tänker fan inte plåga mig själv bli ännu mer sjuk innan vi drar till Polen. Det skulle ju suga om jag skulle åka till Sopot, som är Polens bästa feststad och var sjuk.
Juste ska kanske koppla rubriken till inlägget också. Natalia har åter ige börjat blogga, så jag och Jimmie har pillat lite på hennes design, bruden önskade sig en simpel och stilren design. Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

/Anja Dymkowska


Middag


Nu har jag klämt i mig lite mat, vart fullkornspasta med tomater, kycklig och äggula. Mums. Mår fan inte alls bra idag, har värsta huvudvärken, kallsvettas och mår riktigt illa. Vill fan inte vara sjuk i Polen! Aja här har ni en bild på min middag!



/Anja Dymkowska


LION BAR


Idag är det lillördag och självklart är det en awesome fest på Lion bar! Dj Sajjk spelar hos oss ikväll så ett bra drag kommer ni verkligen kunna uppleva hos oss.:)

Vi har även inskaffat oss medlemskort som går att köpa hos mig, dessa kostar 50 kr och ger dig 10% på all alkohol och 20 % på mat. Vi lottar ut en vinnare i månaden som vinner 250 kr att äta/dricka för om man har köpt Lion kortet. Hör av er här på bloggen vid intresse. Gå även med i Lion Bar gruppen för mer info och updates. Klicka HÄR.

◄ BAREN ►
● Kvällens drink (4a) 50:-
● Kvällens Vin (Rött/Rosé/Vitt) 32:-
● Kvällens flasköl ( Carlsberg 33 cl) 25:-
● Kvällens fatöl 29:-
● Kvällens cider 25:-
● Bacardi breezer 39:-
● Xider 35:-
● Smirnoff ice 39:-



/Anja Dymkowska


Gårdagens outfit!


Brillor: Ray Ban´s
Långklänning: Terranova (köpt i Polen)
Skor: Dinsko (har skavsår på hälarna så jag kunde glömma converse!
Väska: Louis vuitton

 

/Anja Dymkowska



Onsdag


Igår hade jag inte så bra där. Vart ganska mycket tjafs hit och dit men detta skedde nog på grund av mitt bittra humör. Var väldigt lätt retad och otrevlig igår. Men jag var i alla fall med min Sofia som stöttade mig för fullt. Vi åt en super god middag som hennes låtsas pappa hade lagat, sedan kollade vi på film och åt cheeezzz ballzzz och drack coke. Hade verkligen as mysigt med Fison tråts omständigheterna. Här får ni lite bilder från igår! :)









/Anja Dymkowska


Middag hemma hos sk. bästis!


Nu ska jag röra mig hem ifrån till Sofia. Ska äta middag med min så kallae bästis och sen ha film maraton! :) Åååh jag älskar mina vänner! Är så glad att jag har så fina kompisar! :D Får mig alltid på bättre humör. Slängde på lite buder i fejjan, ögonnbryspenna på, läppglas, långklänning, espandrillos, ray bans och min väska. Slapp outfit men ser okey ut hoppas jag :) haha Lägger upp bilder senare! :)


Älskar dig! :) <3


/Anja Dymkowska


Tisdag


Somnade jävligtt tankad igår och bitter, någon skillnad idag? Jaaa, är ju inte full men mitt humör suger. Är arg och ledsen och bitter på allt. Om 10 dagar ska jag till Polen, vanligtvis skulle jag vara as glad, Jimmie ska med så det är inget som håller mig kvar här hemma. Men jag vill ändå inte åka. Jag är bara bitter. En liten ragata. En bitter fitta. Det är de jag är...

Vad gör ni idag?
hahha helt random :)

/Anja Dymkowska


Svar på kommentar


Anonym om Svar på kommentarer:
varför ska du göra silikon när du redan har stora bröst?

SVAR:
Känns som om många inte kan släppa den här disskutionen när det gäller mina bröst. Jo anledningen till att jag vill förstora min bröst är att i 8:an hade jag ett stort fylligt D om inte ens DD. Sedan började jag bata, jag vart sjukligt smal för min längd och jag fick A/B. Inte kul. Visserligen har jag fått tillbaka min bröst men det är inte så fasta och runda och fina som förut. Där av vill jag lägga i silikon så de blir runda och fia och fylliga. Och som jag skrivit tidigare så är jag på en diet nu plus att jag tränar och är ute och går för fullt, så jag är berädd på att mina bröst kommer minska lite också.

Hoppas du vart nöjd med svaret! :)


MINA BRÖST INNAN JAG GICK NER




MINA BRÖST NU






Ni kanske inte ser så stor skillnad men jag gör det och jag känner även den.

/Anja Dymkowska


Huvudvärk och illamående


Somnade idag vid 06.00 kunde inte sova lika så min man. Vaknade vid 9. Kult, är helt slut. 3 h sömn har resulterat med illamående och migrän. Min picknick är inställd men hoppas jag mår bättre till kvällen. Vill ju träffa lite friends och gå ut. Imorgon ska jag ut och åka vattenskoter med Danijela, as taggad. Vad ska ni hitta på idag?

/Anja Dymkowska


Svar på kommentarer




Anonym
om Bilder från ojojoj:
vart hittar man bilderna som tagits på ojojoj? har letat som en tok..

Svar: Bilderna finns på deras grupp. Klicka HÄR så kommer du till den.

LoK om Svar på kommentarer:
Varför ska du göra bröstförstoring när du redan har DDD bröst? Och det går inte att sätta in fett från röven i brösten för risken är stor att fettet stöts bort. Hur tänkte du då?
Svar: Nu ska vi ite överdriva min tuttstorlek, jag har 80 D. Typ. Jag ska inte göra body jet som jag tänkt utan jag ska lägga i sillikon. 350 tror jag. Just nu håller jag ju på att banta så jag förväntar mig att mina bröst kommer bli C om inte mindre... Det kan ju hända där av tänker jag 350 ungefär. Men vi får se.

/Anja Dymkowska


Svar på kommentarer


mmm om Bilder från igår:
Vilken app är det man kan få till såna bilder? Alltså den första bilden

SVAR: appen heter instagram! :)

iga om Middag:
röker kissie? eller har hon gjort det någon gång ibland?

kramar iga

SVAR: Vad jag vet har Alexandra aldrig rökt och röker inte men hon kanske har börjat på senaste. Det jag har hört av henne är att hon är emot rökning som fan men hon har ju säkert testat som alla har gjort...

/Anja Dymkowska


Middag


Nu ska jag käka lite middag med min man, sen kanske ut på en prommis. Är lite seg idag. Har fan varit ute för mkt, har vänt på mitt dygn helt. Men men, i natt kommer Sofia hem från Rodhos. Vilket innebär att jag är övertaggad och vill träffa henne som fan! Lyssna på allt som hänt där nere och så. Imorgon har jag även bestämt att picknicka med Danijela. As nice och sen utgång med bästis! :) Soft! :)

Nu är det mat dags!

/Anja Dymkowska


Bilder från igår


 

 

 

 

 

 

 

/Anja Dymkowska



Frulle


Äggröra på 2 ägg, lite tomater med lök citron peppar och olivolja och en macka med lite smör på.
Till det ett stort glas vatten med enn hel pressad citron och apelsin juice.

/Anja Dymkowska



JAAAAAAAAA


Jag måste bara få skryta lite för er. Har gått ner 0,6 kg på 2 dagar! Det är ju as bra om man räknar att jag går ner så mkt på 2 dagar hela tiden så har jag gått ner mina 10 panner på ca 1,5 månad! As nice! :D

Nu ska man bli pinne som jag var i början av gymnasiet och till det ska jag göra sillisar i höst! BIG LIKE!

/Anja Dymkowska


Power walk


Åt en knäckemacka med kalkon till frulle och en skål gröt. Nu ska jag ut och power walka, sedan fixi fixi time och åka till jobbet! :) Vad ska ni hitta på idag?

/Anja Dymkowska


Om fredagen


Igår hade jag en mys dag med min mami och syster och efter det var det Lion med vänner och Aveny. As nice drag igår på Lion, lokalen var fylld med massa najsa människor. Idag kör vi om igen! Här har ni bilder från igår!



