Idag Är Det Våran Dag❤


Idag firar jag och min kärlek 3 år. Tänker inte skriva världens inlägg om hur mycket han betyder för mig hur mycket vi gått igenom och massa annat för er bloggläsare är det väl ändå hur ointressant som helst. För mig när jag läser folks bloggar blir det bara som bla bla bla bla bla bla som aldrig tar slut och det ska alltid vara så puttinuttigt med sina pojkvänner och så, uschh spyr på det. Come on bitches vi läser inte era bloggar för att läsa hur lyckliga ni är bla bla bla. Varför man egentigen läser folks bloggar är lite creapy, man läser vänners för att kolla om de bloggat kul om helgens bravader, lagt upp några bilder och så, man läser andras bloggar, de människor man inte känner, eftersom vi är nyfikna, tex på folk som överbloggar sitt förhållande och blottar hela sitt liv,  folk sitter ju till slut och väntar bara tills det kommer något inlägg om att man är på bad mode eller något då vet man klart och tydligt vad som har hänt. Eller till exempel folk so mhar modebloggar vi är ju sugna på att få tips vad man kan ha på sig. Nej usch, över gulliga, puttenuttiga pojkväns inlägg är inte min grej, längre! Min man vet var jag ar honom och han vet vr han har mig och jag behöver inte låtsas för alla som läser min blogg att allt är perfekt för det är det ej. Sådant gillar vi inte, men visst ibland tycker jag man kan visa sin kärlek till sin älskling men lägg ner med putti nuttandet!

Kan ju säga att det kommer inte vara en bra uppdatering idag, för all tid ska jag ägna åt min kärlek. Fattar ni 3 år, och ärligt talat så kommer jag ihåg när vi träffaddes, jag kommer ihåg vad han hade på sig och vad jag hade på mig. Jag kommer ihåg hans "raggningsrepliker" som var så usla men jag föll ändå för de. That´s what I call real love! Peace out





Kommentarer
Lisa Branér

Måste säga till dig, grym blogg! Från och med idag ska jag börja läsa. Första gången jag kikade in nu faktist. gillas! :-)

2012-02-01 18:44:56
URL: http://www.lisajosephine.bubbleroom.se

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback