Dagens middag



Sallad, med feta, tomater, lök, gurka.
Ungsbakad paprika med köttfärs och feta samt gratängost.
Mini Keso och hemma gjord vitlöksdressing.


Jurdgubbar, melon, äpple, kiwi, banan och lätt vispgrädde

 



On My Way To City


Sitter nu med Nihada och Tessan på tuben :) Vi ska ut och parta all in ikväll, cassi och rose ikväll. Yeah baby!

 



Färdig fiffad och med mat i magen


Ska bara fixa det sista, dvs välja ut smycken sedan är jag helt klar. Tess har hänt med mig iprincip sen jag vaknade och snart kommer Nihada hit också. Vi ska ta oss ett glas vin, cola light för min del och seddan rulla in mot Cassianas. Lägger upp en bild på min outfit lite senare. Dagens midag ska också komma upp, later!


Hur underbart är inte detta?


Natten var självklart ett helvete för mig. Låg ich vred mig i timmar, slutade med att jag följde Nihada till bussen klockan 6 på morgonen och tog en liten extra runda runt huset. Trodde jag skulle bli trött av all frisk luft men icke sa Nicke låg vaken i 1 h i sängen och vred mig tills jag somnade. Well well, vädret är ju bara helt underbart härligt idag. Gillart! Ska nog gå ut på en PW med min man :)

 



svar på kommentar till Anonym


Anonym om Vakna med the vocie- är mitt efternamn verkligen jätte svårt?:
Tack snälla för att du svarade, uppskattar det väldigt mycket! :) Jag är myndig, fyller 20 år om en månad, men jag går fortfarande i gymnasiet så jag har fortfarande mycket i skolan och vet inte ifall jag skulle kunna gå ut på onsdagar ifall man måste göra det, men på helger skulle jag absolut ha tid för det. Jag är en väldigt framåt person som vågar prata med människor och som är väldigt social, trevlig och glad av mig. Men jag undrar, tjänar man bra? Och om man inte är intresserad av drinkbiljetter överhuvudtaget, hur gör man då? Och går det bra ifall man är nykterist? Förlåt ifall det blev en massa frågor nu men jag är så nyfiken :) Jag är som sagt intresserad av denna bransch, skulle vara så kul att få träffa och lära känna nytt folk, prata med folk och sådär, hehe :)
Hej anonym! Som jag skrev tidigare om svar på nattklubbs-bransch-frågan orkar jag inte disskutera jobb öppet på min blogg, hur mkt man tjänar, vad jag har för tjänster att erbjuda och så. Hör gärna av dig på ett meddelande på facebook, jag lovar jag bits inte om jag får reda på ditt namn :) Jag svarar mer än gärna på alla dina frågor där!


Kost, träning och hälsa - Hur blir jag vinter pigg?


I 16 dagar, kommer jag släppa ett tips om dagen hur du kan pigga upp dig i vinter.

1. Lär dig smart-andas
Kan man bli pigg snabbt bara genom att andas? Ja, faktiskt! I din kropp finns det två nervsystem - ett som ger energi oc ett som lugnar. När du andas genom vänster näsborre aktiveras det lugnande nervsystemet oc när du andas genom höger näsborre aktiveras det energigivande. Genom att växla mellan dessa kan du därför effektivt hjälpa kroppen att bli balanserad, pigg eller varva ner.

Gör så här:
För inre balans- Andas in genom vänster näsborre samtidigt som du håller för den högra. Andas ut genom höger näsborre och håll för vänster. Växla igenom och fortsätt upprepa i ca 2-3 minuter.
För ny energi- Andas in och ut genom höger näsborre samtidigt som du håller för vänster.
För lugn- Andas in och ut genom vänster näsborre, samtidigt som du håller för höger.


/Anja Dymkowska


I miss my little bad girl




Middag i magen och kylen full med mat


Då har jag precis ätit lite tacos, utan bröd och ost men det går väl bra det med. Köttfärs med grönsaker helt enkelt. Kylen och städskåpet är fullt just nu, måste dra förbi på LIDL imorgon också och köpa hem deras kvarg. Ska bänka mig framför TV:n och kika på Top Model Sverige, sedan blir det dusch och sovis time för mig. Är helt slut idag, måste hinna gymma imorgon innan alla möten jag ska ha och så.

Latero

/Anja Dymkowska


I bilen på väg till ÖB och Citygross


Idag är det dags för storhandling, gillar inte att lufta plånboken men bor man själv hemma så får man betala allt man är sugen på. Har en fet matlista i väskan så 2000 kommer nog bara försvinna från kontot, om inte ens mer. Well well, blog you latero ska vara social mot svärmor :) PUSS



Sva på kommenar till Anonym




Anonym
om Är en aning avundsjuk på mamma och syrran:
Hur gör man ifall man vill börja jobba inom nattklubb branschen? Är de svårt att få jobb inom det? :)
Tack för en bra blogg!! :)

SVAR:
Om du som är myndig som ställt denna fråga oc personligen är intresserad av att börja jobbai no nattklubbs branschhen får mer än gärna skicka iväg ett personligt meddelande till  mig på facebook, Anja Dymkowska. Antar att jag måste besvara frågan, ja ibland har man tur och kanske hamnar elt rätt exakt som denna person gjorde, jag är ju ute efter folk just nu som vill testa på ett av Stockholms hetaste party ställen som för övrigt är öppet till 05. Vanligt vis är det svårt och man får börja att jobba på skit ställen som söker folk för att deras ekonomi inte går runt oc då börjar man jobba för drinkbiljetter, sedan små små summor och desto "större" du blir inom denna bransc desto mer välkänd du blir desto bättre, så det handlar om att vara väldigt mycket frammåt, våga ta steget och prata med randoms och presentera sig och visa upp sitt ansikte överallt. På något vis använda sig av något som gör att folk kommer komma ihåg dig, och det behöver inte vara possitivt. Hoppas du fick svar på din fråga och även hör av dig på facebook till mig om du är sugen på att börja jobba inom denna bransch.

/Anja Dymkowska


Vakna med the vocie- är mitt efternamn verkligen jätte svårt?


De läste upp en kommentar jag hade skickat in på Facebook idag. Frågan var " om du skulle få en andra chans vad skulle du då göra om?" skrev att jag skulle fokuserat mer på skolan i gymnasiet ock skippat onsdags utgångarna. Gillar att Jacob inte ens vågade ge sig på mitt efternamn, "vi har fått en kommentar av Anja D..D, hon skriver...." haha tycker ni att mitt efternamn är så himla svårt? Kommentera gärna :)



Good morning


Var det någon som sa vår? Haha! Marken är åter igen täckt med snö, ett tjockt lager denna gång. Ställde klockan på halv 8, istället vaknade jag strax innan 5 av mig själv. Känns som om jag aldrig hamnade i någon djup sömn inatt, bara Jimmie (min fästman och sambo) vände sig om eller rörde på sig vaknade jag till. Well planen var att stoppa in min ena dunjacka i tvättmaskinen vid 8 och ta en härlig PW längst vattnet i 1 h i solen. Tror jag kan glömma min fantastiska PW. Drar iväg till gymmet vid 10 istället och bor där till 12:30! Yes, det känns som om jag flyttat in på gymmet. Bara man kliver in där hör man ett "ah men inte du igen!" från receptionen. Haha de är så jävla sköna på mitt gym, alla "anabola" grabbar är alltid villiga att hjälpa mig, när jag började där turades de om vem som skulle träna mig. Gratis PT för mig, gillart! Planen idag är att bränna 1000 kcal på gymmet. Åt sushi igår och även 1 semla hemma hos mamma. Idag står det kycklingfilé med wokade grönsaker på menyn till middag, till efterrätt blir det frukt sallad gjord på mango, kiwi, melon och jordgubbar med en klick vanilj kesella. Gott!



On my way home


Då var jobb mötet avklarat, gick super bra. Imorgon väntar det ännu fler möten! Vart en liten sushi till middag för mig medan mamma och Matilda smaskade i sig en varsin pizza. Skulle inte sitta fel i min mage de heller men jag unnade mig med sushi som innehåller ris :) At the moment sitter jag på tuben på väg hem till man man! ❤ vad har ni gjort idag?



Är på väg mot mitt Lobby möte med CC, OG och Behrang, samt promoters.




Är en aning avundsjuk på mamma och syrran


Åker in till stan om ca 30 minuter för att träna armar och mage, ska även ta mig en 10 minuters solning och fräscha upp brännan. Efter mitt härliga gym pass ska jag och Lobby teamet ha möte, vi ska sätta oss ner och pata igenom alla viktiga punkter som löner, vad man får göra och inte gör på stället, hur mycket makt varje person har m.m. Ska bli kul att lära upp alla mina nya promoters och så. Kan ju gå ut med det här oficiellt på bloggen att jag ska börja jobba på Lobby på fredagar och även hjälpa till vissa lördagar.