 

 

/Anja Dymkowska



Fredag


Idag är jag uppe as tidigt, skulle inte förvåna mig om jag somnade i solen... Brukar vanligtvis inte ställa ut min fot på golvet för ens kl 12. Nu har jag borstat tänderna och så, om 30 min ska jag ta bussen in till stan och lägga mig med min mamma i Rålis. Har lovat henne att spendera lite tid... Senare ikväll ska jag till jobbet, tar nog med mig alla mina prylar och så får jag byta om hos mamma och duscha. Hon bor ju trots allt bara 2 miuter ifrån Lion. Nu måste jag slänga i mig något att äta, blir en kesella med hallon!

/Anja Dymkowska


ANIS ÄR TUNG!




God natt


Tvätten är nu klar, mannen min kom precis hem från jobbet, kylen är nu också fyld med mat, nice. Nu har vi fått ordning lite på våran lägenhet. Jimmie ska få springa ner till tvättis och hämta det sista i torktummalren om typ 30. Jag ska hoppa in i duschen och sedan måla naglarna och så. Kocka en kopp te och sätta mig i sängen och läsa lite på min bok.



/Anja Dymkowska


Jag hatar att vara vuxen!


Det är så mkt saker man måste tänka på, köpa tvättmedel, kolla om de alltid finns toapapper, diskborste, tandkräm bla bla bla. Usch... Neej, jag är fan för liten för att sköta ett hushåll känner jag. Men ändå vill jag ju bo själv, vill inte bo med mamma och pappa. Vill inte följa någons regler utan sätta upp mina egna. Men ia alla fall, 4 maskiner är nu klara. 4 kvar... Inte konstigt att jag har tyckt att jag inte ha några kläder och måste gå och shoppa. Hahaha det är nog det jag behöver minst av allt. Men jag får ju aldrig nog av att fylla min garderob, jag skulle kunna vara som Vanita, ha skor i ugnen. Tur dock att jag bor med Jimmie, mannen min, som inte tillåter mig shoppa så mkt och lägga mina kläder var jag vill.

Nu ska jag upp till Tessa och hjälpa henne välja kläder, hon ska nämligen ut ikväll! :)



/Anja Dymkowska


PW


Har varit ute och power walkat! Nice, duktig tjej! :) Nu ska jag städa lite hemma. Ställa mig och diska och så... Seda blir det kycklingfile med kokt broccoli och keso till middag! Mums....

Vad hittar ni på idag?



/Anja Dymkowska


Lion Bar





Torsdag


Idag börjar jag med mina tabletter, mitt BMI ligger på 24, nu när jag börjar. Så om en månad ska vi få se vad mitt BMI ligger på då. Jag har i alla fall bestämmt mig för att jag ska ligga på 20 i BMI. Då har jag minskat 10 kg!
Sart blir det e power walk, men först sortera tvätten och slänga in en maskin! :)
Bjuder på de få bilder som togs igår.









/Anja Dymkowska


Utgång


Min buss går om 10 vilket innebär att det inte är lång tid kvar tills vi ska parta som fan! :D Är as taggad idag! Kanske kommer synda och dricka men jag ska försöka hålla! Haha fan jag låter ju som en alkis som inte kan behärska sig frå att supa! :D haha

Nej nu måste jag dra på mig skorna och kila! CIAO
/Anja Dymkowska


Onsdag


Undra om jag ska ut idag? Hmmm, ja! :D Jag ska först till lion, Leo och hans kusi kommer för att kolla lite på ljudet och grejer. Kaske föra. Vet ej. En teori bara, sedan ska massa andra komma dit och föra med mig, sedan är det Rose som gäller! Vill ni haka på är det bara att komma! :D Tagga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idag ska vi spåra(nyktert för min del) Kaske någon cider. Men ingen fylla på G!



/Anja Dymkowska


Bilder från ojojoj


 

 

 

 

/Anja Dymkowska

 



Musik- taggar redan för utgång


Och nu tänker säkert många av er, du sa här om dagen att du inte ska dricka. Neej, men de ska jag inte heller. Jag ska umgås med vänner och dansa(bränna kcal). Jätte bra! ;D

 

/Anja Dymkowska



MENS!