Imorgon åker mamma till Thailand igen med min underbara syster som har sportlov, hon var så avis att mamma hade åkt dit bara över 2 dagar så de passar på att åka nu. Skulle mer än gärna följt med de men jag lägger ju undan alla mina pengar till NYC.







Good morning sunshines


 

 



Sushi cravings! Får nog bli en brunch på Berns asiatiska på söndag :)




Till alla nära och kära, vänner och läsare


Tänkte bara lite snabbt förklara mitt beteende jag haft idag. Igår råkade jag ut för massa obehagliga saker och detta påverkade mig väldigt negativt både psykiskt och fysiskt. Så alla som försökt ringa mig och jag har inte svarat, ta ej illa upp, oc alla ni som visat stöd, tack så jätte mycket. Men idag har jag lust att vara för mig själv och inte ha kontakt med någon. Smärtan inom mig är så stark att jag måste ta i tu med det på en gång, där av ägnar jag all tid idag åt mig själv och mitt välmående. Jag hoppas ni förstår mig och kan ha lite överseende att det inte alltid går att vara på topp och ligga alla till lags, och i detta fall fokusera på bloggen. Idag klistrar jag inte på ett fake leende, idag släpper jag ut alla känslor som legat och ätit på mig mer eller mindre.

/Anja Dymkowska



Lördag på Amnesia




Idag tar jag en liten spontan pause




Bilder från fredagens bravader på Amnesia




Amnesia


Är på jobbet med mina fina, pojkvännen är också med vilket inte gjorde saken sämre! Min underbara man! :) snart bär det av mot Lobby för ännu mer bravader! :) all in ikväll

 



Workie time


Sitter på tuben och dunkar musik i lurarna. Är sjukt taggad idag av någon konstig anledning :) Sista gången jag är på väg till Amnesia idag, känns konstigt men ändå bra, man ska ju lämna festen när den är som bäst! Later!

 



Mina fina!




Min sista kväll på nattklubb Amnesia


Ikväll är det min sista kväll på nattklubb Amnesia, denna resa har varit rolig, jag brukar vara positivt inställd till alla olika projekt. VAr kul att testa på något annat i ca 1 månad, fått in lite nya rutiner på klubben, lite snyggare människor och lite andra små ändringar. Så ikväll kommer min bebis Reza stå för musiken, Jacob kommer säkert hoppa in lite då och då. Sedan ska mina vänner Rodney, Rosanna, Chrille och några andra besöka oss ikväll. Så idag blir det att ge gärnet en sista gång!

Annars då, gick upp för 2  sedan, har diskat och plockat ihop ren tvätt. Imorgon ska jag hem till mamma och hälsa på, äta middag och mysa. Länge sedan jag var med mamma och pluttis. Men nu ska jag hoppa in duschen och fixa mig.

/Anja Dymkowska


Sleep tight readers!


 

 



On my way home :)


Tjenixen på er! Har dansat galet mycket ikväll, fötterna värker. Ett bra tecken, betyder att jag haft fett rolig kväll med massa dans och vatten (många andra skulle ha skrivit järn men inte här inte). Sitter just nu i en taxi på väg hem. Magvärken är tyvärr tillbaka. Bränner i hela magen, känns som 1000 nålar ibland också. Not nice. Men kvällen var riktigt lyckad idag, och ännu en gång ett stort grattis på födelsedagen och till förlovningen Mirandish! All lycka till dig och din blivande!

 

/Anja Dymkowska



Då var ena workie avklarat dags att dra vidare till nästa, Lobby it is




FIFFO TIME


Kom hem vid två tiden efter min. Tog en PW em från min nagel tjej. Just nu sitter jag i handuk och ar 30 min på att klä på mig och sminka mig, brååååååådis. Åker in till jobbet för möte med cheferna och party med vännerna. Idag firas Joe Miranda stort på Amnesia  :) BIG LIKE! Talk to you latero

/Anja Dymkowska


Power Walk hem


 

 



True friends are always there for you. Fake friends only appear when they need something from you.




Dagens look


Eftersom jag ska power walka hem från min nagel tjej så är det varma kläder som gäller, leggnings och knähöga strumpor, långärmad tröja och en stickad jävel på det. Hunter stövlar, halsduk,mössa, vantar, moncler och min söta mössi med pälsboll! Kör även på lite puder och ögonbrynspänna bara samt inbakad flätis.

 



God morgon bloggen


3 timmars sömn är ingen höjdare, tror att min kropp fått för sig att jag bara skulle ta en power nap, vanligt vis somnar jag runt 5 tiden. Well nu är det upp och hoppa för min del. 1 skål fil med hallon och mango och grönt te som får igång min ämnes omsättning så där på morgon kvisten. Istället för att åka kommunalt till min nya nagel tjej, i Rissne, tänker jag ta en PW. Dock funderar jag starkt på att ta den på väg hem istället, just nu är jag tröttare än någonsin! Börjar i alla fall dagen med ett stort leende på läpparna, minus 3,5 cm i lår, 4 cm höfter, 3 cm midja, 1,5 cm armar och 2 cm i brösten. Känner att jag är på rätt väg just nu! Fan vad bra det känns!

 



Förlåt mina fina läsare!


Idag har mitt bloggande varit uselt, tänkte be om ursäkt för det. Däckade i sängen vid midnatt och så vaknade jag för ca 10 minuter sedan av panik att jag försovit mig. Ni som följer mig eller rättare sagt min blogg ett tag nu vet ju att jag jobbar på nattklubbar lite här och där i Stockholm dvs på nätterna. Och igår var min nya nagel tjej as snäll och tröck in mig kl 09:30 på en på fyllning. Var helt enkelt rädd att jag inte ens skulle komma upp eller höra larmet ringa. På tal om varför jag har en ny nageltjej så ska jag ta det lite senare idag. Nu ska jag försöka sova 3 h till. LATEROO! ❤

 

/Anja Dymkowska



Gårdagens middag - torskfile,sallad,ris och remouladsås


 

 



Thursday


Idag har jag varit seg och hänging hela dagen, tror fortfarande min kropp är lite svag nu efter att jag varit sjuk. Inte kul! Tog mig iaf en 30 minuters PW med min man och idag ska vi faktiskt unna oss, vi ska göra nyttiga semlor som jag tidigare bloggat om. Vart så sugen när vi gick in på ICA efter vår PW för att köpa mjölk. Min smet har jäst klart nu så nu ska jag ta tag i mina semlisar. PUSS

/Anja Dymkowska


ROSE ROSE ROSE ROSE ROSE




Grattis till Victoria och Daniel!


Imorse klockan 04.26 födde kronprinsessan Victoria en liten prinsessa som var 51 centimeter lång och vägde 3280 gram. Ännu en gång har vi en kvinnlig arvtagare!

 



Party pics från min drinkbjudning på Cassianas och Olof från Rose


 

 



Dagens frulle-äggröra på 3 ägg, 1 tomat, 1 rågmacka med kalkon och ett glas youghurt 0,5% fett


 

 



Party with my wife


 

 



Wednesday


Hejsan bloggen, har inte haft tid eller lust att blogga så mycket idag, kanske ni har märkt. MEn men, igår stor städade jag och min man hela lägenheten, alla skåp tömdes och torkades, alla hyllor, alla saker på hyllorna. Så nu är lägenheten i topp skick. Idag har jag tvättat lite och städat i badrumsskåpet. At the moment sitter jag med ricinolja i håret och planerar kvällen. Tyvärr tackar jag nog nej till finest awards i år, tack för vip inbjudan underbara finest men i år avstår jag nog. Men vi ses nog nästa år :) Vad har ni gjort en onsdag som denna?
Btw, imorgon ska jag klippa mig, välbehlvligt, har inte klippt mig sen 3 månader tillbaka, ILLA!

/Anja Dymkowska


Jossans bloppis på min blogg



Väska i äkta skinn. Nypris 1500, NU 800 kr




Mörkbrun mössa i kaninpäls. 200 kr


Poncho med luva. 150 kr



Maila [email protected] vid intresse och frågor.

/Anja Dymkowska


Sleep tight lovers and haters




MODE - neongult



Bild lånad från devote
.se


UPDATE


Alla har nog tryckt i sig en god färsk semla. Är ganska avis på er, varken jag eller min man har fått en semlis men vad ska man göra. Vill man bli smal och snygg i sommar får man offra sig. Längtar till NYC, hoppas jag har gått ner minst 8-10 kg tills dess. Kommer kunna shoppa hem så mycket kläder. Victoria secret är ett måste, juicy couture ett måste, converse, abercrombie and fitch, ralph lauent, forever21, river island m.m. Damn, har planerat att åka dit med ca 5000 i fick pengar till shopping. sedan ska jag ha ytterligare 2000 till utgångar, fikor och lite mat. Bjuder på bilder som får mig att längta dit.







Recept på smala semlor


INGRIDIENSER:

25 g - jäst, för söta degar
2,5 dl - mjölk, fingervarm
1,25 dl - kesella, lätt
0,75 dl - strösocker
1 tsk - kardemumma
2 krm - salt
8-9 dl - vetemjöl
50 g - smör, rumsvarmt

Pensling:
1 st - ägg, uppvispat

Fyllning:
200 g - mandelmassa,eller marsipan
1 dl - mjölk
1,5 dl - vipgrädde, vispbar
florsocker

TILLAGNING:
1. Smula jästen i en bunke. Tillsätt mjölken och rör tills jästen löser sig.
2. Blanda ner Kesella, socker, kardemumma, salt och ca hälften av vetemjölet.
3. Klicka ner smöret och resten av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den känns smidig. Låt jäsa under bakduk ca 30 minuter. Sätt ugnen på 250 grader
4 .Knåda degen lätt på mjölat bakbord. Dela i 30 bitar och baka ut små, runda och släta bullar. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Låt jäsa under bakduk cirka 20 min.
5. Pensla med uppvispat ägg. Grädda i mitten av ugnen i 5–7 min. Låt bullarna svalna på galler under bakduk.
6. Skär av ett litet lock på varje bulle. Gröp ur en del av inkråmet. Blanda det med riven mandelmassa och mjölk. 7. Fyll bullarna med blandningen.
8. Vispa grädden och klicka det på bullarna. Lägg på locken och sikta över lite florsocker.

 



Fettisdagen


Idag kommer alla gå runt och smaska på en av mina favorit bakelser, kul kul. Jag får inte stoppa den i munnen. När jag var liten och följde med mamma till jobbet en fettisdag så åt jag upp alla semellock kommer jag ihåg. Mamma satte mig i lunchrummet och trodde jag skulle sitta och pyssla, nej nej, inte busiga Anja inte. Så alla fick en semlish utan lock. Hahahahaha kommer aldrig glömma mammas ansiktsuttryck när hon skulle lägga upp de på ett fat :D hahahahaha aja, nu ska jag städa lite här hemma och försöka välja vad jag ska ha på mig på finest awards imorgon :)

 



Grov jävla ångest!


Min mans väckarklocka ringde precis, kul jag la mig precis i sängen brevid honom. Kommer antagligen vakna när han slutat jobbet. Migränen hälsar på hos mig igen. Ska ta ett stort glas vatten och hoppas på att min Alvedon börjar verka snart! Good morning and good night

 

/Anja Dymkowska



EN LÖRDAG PÅ AMNESIA




Min vän säljer en as snygg Peak jacka nytt skick!


För att se min väns annons hon har på blocket. Klicka HÄR.



Dagens middag


 

 



Myser hemma hos Tessan


Är så glad att min soulie är hemma. Ligger och kollar på TV med snyggingen och chillar. Både jag och Tess är sjuka så ikväll blir det mys all in, om 1 timme kommer Janet hit så det kommer bli en riktig tjejkväll idag. :)

 



A smile can mean a thousand words, but it can also hide a thousand problems.





Min kropp säger emot!


Hade tänkt åka in till stan idag och överraska min fina men kroppen sa emot. Inte en chans att jag skulle ha ork att åka in till stan. Det värsta med att jag är sjuk är att jag kommer ligga efter i min och Jimmies tävling. Han tränar stenhårt nu när jag är sjuk, men ifs så äter jag inte mycket alls och när jag väl äter är det nyttigt så jag kommer kanske gå ner 1 kg hoppas jag. Nu ska jag ta en dusch. Talk to you later

 

/Anja Dymkowska



Idag kommer mitt hjärtegull hem! Bara 3 h kvar ❤




Bäddar ner mig med min man


Har precis tagit en varm lång dusch, fått i mig vitaminer och Ipren. Hoppas jag mår bättre imorgon, orkar verkligen inte vara sjukling. Imorgon eftermiddag kommer Tessan hem, om jag längtar? Oh ja! Känns tomt här utan henne. Men imorgon ska jag få träffa min fina! God natt på er readers

 



Sandra Linder fyller 19 år!


 



Big brother 2012


Ligger och kikar på big brother. Kul söndags underhållning. Kul att se många vänner och bekanta i publiken. Dock måste jag säga att alla är riktigt fula i år, stor besvikelse! Well well!



Dagens middag -kyckling,sallad,tomat,gurka,1/2 avokado,rödlök,vitlökskryddad keso mini.


 

 



God morgon bajskorvar


Haha så himla mogen jag kan vara ibland. Idag mår jag förjävligt rent ut sagt. Har ont i hela kroppen, jag mår illa som fan, är jätte täppt i näsan och mina ögon är helt glansiga. Bio och PW avbokat. Får bli en filmkväll med morötter och min lowfat dipp som jag gör helt själv :) Vad ska ni hitta på en söndag som denna?

 



Sliten tjej checkar ut medan folk checkar in


Nu är sminket av, gaddarna borstade och hörlurarna utplockade ur öronen. Varje kväll när jag kommer hem. Sätter jag på lugn musik i mitt headset på mycket låg volym. Det hjälper mig att varva ner snabbare, tar alltid en kopp te då det blir varmt i magen och det är lättare även då att somna. Nu ska jag sussa kära vänner. Väckning vid ett, PW och bio står på schemat!

 



UPDATE


Har inte alls mått bra idag på jobbet. Tror jag börjar bli riktigt sjuk. Känner mig som en spaghetti i kroppen :( Sitter i alla fall i bilen nu med Shervin och Sebbe som är helt underbara som erbjöd sig att skjutsa hem mig. As snälla pojkar :) Längtar till sängen! Aja peace out och god natt



Dinner


Fläsk karre, stekta champinjoner och zucchini, kokt broccoli och keso med färsk dill och vitlök! Mumma

 



Svar på kommentar till Åsa


åsa om ROSE ROSE ROSE ROSE ROSE:
vem är snyggingen åt höger på den nionde bilden?!?! :D

SVAR:
Hej Åsa. "Snyggingen" som är på den 9:de bilden är Jonatan Thilander, då jag fått tillåtelse av honom att nämna hans namn i min blogg och även lägga upp bilder så passar jag på att winga honom lite. Haha. Jonte är en skön prick, alltid glad och lite små flummig när man träffar honom på stan :) Tjejer, grabben är singel!  Så vill ni träffa charmiga Thillen får ni höra av er på inbox till honom på facebook ;) peace out!



/Anja Dymkowska



Dagens brunch


Rågmacka med 2 skivor kalkon, 1 kopp te med honung, 1 tomat samt 2 löskokta ägg

 



Lördag


Vaknade för typ 1,5 h sen, men jag ligger fortfarande i sängen och vilar. Mina buksmärtor har ingen större lust att försvinna vilket gör mig galen. Sover inte ordentligt eftersom det gör så jävla ont. Vaknar av smärta, känns som om någon bränner mig samtidigt som personen sparkar mig i magen. Visst verkar det vara en skön känsla när man ligger och sover? Not! Aja, ska inte ligga och tycka synd om mig själv. Ikväll blir det jobb igen. Dock inga shots och äta. Igår åt jag typ någon frukt och lite sill på dagen och drog 3 shots och någon drink. Full Anja på 1 sekund. Well, talk to you laterooo



Ångest att skriva ett god natt inlägg kl. 06:40


Tänkte bara lite snabbt uppge här på bloggen att jag lever. Idag hände en av de läskigaste sakerna på länge men självklart har jag tur till kollegor, CC stöttade mig och ställde upp för mig till 110% idag. Tack vännen! Uppskattas som fan. Kan tyvärr inte yttra mig om vad det är och så, men allt är löst nu. Efter jobbet på Amnesia drog vi hela gänget till Lobby :) inte alls bra drag och DJ'n var ju fan värre än mig. Haha bläää för the DJ man. God natt bloggen

 



VILKEN VERSION GILLAR NI MEST? KOMMENTERA!


 

 



Svar på kommentar till Amanda


amanda om If you're important to them, they will always find a way to make time for you. No excuses, no lies and no broken promises.:
Åh super bra blogg! vart kommer alla shortsen ifrån super snygga??

SVAR:
Shortsen kommer från runwayreamz.com. Tack så jätte mycket för komplimangen om min blogg och även kommentaren :)



/Anja Dymkowska


Kost och träning - Bli lycklig av att basta


När vi bastar utsöndrar kroppen lyckoämnet serotonin, upptäckte några forskare i Japan som gjorde en studie på järtpatienter som fick basta ofta, 15 minuter åt gången. Att studien gjorddes på hjätpatienter är itne så märkligt. Blodkärlen vidgas och bloet pumpar mer effektivt när man bastar. Att värme gör oss glaare tror forskarna att det beror på att nervcellerna som skickar ut serotonin sitter i närheten av de som reglerar kroppens temperatur. ärför aktiveras de när vi blir varma och kroppen försöker kyla ner sig. Att basta gör även så att du svettas ut massa bakterier och smut som sitter i din hy. Så vill du bli av med dina finnar. Basta iaf 1 gång i veckan i ca 30 minuter så kommer du garanterat märka skillnad på din hy!