Jag hatar mens, jag kommer aldrig gilla mens, mens gör så jävla ont, kan vi bara få bort mensen, kan man få ha den istället? Okey då vet ni hur jag känner om mens. Fy fan, jag har mensvärk så jag dör. Ny duschad är jag, snart ska jag till ica och köpa lite mini majs och blomkål för att göra thaigryta till middag. Senare ikväll ska jag träffa min bästis! Amanda!!!! Har inte träffat henne på över en vecka! Aja nu ska jag inte babbla gojja. Ska fixa mig åka i till stan och hänga med vännerna! :)

/Anja Dymkowska


Mina bästa vänner idag!


Från och med idag är jag utan alkohol tills jag kommer till Polen! Fy fan vad jag mår! Inte ok! Snart blir jag upphämtad av låtsas mami och vi ska åka till Haninge och chilla där med barnen.... Vi hörs senare!



/Anja Dymkowska


Middag med underbara Tess


Sitter och tittar på supersize vs superskinny och planerar midadg med Tess. Hon ska gå och handla lite och jag tog precis fram köttfärsen ur frysen, blir spaghetti och köttfärssås! Mums! Imorgon blir det thaimat! :D
Jag älskar att laga mat! Så himla kul, dock hatar jag att göra det åt mig själv, det är sjukt tråkigt.
Gillar du att laga mat? Har ni lite tips på lite recept? Skriv en kommentar!

/Anja Dymkowska


Söndag


Idag mår jag värre än någonsin, jag harinte mått så dåligt efter min 18 års dag, lika så student. Igår vart det nog liiiiite för mkt dricka! Usch. Aja, jag var precis nere i postboxen! Najs, mina pills har kommit, idag är det invägning och nu ska vi se hur mkt jag går ner. Till det blir det en power walk på minst en 1 h var annan dag! Ibland blir det kanske lite mer sällan men nu ska jag fan kötta. Om 19 dagar åker jag till Polen och då måste jag få plats i min klänning jag ska ha på bröllopet! Annars då, inga planer idag. Ska kanske träffa Leo och jobb snacka lite! :)
Tittade precis på min mobil, fan jag tog inte en ända bild igår. Fan vad jag suger!

Hörs lite senare, måste hoppa in i duschen och frescha upp mig lite!

/Anja Dymkowska


Gårdagen i bilder!


Igår var det tjejmiddag hos Sofia, sedan lite fest hos Tom och sedan party till 3 på Entourage! :D

































/Anja Dymkowska


Svar på kommentar till Karin


Karin

Vart kommer den lila tröjan ifrån? Skitsnygg!



SVAR; Den är ett enarmat linne som kommer från H&M! Tror inte de finns kvar längre, men du kan ju alltid gå och titta efter det! :D



/Anja Dymkowska


All day all night!


Snart bär det av hem till Sofia, vi ska ha tjejmiddag och föra lite, efter det föra lite mer hos Tom och så blir det utgång. Om vi inte drar till Lion och förar ännu mer där! :)
Vad ska ni hitta på ikväll? :)

/Anja Dymkowska


FEST HOS MANGE!


VI SKA HA KULT NU! :D



Friday!


Dåligt väder idag, vilekt innebär, as skön power walk. Slipper svettas som fan och även bränna mig. Men innan de ska jag käka lite frulle, 2 kokta ägg och något mer gott till det! Ska även bädda sängen och leta efter något topp till Sofia som hon vill låna ikväll... Annars då, måste gå ner och kolla postboxen om mina tabletter kommit och ina solglasögon jag beställt. Har även beställt ett par nya hunters! NICE. Jimmy Choo kollektionen och 1 par låga vita converse! Beställde de från USA så de kommer ta ett tag innan jag får de, men jag längtar som fan!
Fan nu kom jag på att jag måste ner till tvättis och boka tvättstuga för söndag, har lakan och handukar att tvätta! Och lite små skit.

Blev du inspirerad till att shoppa på H&M,Nelly.com, Zara ,BikBok, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att bli medlem HÄR kostar absolut ingenting att gå med!
Du samlar dina poäng väldigt fort och får massa fina presenter och erbjudanden!









/Anja Dymkowska