/Anja Dymkowska



You should step in my shoes and walk a mile. Then maybe you'll see how hard it is to hold back tears and fake a smile.




Usch så dåligt jag mår


Hejsan på er gullisar! Hur mår ni idag? Tyvärr är inte min hälsa på topp just nu. Igår när jag skulle sova hade jag vääärldens smärtor i hela buken. Det värkte så in i helvete, rent ut sagt, idag när jag vaknar är smärtan svagare men då har jag istället åkt på snuva, migrän, illamående och ont inne i öronen. Ja men det är ju kul. Kunde ha varit sjuk måndag till fredag, nej men då ska jag bli sjuk till helgen, perfekt timeing så där. Ska bädda ner mig och försöka vila kroppen. Latero



Svar på kommentar


J om MODE - pasteller:
Fin blogg, var är fransväskan från?

SVAR:
J är inte den ända som frågat om fransväskan men klistrar in hennes kommentar då hon var den första. Fransväskan googlade jag ärligt talat fram, skrev kuvertväska, peach färgad så jag kommer inte ihåg vilken internet shop jag hittade den på. Men jag testade att googla igen och märkte att det var Asos.com, där kan ni hitta snyggingen ;) Märket är River Island, så man kan nog klicka hem en från dderas sida också. Många har ställt frågan om det just är en kuvertväska eller om den har något band. Nej det är tyvärr bara en kuverväska, håller medd att fransarna kan vara ganska mycket ivägen men et får man väl ta. snygg var en i alla fall :)



Summer 2009




Dagens middag - kyckling, ägg, sallad, keso




Haninge




Tlusty czwartek (feta torsdagen)


Sitter på tuben på väg mot Farsta. Låtsasmami ska plocka upp mig där, idag är det den polska fettisdagen, tlusty czwartek, dock är det på en torsdag och heter feta torsdagen. I Polen äter man alltid munkar av olika slag. Finns 1000 olika fyllningar, det vattnas i käften på mig haha, och olika glasyrer. De kan vara lätt doppade i choklad, florsocker, vanligt socker, i smält socker m.m. As gott är det i alla fall. Och självklart ska jag äta en sådan jävel. Min favvis är med vaniljkräm doppad i choklad, nr 2 är en med rossylt och florsocker på. För att jag ska få unna mig en sådan jävel tog jag en 4 km PW och så har jag bara druckit massa vatten med citron idag. Ska även väga mig hos pappa idag. Är ganska rädd men jag får börja lära mig att tycka om vågen. Det är exakt 1 vecka sedan jag påbörjade min as hårda träning samt hålla mig till mitt kostschema. Hoppas på minus 1,8 på vågen!

Bjuder på en bild på mitt matintag från igår



ROSE ROSE ROSE ROSE ROSE




Gårdagens snabba PW med älsklingen :)




Sjukt förkyld tjej, med en lätt stukad fot.


Japp så mår jag just nu. Är mega täppt i näsan, börjar bli slemmig i halsen också. Min högerfot gör skit ont och jag skadade den inte så mycket. Halkade till lite bara så trampade jag snett. Men men what to do? Snart ska mannen min till jobbet. Jag funderar på att ta en snabb PW. Kanske till Vällingby och tillbaka. Hämta upp Emelie så får jag lite sällskap. Hon ska nog ändå komma hit idag och kolla på lite kläder. Har massa klänningar jag inte använder och så. Talk to you latero

 

/Anja Dymkowska



Like I said... FIFA time it is




With my boys


Sitter nu på Thaien vid Bobby med Sebbe och Shervin. Grabbarna har beställt käk. Vi ska upp till Bobby och chilla, eller rättare sagt boysen ska spela FIFA (otippat) och jag ska sminka mig och locka håret. Kommer nog få göra det med en ficklampa i handen då Bobby alltid släcker i hela lägenheten när de spelar. Aja inte ska jag klaga... Alltid kul att hänga med boysen. Så typiskt mig, jag +92537173 killar. Haha men grabbar är så jävla mycket skönare än tjejer, no backstabbing, no bullshit!

/Anja Dymkowska



Pw


 

 



Hello sunshines


Jag har legat i sängen och dragit mig i någon timme. Nu hade jag tänkt att blogga lite snabb, borsta tänderna klä på mig och ta en runda med vikterna på benen. 1 kg på var sitt ben, valde en mördar runda idag. Uppförsbacke hela vägen förutom sista 200 meter då det är världens brantaste backen ner. As bra träning. Mannen min ( för er nya läsare Jimmie) ska också med ut och gå.

 

/Anja Dymkowska



God natt lovers and haters


Denna dag kväll spenderades med min andra halva! Så underbart. Dock bestämde vi oss för att inte köpa något till varandra i år. Bättre att spara pengarna och shoppa i NYC! Lääängtar. Imorgon ska jag fixa massor av saker. Ska gymma. Hem till mamma och lämna lite saker, fixa mig och sedan ha mitt event på cassianas för mina tjejer. Efter det bör det självklart av till Rose:) men men nu ska jag sussa, är trött som faaan! God natt

 



Kissie börjar gå över gränsen ännu en gång....


Igår skrev jag ett inlägg om att jag inte ska ge Kissie the satisfaction att visa att jag är upprörd och irriterad över att hon snor mina inlägg/bilder. Nej men din lilla fula h**a, det räcker nu. Idag har Alexandra aka KISSIE snott en bild från min blogg försökt sudda ut och måla över mitt blogg namn som jag hade satt in på bilden. Men det finns ett ställe där man ser att hon klart och tydligt misslyckats med det. Har tagit en print screen från Kissies blogg och markerat vart man kan se vat hon failat. Klistrar även in en print screen från min blogg. Igår påpekade en bekant till mig att jag egentligen inte bör vara upprörd då jag kanske har 1000 läsare medan hon ar 900 000 läsare. Visst fler personer ser sakerna på hennes blogg. Håller jag klart och tydligt med om folk ser nog bilder mer hon henne och så. Men det stör mig ändå. Hon har ingen rätt att ta bilder som är mina och lägga upp de på sin blogg, lika så text som jag skrivit hela själv och klistra in den rakt av på sin blogg. Vad tycker ni om detta? Ärligt så orkar jag inte lägga ner tid på det så kallande "äckliga gående sklettet", lägg märke till att jag citerar ;), men et är klart jag blir förbannad när hon håller på. Stöld av bilder, inlägg, kläder och så har hon bettet sig som ett svin oc stått och kastat is på mig medan jag jobbar och tar hand om våra Vip gäster. Tjejen har något fel på hjärnan. Det märks ju på hennes beteene klart och tydligt. Hennes mammas pi**ande kanske gjorde att hon fick någon hjärnskada... Nej nu ska vi inte vara sådana. Alexandras mamma kan ju inte ro för hur sin dotter är, men hon kanske skulle fostrat henne på ett annat sätt... Men de är ju bara min åsikt (ber ingen att hålla med mig)

Well, nu ska jag inte vara lite barnslig som Alexandra. Men nu har ni lärt er något nytt om hennes mamma.
Här har ni min och Kissies version av bilden.




You taught me to love fearlessly and to open up my heart. I've never known anyone like you. I love you to no end.


how to make gif



Recept till alla kära och vill göra egna geléhjärtan




RECEPT - GELÉHJÄRTAN med JORDGUBBSSMAK


2 dl stark jordgubbssaft
6 gelatinblad
1,25 dl strösocker
50 gram glykos

Strösocker

Mjuka iskubsformer i hjärtform
Rapos-/matolja

Godis- eller kökstermometer


1. Blanda socker, jordgubbssaft och glykos i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och koka tills dess att blandningen når 110 grader, dra då av från plattan.

2. Under tiden sockerlagen kokar på spisen, lägg gelatinbladen i blöt. Pensla insidan av dina mjuka iskubsformar med smakfri olja, använd en bröd eller grillpensel.

3. När sockerlagen nått 110 grader, krama ur gelatinbladen och blanda ner i sockerlagen, rör noga tills all gelatin löst sig. 

4. Häll upp blandningen i iskubsformarna och ställ att svalna i rumstemperatur. När de inte är varma längre kan du ställa in dem i kylskåp över natten. 

När dina geléhjärtan stelnat (dagen efter) eller efter ca 8-9  timmar:

5. Häll ca 3 dl strösocker i en djup skål. Tryck ut dina geléhjärtan och rulla runt dem i sockerlbandningen tills de är helt täckta av socker.

FINITO!


Alla ❤ dag!


Idag är det nog den värsta dagen för alla singlar eller de ny dumpade. Ångest att se alla kära på stan. Men min åsikt är att det handlar inte bara om pojk/flickvän utan även mamma, pappa, syskon, bästa vänner och alla andra man bryr sig om och vill visa uppskattning. Jag är ju ifs en väldigt anti kliché tjej. Varför ska man just idag vara extra snäll, romantisk och hitta på något? Det ska man vara alla andra dagar också, men det är ju min åsikt. Glas alla ❤ dag mina fina trogna läsare!


/Anja Dymkowska



MODE - This is true love




If you're important to them, they will always find a way to make time for you. No excuses, no lies and no broken promises.




Är trött på Alexandras aka Kissies "provocerande" beteende för att få fler läsare


Den här tjejen vet exakt vad man ska göra för att få fler läsare. Det hon gjorde förr, var att provocera öppet på sin blogg. Gick ju tydligen hem, det gav resultat grattis. Efter ett tag slutade hon med sitt töntiga provocerande och började göra det lite mer sneaky. Hon började exempelvis sno bilder från min blogg och andra bloggare och lägga upp de. Hon började lägga upp tävlingar som ingen vann på, så hon skulle få fler kommentarer fler besökare m.m. Tillslut började markera mina bloggbilder med namn. Där förstörde jag hennes plan om att sno mina bilder. Hennes fjantiga argument var att blogg.se har funktionen att man kan lägga upp bilder i efterhand i sina inlägg. Från ingenstans alla biler jag tagit med min mobil, de var inte mina längre...Well det kan man typ göra på alla portaler.

Skit samma nu ska jag berätta om insidenten som inträffade för 2 dagar sedan. Ni som följer mig dagligen kan se att jag för några dagar sedan la upp ett inlägg om " 11 orsaker varför man inte går ner i vikt". Det var en tjej som kommenterade på min blogg någon dag efter jag lagt upp det inlägget att hon tydligen kopierat hela mitt inlägg och lagt upp det på sin blogg. Min reaktion " ooooooh, jag blir så trött på henne, snälla väx upp". Slängde såklart ivägen en arg kommentar, vet att jag nämnde ordet fitta, kommer inte ihåg så mycket mer. Men jag är så trött på allt det här bloggbråkandet med henne och jag är trött på hennes beteende. Det är så omoget och så himla tråkigt att hon ska hålla på, hon gör mig bara förbannad. Men inte ska jag göra värsta saken ut av det som jag gjore förr. Tänker inte ge henne den uppmärksamhet hon söker. Mobbad är hon, och inget mer med det.  Blir dock bara irriterad att hon kopierar mitt inlägg helt rakt av. Come on, ska man behöva skriva sitt bloggnamn över hela jävla bloggen så bruttan får använda lite av sin tröga hjärna istället för att kopiera andras inlägg. BTW, jag är inte den ända som har fått inlägg kopierade av Kissie.

För att se mitt inlägg klicka här.
För att se Kissies inlägg klicka här.



Bjuer på en länk där det finns bevis på att Kissie exempelvis kopierar inlägg från Dessies blogg. HÄR.
Hon kopierar inlägg från Josefs blogg. HÄR.

/Anja Dymkowska


Träning och solarium: CHECK!




Avslöjar en hemlighet angåene min blogg.


Som ni tidigare läst här på bloggen har jag sagt att det kommer ske föränringar. Jag har varit i kontakt med finest och även mondoblog. Är nämligen riktigt sugen på att byta portal. Kunde inte direkt bestämma mig vad jag ville men idag tog jag ett beslut. Efter ett samtal med Alexander Erwik som är chefredaktör samt delägare på finest, vart jag riktigt sugen på att flytta min blogg dit. Så ah, jag ska flytta min blogg inom kort till finest. I helgen blir det plåtning, ny design skall fixas och lite annat. Sedan är det bara att köra. Jag har absolut inget emot blogg.se men jag är ute efter mer läsare och det är så mycket större trafik på finest än här så nu är det dags att uppgradera sig. Det vankas kontrakt! GLAD CHEY!

/Anja Dymkowska


Dunkas i mina öron på väg mot gymmet!




Tjena mellan bena


Min lilla pause jag hade igår från bloggen var nödvändig. Visst jag bloggade men jag orkade inte ta och skriva världens inlägg. Orkade inte ta tag i kommentarerna som ramlat in på bloggen på senaste, som jag för övrigt ska svara på idag. Ska även lägga upp lite tränings tips åt er. Var länge sedan nu. Eller nu kom jag på en sak. Jag har fått en kommentar angående träning och tillskott. Den kan jag utveckla lite så får ni läsa mitt svar helt enkelt :) nu ska jag cigga med Tess, säga hej då och tjej snacka. Kommer kännas tomt här utan henne... Tess ska ner till Malmö och söka jobb och gå på avicii mm. För hennes skull hoppas jag på att hon får jobb där så hon kan flytta ner. För min egna skull vill jag inte att hon åker idag överhuvudtaget! Men men, ska gymma som ett freak denna vecka så får vi se om Tess ser skillnad när hon kommer hem nästa vecka :)

 



MODE - pasteller




Dagens middag :)


 

 



Mysis framför Wallander




Dagens lyxfrukost i sängen


1 kokt ägg, och 2 mjuka brödskrivor, 1 med leverpastej och 1 med kalkon. Gott!

 



Segis dag idag :)


Tänker inte göra något annat än att mysa med min man idag. Rör inte ens fena och gymmet eller PW finns inte ens i tankarna idag. Minus 1,2 kg på mig sen 4 dagar tillbaka! Idag är det min vilodag, min mys dag och spa dag. Ska nog unna mig med lite ansiktsmaskrer och så.



En ordentligt utgång. Solen är uppe och jag och Tessan är på väg hem.




På tuben på väg mot stan med lilla My




MODE




Dagens frukost


 

 



Fredags mys!


Ligger med min mani i sängen och myser. Har gjort en low fat dipp. Lätt crème fresh med pressad vitlök, chillikrydda, lite citron saft och en tesked Taco krydda. Mumma! Gurka och morötter till det. Världens bästa fredags mys med min älskade man! Kärlek till dig hjärtat! ❤

 



Kost och träning- 11 vanliga anledningar till varför du inte blir smalare:




-Du äter för mycket tomma kolhydrater, som socker och vitt bröd.
-Du tror att du äter nyttigt men gör det inte. Makaroner och falukorv med kan ses som sund husmanskost, men är det inte. Du behöver ordentlig kost som ger dig näring och energi.
-Du är mindre aktiv i vardagen än vad du tror.
-Du tror att träning förbränner fler kalorier än vad det egentligen gör vilket får dig att förlita dig enbart på träningen samtidigt som du försummar kosten.
-Du äter för mycket.
-Du är inte motiverad nog.
-Du arbetar inte med bra målsättningsmetoder.
-Du sover för dåligt.
-Du har inget tålamod. Många går ut för hårt och tappar sugen, och många försöker bli smalare utan att egentligen anstränga sig (de har inte tålamod nog att stå ut med hungerkänslor under dagen), och andra tror att man blir smal på kort tid och sedan håller det i sig resten av livet. Alla dessa subgrupper av bantare har bristen på tålamod som gemensam nämnare.
-Du unnar dig skräpmat för ofta.
-Du stressar för mycket. Stress gör det svårare att bli smal.


Vem härmar vem?


Tänker inte uttala mig så mycket om rubriken men personen vet exakt vem hon är...

Har klickat hem lite saker från nätet igen. Tröst shopping, är på dåligt humör vilket innebär att jag inte får i mig någon mat. En smoothie ar jag druckit och ätit en mandarin. Skål på det. Ska röra mig mot gymmet och få ut mina aggretioner. Pallar inte att folk ankalgar en för massa saker sedan går de och shoppar likadana kläder och grejer. Well well, inte för att jag är sådan, alla i Stockholm ser ju fan identiska ut.

Haha kom på en rolig sak som hände förra vintern. Min pappa ringer mig på min lektion men jag lutar mig bakom min vän och svarar.
Pappa- Anja, vad fan har jag sagt om skolkandet! Det räcker nu. Drar in din månadspeng denna månad.
Jag- Men va? Vad fan snackar du om, jag är på lektion kan inte prata, fattar inte vad du menar?
Pappa- Sluta viska och låtsas som om du är på lektion jag ser ju dig här på Hamngatan.
Jag- Pappa? Mår du bra?
Pappa- Äsch du förresten skit i det jag sa, en tjej på gatan såg ut om dig. Brunett,Ugg´s, moncler jacka och den där mössan med pälsbollen. Ha en bra dag. KLICK.
Kom igen detta händer inte, att ens pappa tar fel på sin egna dotter och en stranger. Haha.

Men i vilket fall som helst. Hatar när ens vänner säger att man härmar deras bloggar och kategorier och så. Men de köper hem likadana kläder som en. SHAME ON YOU!


/Anja Dymkowska


It’s tough when someone special starts to ignore you, but it’s even tougher when you have to pretend that you don’t mind.


Jag är ledsen. Är fett frustrerad och arg. Jag sitter och gråter över de vänner jag har. Alla beöver inte ta åt sig men när jag behöver mina vänner som mest skiter det oftast i mig. När de vet att jag behöver bara få vara upptagen göra något så jag slipper tänka på allt i min skalle som kockar över eftersom jag sitter och bearbetar massa saker i mitt huvud konstant, nej då lämnar de mig ofta. Det är för jobbigt att stötta andra... eller? Mitt i mitt inlägg skriver Tess. Hon vill att jag ska komma upp till henne och umgås med henne och Janet. Vill inte förstöra deras tid med varandra, det var länge sedan de var med varandra och jag vill direkt inte bara dyka upp och sno all attention för jag har lite fittiga vänner. Nu börjar jag vimsa om massa annat, vet inte direkt varför jag skriver detta på min blogg. Har lovat mig själv att inte vara så personlig för alla mina haters njuter just nu när de vet att jag sitter och bölar som en barnrumpa. En av mina haters är orsaken till detta inlägg. Fattar inte varför hon alltid ska gå före? Hur skulle hon må om ni sket i henne och tänkte på mig någon gång. Vissa utav er verkar inte ens kunna/få umgås med mig utan att hon ska göra världens drama. Är glad att jag i alla fall har vissa äkta.... Peace out

/Anja Dymkowska


Dagens mellanmål


 

 



MODE - Sommar outfit




Dags att sova. Väckning om 5 h... Sov gott




Hell's kitchen!


Då sitter jag på tunnelbanan på väg mot stan. Ska möta upp mina älskade vänner. Tess, Jad mfl. Gillas! Länge sedan jag umgicks med mina pojkar, vi får ta och köra repris på vårt bastande, filmkvällar, pingis spelande, guitar hero klockan 5 på morgonen. Fan, saknar! Men idag ska jag catcha up med mina fina, vilket gör mig as glad. Vid tolv bär det av mot Hell's där vi ska heja på underbara Reza och Marells som är med i tävlingen Hell's to Miami. De/den dj som vinner får en betald resa dit och en fet spelning på något grym klubb. Självklart hoppas jag på att Reza och Marells tar hem vinsten! PUSS PÅ ER MINA FINA LÄSARE AND HATERS

 



Dinner- tuna sallad


 

 



On my to Haninge!


Sitter på tunnelbanan på väg mot söder där jag blir upphämtad av låtsasmami och syster som precis varit på dansskolan. Så jäkla stolt över henne. Hon har dansat i 2 år snart och är bara 5, fyller 6 i år. Så himla duktig tjej. Hon är redan väldigt duktig på att dansa och fångar upp rytmer i låtar på en sekund. Duktig tjej. Hon och jag har något gemensamt dock är jag inte duktig på att dansa. Men jag älskar det :D well, blog you later. Ska ringa Madzia (låtsasmami) och kolla hur det går för de!

 



ROSE ROSE ROSE ROSE ROSE




MODE - ett måste i sommar




Zoooombie mode


Är på totales zombie mode! Är så jäkla trött, ögonen känns tunga och jag har inte lust att röra en fena idag. Tråkigt. Det måste jag ändå! Ska ut på en PW nu, vikterna som jag köpte igår ska på armarna idag. 1 kg på varje arm, är redo för att få ont, är redo att få träningsvärk! Efter min härliga PW, dusch, fiffo och sedan bär det av mot Haninge! ❤

 

/Anja Dymkowska



Jag saknar dig så mycket så att det gör ont i hjärtat när jag tänker på dig!


Jessica Nielsen, fy fan vad jag saknar dig min fina. Tänker på dig i stort sätt varje dag. Vi måste ses, vi måste ta en fika, jag måste åka förbi gallerian och säga hej, vi måste ses och bara vara du och jag! (För er som kanske tänker att detta är ett fylle inlägg då jag sitter och bloggar halv 6 på morgonen efter en utgång, men nej jag är ju nykterist till 9 april). Time to catch up darlig!



Hemmaplan! Hell yeah.





From now on I´m gonna call you DRAMA QUEEN!


Jag är så himla trött på folk som älskar drama och göra mig arga. Pika mig och min familj. Bloggbråk är väldigt omoget för den delen också. Jag är trött på folk som håller på med ständiga små pikar. Skippa attityden, skippa all luft ni ar i er. Nu riktar jag mig mer mot en person och jag vill bara säga att jag är såååå sjukt trött på ditt beteende. Du är inte samma person du var för 12 år sedan. Absolut inte. Du har gått och blivit en falsk bimbo med för mycket luft. I mina ögon (kanske för att jag är blåögd och naiv) kommer du alltid ha ett gott hjärta och vill aldrig mig ller min familj något dåligt. i mitt hjärta kommer du alltid att finnas. Men fan vad jag spyr på dig just nu. Och en sak kan jag ju lova dig. Jag vill INTE vara som dig. Orkar inte bli ännu mer störd på detta. Hoppar in i duschen nu innan middagen, sedan bär det av till Sogni för lite föris (vatten för min del) Laroy för att hälsa på vännerna, Rose för att dansa loss med mina favoriter och white för att garva åt alla uppmärksamhets kåta brudar som gör bort sig!

PS. Du gör mig extremt förbannad, men du sårar mig ännu mer!

/Anja Dymkowska


Dagens mellis, smoothie med hallon och blåbär




Present från min baby som vill motivera min viktnedgång!


Fick en ny underbar smoothie maskin av min lovely man! Han vet hur arg jag var på vår förra maskin som knappt funkade så jag hade inte lust att göra mina smoothie jävlar. Haha. Men idag kom han hem med en ny jävel från OBH nordica. Han vill motivera mig och stötta mig nu när jag kämpar som fan med vikten. Minus 10 kg är ett måste!

 



Min dag spenderas med Tessan ❤


Helle kära läsare! Hur mår ni idag? Snart ska jag och min fina granne , Tess, iväg på en PW med ett solstopp och Stadium stopp. Jag ska inhandla en sportbh, ut-och-gå-vikter som man sätter runt handlederna och anklarna, andskar så jag slipper få blåsor på händerna och riktiga träningsskor som jag kan gå i. Har fått ett par reebook easy tone eller fan vad de heter, men jag kan inte gå med de nu. Man halkar på en sekund och det är super lätt att vrika/stuka foten. Då de har typ en boll i skon man balanserar på, äsc fan jag orkar inet förklara, aa, i vilket fall som helst så är det as lätt att trampa snett. Efter vår PW och sol/shopping. Blir det fiffo time hos mig och Jimmie sen blir det utgång. LATEROOOOO

 

/Anja Dymkowska



Skönhet- Svamp eller Pensel?



När man ska applicera en flytande foundation är det vanligast att antingen använda en så kallad makeupsvamp eller en foundationpensel. Jag tänkte skriva lite om de två olika alternativen, vad man ska tänka på under applicering samt vad som är positivt och vad som är negativt med vardera.
.

SVAMP
Att applicera flytande foundation med en svamp är det enklaste alternativet enligt mig. Jag har alltid lagt min foundation med svamp, ända sedan den första foundationen jag köpte, tills för cirka två månader sedan. Det är enkelt att lägga ett tunt lager genom att dra svampen över huden, men samtidigt kan man ”dutta” med svampen och då få ett mer täckande resultat. Svampar är billiga att köpa och oftast är budgetalternativen lika bra som de lite dyrare. Dock trivs bakterier riktigt bra i makeupsvampar så man måste se till att tvätta de väldigt ofta och dessutom så blir en svamp sliten ganska fort och behöver bytas ut cirka en gång i månaden, vilket är varken kul för plånboken eller för miljön. Det mest negativa med svamp tycker jag dock är att den suger åt sig otroligt mycket foundation, om man alltid använder svamp till att lägga sin foundation brukar man säga att cirka en tredjedel till en halv foundation försvinner in i svampen (och ut ur svampen när man tvättar den).

PENSEL
Att använda en pensel kan vara lite krångligare än svampen till en början men man lär sig ganska snabbt, det handlar självklart mycket om vad man är van vid. Jag har som sagt inte tyckt om att använda foundationpensel tills för cirka 2 månader sedan. Det viktigaste tycker jag är att man investerar i en bra pensel, den ska vara gjord av syntethår (ej äkta). Det är värt att kosta på sig en lite dyrare pensel som är bra, eftersom de billiga oftast brukar skilja mycket i kvalitén. Om man tvättar penseln regelbundet så håller den dessutom i flera år. Dessutom är det otroligt mycket mer hygieniskt att använda en pensel istället för svamp. Jag själv föredrar att använda foundationpenslar som är lite rundare, tyvärr är ofta penslar till foundation platta. När den är rund och lite ”toppig” tycker jag det är mycket enklare att applicera foundation, om man använder cirkulerande rörelser så blir resultatet riktigt fint. På bilden längst upp ser ni ett förslag på en prisvärd pensel från Brallis.se som är rund, dessutom har den ett lock vilket är riktigt bra om man vill ta med sig penseln och inte få foundation i hela väskan.


/Anja Dymkowska


Hemma hos Tesso


Jimmie börjar jobba imorgon klockan 8 så jag låter min bebis sova i lugn och ro. Är uppe hos Tess och snackar förändringar. Hon är sugen på en sleave och dipdye, själv är jag sugen på att se ut som jag gjorde och operera mig. Time to earn some money! Puss

 

/Anja Dymkowska



SPRING FASHION 2012




Dagens frukost - banan och jordgubbs smoothie


 

 



Damn vilken träningsvärk jag har.


Igår vart det inte så mycket mage vi körde mer ben och rumpa. Asså fy fan trappor är inte min bästa vän idag, vad tror ni jag måste göra hela tiden? Springa upp och ner i trapporna eftersom jag tvättat. Kul kul. Snart är tvätten klar då ska jag och my man ut på en PW :) jag gillart :) vad gör ni idag mina fina läsare? Idag är jag på ett ganska harmoniskt humör, haha det är ju soft

 



God natt bloggen!


Har nu bäddat ner mig i sängen. Är helt död! Somnade till hemma hos Marre på soffan efter maten. Imorgon ska jag ta en PW med min man och även ta en sol på solariet. Behövligt. Blir en 10 minutare till att börja med. Checkar ut för idag. PS. Tack Marre för en mysigt spenderad dag! Love ❤

 



Dagens middag


 

 



SATS


Träning avklarad nu bär det av hem till Marre för caesarsallad! Bjuder på 2 bilder på Marre när hon kör den as snygga stå-på-alla-fyra magövningen, den tar som fan både i magen och ländryggen. Awesome! Hon fick ganska många blickar dock men det är sådant man får ta.

 



Hurtigt värre!


Nu är både jag och Marre uppvärmda. Dags att ladda om och köra ett fett mag pass på SATS. Imorgon kör vi ett likadant pass dock ska jag köra rumpa :) 438 kcal brända, juste för er som undrar heter appen runkeeper as bra är den!

 



Powerwalkis


 

 



Good morning readers


Just nu laddar jag inför en powerwalk med Marre. Ska gå på tom mage. Jag hoppas jag inte kommer bli hungrig mitt i allt. Vi ska i alla fall ta oss en mysig promenad i solen runt Grimstaspåret, om jag nu visste vad det var. Men mysigt ska det bli. Idag ska jag mätas och vägas in. Är rädd som vanligt, jag hatar vågen och har verkligen ingen lust att ställa mig på den men jag måste upp på fanskapet och se vart jag börjar. Längtar efter mina nya True Religion jeans! Längtar efter att känna mig bekväm på stranden. Btw, många har kommenterat att jag har sillikonbröst. Detta stämmer ej, alla bilder där ni "sett" mina tuttar är helt äkta. Nej jag har inte opererat mig, ni ska få er en jävla bikinibild så ni ser att jag inte har sillisar, dock tror jag alla mina bikinis kommer vara för små från förra sommaren hahaha what to do? :D

 

/Anja Dymkowska



Morgon shopping - hemklickat från Gina Tricot


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Nelly.com, Gina Tricot, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR





Ondska finns endast för att godhet skall kunna segra




I´m sick of all haters around me.


Man vet inte längre vem som äkta och vem som är falsk. Är så jävla upprörd just nu. Är arg och ledsen, känner mig riktigt förvirrad. För någon timme sedan fick jag ett samtal om att jag har kommenterat den personens blogg och klankat ner på dens förhållande. Nej det har jag ej. Någon har angett mitt namn, någon har använt sig av min identitet vilket inte alls är okey. Tänker lägga detta bakom mig, orkar inte mer drama. Alla håller verkligen på och jävlas men jag är så jävla trött på det.Väx upp och låt folk leva sina egna liv. Jag blir bara ledsen och förbannad för jag vet att den som skrivit denna kommetar känner mig, och även detta par. Och på sättet kommentaren är skriven så märker man att den person umgås med paret och även mig. Kul att veta att någon är sjukt falsk just nu.

THE END


3 års present från min man! Min drömväska är nu min, välkommen hem!


image description



Suck my gun and swallow my bullets!


Hahaha älskar rubriken och den är menad till en jävel. You know who you are!  What ever, planen idag var att simma med min korv, (kallar min man, Jimmie, för korvis ibland, don´t ask me why eftersom jag själv inte vet). Han mådde dock fortfarande för dåligt så jag gjorde lite sit ups hemma. Jag har satt upp ett mål och just nu kommer många tycka jag är galen men jag var tvungen att göra detta! Jag har satt upp ett mål på -10 kg till den 9 april. Då fyller Jimmie 21 och jag mamma, lillsyrran och Jimmie åker till NYC några dagar efter det. Så den 9:de april ska jag se ut som jag gjorde för 2 år sedan. Pinne, dock ska jag ju operera mig så jag kommer inte se exakt likadan ut. För att pusha mig själv lyssnade jag på Jessica och klickade hem ett par braxor som är för små. Jag köpte ett par true religion jeans för 2799 kr. Upps det sved men nu måste jag fan komma in i dessa byxor. De är 2 storlekar för små. Jag kommer ha en fet ångest om jag inte kommer komma in i dessa jeans, de är storlek 27 och jag måååååååååååste in i de. Just nu är jag mellan storlek 29 och 30. Men jag har ett par true religion jag använder nu och de är 30. Så egentligen ska jag ner 3 storlekar om man ser på det så, det är ju samma märke. Men what ever hur många storlekar jag ska ner. Men in i byxjävlarna som kostade mig skjortan ska jag in i. Imorgon ska jag ta en PW in till stan, gymma och sola. Tuben hem dock, var så död efer jag gick in till stan hela vägen sist att jag knappt kunde träna men pushade skiten ur mig och satte mig sedan på tåget hem. PW´n hem skippade jag.

Tillbaka till rubriken, ta åt dig! SUCK MY GUN AND SWALLOW MY BULLETS BITCH. I AM SO TIERD OF YOUR BEHAVIOR!



PS. Ni har väl inte glömt bort min kost och träning kategori jag startde den 3 januari 2011?
Där skriver jag lite tips om kost, träning, lägger upp bilder på det jag äter och skriver även om hur jag tränar samt hur detta påverkar mig psykiskt. Klicka HÄR för att kika igenom min kategori.







Kost och träning- 9 tips för att gå ner i vikt


1. Lyssna till dina behov
Om du är i behov av att äta något sött – så gör det, men välj frukt eller liknande istället för glass. Samma gäller för knapriga behov – prova popcorn istället för potatis chips. Det är ett smartare alternativ!

2. Goda saker kommer i små förpackningar
Ett tips för hur du håller dig tillfredsställd utan att äta stora portioner: Dela kaloririk mat som ost och choklad i mindre bitar. Det känns som att du får mer än det egentligen är.



3. Gör soppan smalare
Gör en stor sats soppa och låt sedan stå i kylskåp innan du äter den. När den kyls av kommer allt fett lägga sig på ytan så att du lätt kan ta bort det med en sked.

4. Städa din garderob
Detta är ett viktigt steg för att ändra din attityd. Gör dig av med alla de plagg som får dig att se eller känna dig ful. Kasta ut allt som är för stort – ge inte dig själv alternativet att någonsin passa i de kläderna igen. Flytta fram de mindre kläderna för att motivera dig. Snart kommer jeansen som du inte ens ville se innan att passa dig.



5. Börja långsamt
Om du inte är van vid att äta mycket frukt och grönsaker ska du försöka göra en långsam övergång. Tillsätt dem till mat som du redan tycker om. Lägg lite sallad på din macka eller ha frukt i din tallrik med fil.

6. Gör inte andra saker när du äter
Om du arbetar, läser eller ser på TV när du äter lägger du inte märke till vad du äter. Från och med idag, sitt ner, tugga sakta och var uppmärksam på smaker och konsistenser. Du kommer njuta mer av din mat och äta mindre.

7. Få ut mesta möjliga av dina promenader
Om din promenad har blivit för enkel, öka ansträngningen genom att hitta backar. Men lägg in dem i början av promenaden så att du orkar!

8. Borsta dina tänder efter varje måltid eller mellanmål
Det blir en signal till din mun – och din hjärna – att det är dags för att sluta äta. Att borsta tänderna ger dig också en fräsch smak i munnen som du inte vill förstöra med en extra smakbit.

9. Ta dina mått
Du kanske inte är nöjd med dina mått nu, men du kommer vara glad för att du skrev ner dem när du ser hur många centimeter du har blivit av med. Det är ett annat sätt för att se din framgång istället för att alltid titta på vågen. Ibland när inte siffrorna på vågen går ner så gör dina mått det istället.



Fredagen i bilder


 



Junior masterchef Australia


Ligger och kikar på TV, junior masterchef australia. Haha asså de där ungarna är sjuka, de är ca 11 år hela bunten och de lagar sjukt fina och goda rätter.det jag gillar med domarna att de är lika hårda som de är mot de vuxna. Fett duktiga barn, tänk om man själv hade en sådan talang. Tyvärr inte. Dagens middag blir fisk med ris och sallad. Funkar väl? Haha

 



Time to go to bed! Good night readers!




Bad time


Var så himla länge sedan jag tog ett bad. Har sovit hos mamma idag. Mötte mamma idag som kom hem från Indonesien och Thailand inatt. Mysigt. Dags att hoppa in i badet och relaxa

 



Idag Mår Man Som Man Förtjänar


Kvällen igår var sjukt rolig jag och Tess spårade som fan på dansgolvet, CC bjöd mig på massa shots, cheferna på drinkar och där gick det utför. Kvällens bravader fortsatte sedan på White där jag Lucinda och Tess shottade loss. "en shot på det tack" haha träffade även min underbaring Sebbe. Det har visat sig att folk loggar in på andras Facebook nu för tiden och skriver dumma saker från de bara för att förstöra vänskapen mellan två individer. Folk = en 33 årig blatte som inte är så mogen som ni kanske förstår. Well här har ni lite bilder från igår.

 



On my way to work with Tessan


Sitter nu på tuben på väg mot stan. Ska göra precis som alla andra och klaga på kylan, fy fan vad kallt det är. Har min vita dunjacka på mig men ändå är det kallt. Usch! Blog you latero



Running away from your problems is a race you'll never win..




Häng med Tessan


Tess kom ner till mig inte så länge sedan, vi har tagit en cigg och babblat, snart ska vi äta lite wook, fixa oss och dra sedan in mot stan. Ska kika förbi hemma hos mamma också och sedan bege mig mot jobbet. NATTKLUBB AMNESIA it is. Har fan inte så mycket att bloggs om förutom att jag är super trött och att jag hatar kylan. Planerade lite resor med mamma igår. Blir NYC över påsk och China i juli. Om jag är taggad. Längtar till den feta shoppingen! :D

/Anja Dymkowska


Dags att bädda ner sig i sängen


Imorgon ska jag förbi amoress butiken. Ska nog inhandla en jacka jag är super duper mega sugen den är på rea. Ny pris 18 000 vilket jag aldrig skulle ge för en jacka. Men om den är på rea då kan jag väl passa på. Hehe jag vet mina ursäkter är för jävliga när det gäller shopping men det spelar ingen roll för jag har iaf ett argument varför jag får köpa just denna jacka. Jag har ingen snygg utgångsjacka. Haha, men men slut babblat ska kolla klart på NCIS sedan sova. Ska försöka komma upp tidigt imorgon och träna innan jobb



You can close your eyes to the things you do not want to see. But you cannot close your heart to the things you do not want to feel .




Hemklickat från Nelly


Blev du inspirerad till att shoppa på H&M, Åhlens, Zara, Nelly.com, Gina Tricot, Dressman m.m.? Få gratis presentkort genom att gratis bli medlem HÄR




Meeeeeeeeeeeeeeensvärk


Jag håller på att dö, känner mig helt svullen, har fått dålig hy och så har jag världens fetaste jobbigaste aj mensvärk. Jag hatar ha mens, fy fan vad ont jag har. Kan min alvedon jävel börja värka någon jävla gång?! Sitter och pratar med min fina Jessica. Gud så jag saknar min fina bebis. Hon är så underbar, får mig alltid på rätt väg i livet och tänka positivt. Om jag ska vara ärlig är jag ganska trött på nattklubbs branschen och det är många falska fittor som jobbar med denna bransch, allt för att manipulera och tjäna så mycket pengar som möjligt, men ädnå har jag träffat mycket fina människor som jag är sjukt glad över. En av de är just Jessica. Vi håller på att planera en liten fotoshoot vi ska ha, jag ska även ändra lite med bloggen och så. Ett kontrakt närmar sig om vi säger så. Mer än så får jag faktiskt inte säga men det ska bli kul att göra lite nytt här på bloggen!

/Anja Dymkowska


En fet jävla PW


Mina fingrar och tår fryser till is. God damn så kallt det är, går just nu på tranebergsbron, har powerwalkat hemifrån mig och slutar hemma hos mamma. Ska laga middag till mig syster och styvpappa. Ska sedan hjälpa syster med läxorna och be ge mig mot gymmet. Undrar fan hur långt jag gått nu. Kan ej blogga mer måste dra på vantarna. Latero



Om min och älsklingens kväll igår


Kvällen vart bild fri! Haha det var en konstig början på ett blogg inlägg men bara så ni vet. Jag tig 2 bilder och älsklingen tog nog lika många. Jag orkade inte sitta och hålla på och ta bilder till bloggen, sorry, men satt ju inte där direkt och tänkte på er läsare och att ni alltid vill ha mycket bilder. Well kvällen började på en japansk restaurang som är min och Jimmies restaurang. Vi var där och åt på min 18 års dag också. Efter den fantastiska hummer sushin och sashimin rörde vi oss mot sergel. Vi såg filmen mission impossible, ghost protocol, riktigt bra var den. Som jag sa i bilen på väg hem, mission inpossible har aldrig svikit mig, kanske 2:an lite då men ingen annan. Där har ni min och min gosis kväll. Underbart var det. Och vad jag fick för present kan jag skryta om lite senare :)




Good morning




Good night lovers and haters




Thank you darling for this lovley day!




Mission impossible med min man :)




Redo för middag och bio med min man




Om Pascals event - Pink Sweden Release


Många små bloggare (inte för att jag är någon stor, det säger jag inte, men folk är ganska duktiga på att hitta dolda meningar i min blogg) well, många små bloggare som vill få större publicitet har hakat på andra bloggare och bloggat dåligt och hittat på massa saker om Pascals underbara release event av märket Pink Sweden. Jag orkar egentligen inte gå igenom allt som hände vilket ni gärna skulle vela för folk älskar ju drama. Hjärtat lilla du kanske kommer få 400 hundra läsare i några dagar, är det värt för att bryta ett kontrakt du skrivit på och inte bara det men såra en vän. Jag säger ärligt, jag åkte aldrig in till eventet, skulle aldrig hinna i tid och så, men jag önskade min fina vän Pascal all lycka och att det skulle gå bra, skulle inte folk ha letat uppmärksamet och inte kommit as packade till eventet så skulle det nog vara hur lyckat som helst. Men en vän till mig skämde tydligen ut sig och gjorde världens scen... Tråkigt. Synd att jag inte kunde vara delaktig under eventet och få garva åt de som skämde ut sig pga alkoholen, men även gratta min vän och önska honom lycka till med företaget!

Klicka in på länken nedan så kan ni beställa byxorna som Pascal släppt.
PS. Fler modeller på ingång.
Ouups kanske sa något jag inte fick säga?!


http://www.facebook.com/pages/Pink-Sweden-By-Rocque/280706298648525
LIKEA OCH BESTÄLL!



Idag Är Det Våran Dag❤


Idag firar jag och min kärlek 3 år. Tänker inte skriva världens inlägg om hur mycket han betyder för mig hur mycket vi gått igenom och massa annat för er bloggläsare är det väl ändå hur ointressant som helst. För mig när jag läser folks bloggar blir det bara som bla bla bla bla bla bla som aldrig tar slut och det ska alltid vara så puttinuttigt med sina pojkvänner och så, uschh spyr på det. Come on bitches vi läser inte era bloggar för att läsa hur lyckliga ni är bla bla bla. Varför man egentigen läser folks bloggar är lite creapy, man läser vänners för att kolla om de bloggat kul om helgens bravader, lagt upp några bilder och så, man läser andras bloggar, de människor man inte känner, eftersom vi är nyfikna, tex på folk som överbloggar sitt förhållande och blottar hela sitt liv,  folk sitter ju till slut och väntar bara tills det kommer något inlägg om att man är på bad mode eller något då vet man klart och tydligt vad som har hänt. Eller till exempel folk so mhar modebloggar vi är ju sugna på att få tips vad man kan ha på sig. Nej usch, över gulliga, puttenuttiga pojkväns inlägg är inte min grej, längre! Min man vet var jag ar honom och han vet vr han har mig och jag behöver inte låtsas för alla som läser min blogg att allt är perfekt för det är det ej. Sådant gillar vi inte, men visst ibland tycker jag man kan visa sin kärlek till sin älskling men lägg ner med putti nuttandet!

Kan ju säga att det kommer inte vara en bra uppdatering idag, för all tid ska jag ägna åt min kärlek. Fattar ni 3 år, och ärligt talat så kommer jag ihåg när vi träffaddes, jag kommer ihåg vad han hade på sig och vad jag hade på mig. Jag kommer ihåg hans "raggningsrepliker" som var så usla men jag föll ändå för de. That´s what I call real love! Peace out