Hur vill du att det ska vara?




Jag har tänkt på en sak ganska mycket den senaste tiden. Jag och Jimmie har ju firat 2 år, snart är det alla hjärtans dag och snart firar vi 1 år som förlovade.
 Mycket firande runt kärlek. Allt har ju bara handlat om kärlek hela tiden känns det som.
Men alla vi tjejer vill ju fira detta på olika sätt. Jag har haft olika bilder i mitt huvud hur det perfekta alla hjärtans dag firandet skulle se ut.Hur den där första gången man har sex kommer se ut. Alla har vi ju olika bilder men det blir ju dock inte alltid så man har tänkt sig eller önskat. Och det är kanske inte heller så bra att vi går runt och föreställer oss saker och drömmer oss bort, för då kasnek vi blir jätte besvikna fast killen har kämpat som bara den. Personligen tycker jag att det måste finnas över mycket romantik i det hela, då är jag riktigt nöjd!! Allt skall vara överdrivet. Inte få en ros, utan hundra. Inte få en ask choklad utan kanske gå på spa och bli masserad med choklad. Allt ska vara överdrivet! Inte gå på stan och hålla varandra i handen, gå till den finaste plats där du ser hela stan, öppna en champange flaska och säga hur mycket man älskar varandra!
Alla vi tjejer har en bild av vårt bröllop i framtiden. Även jag. Klänningen är redan vald sen flera år tillbaka och mannen som kommer få köpa den kommer ha 40 tusen kronor mindre efter. Den är helt fantastiskt fin, Karen Millen visste vad hon gjorde när hon designade den. Min bukett ska bestå av bara röda rosor, inget mer, och mannen jag gifter mig med ska ha röd ros i sin ficka på kavajen. Min brudtärna ska ha en vinröd klänning på sig som matchar mina rosor. Allt i kyrkan skall vara vitt, det skall jag med och min blivande.

Då är nu min fråga till er. Hur skulle ditt perfekta alla hjärtans dag firande se ut??

/Anja Dymkowska



Kommentarer
Claudia

så länge jag spenderar dagen med min pojkvän så kommer den att bli perfekt :)

2011-02-13 18:16:11
URL: http://claudiias.blogg.se/
Marta

Som du säger överdrivet med allt! Men framför allt romantiskt, det ska vara rosor, det ska vara middag på en fin restaurang, alltid en överraskning som man väntar på och massa ljus och rosblad hemma... :)

2011-02-13 18:41:02
Josefine

- Bara jag är med min pojkvän, i hans famn, så spelar det ingen roll hur dagen ser ut :)

2011-02-13 18:42:11
URL: http://konsertfjolla.blogg.se/
Sara

Men det är så svårt med att beskriva sin dröm dag. Men såklart vill man vara med nära och kära och speciellt med sin pojkvän.



Man kan laga middag tillsammans på kvällen och tända tusen ljus och bara mysa och njuta av en god middag. Sen kan man gå och titta på någon riktig kärleksfilm och bara mysa med varandra. Som sagt, bara man får vara med nära och kära så är det bra! :D

2011-02-13 18:57:14
URL: http://sarrasjogren.blogg.se/
magda

Jag och min pojkvän har distans just nu för att han går i skola så vi kommer inte kunna fira alla ♥ dag tillsammans men om vi hade gjort det hade jag gjort frukost på sängen på morgonen och gjort hjärtan av mackorna till exempel, senare på dagen hade vi bastat och haft en lugn kväll och masserat varandra och haft tända ljus. Sen hade vi avslutat med en kärleksfilm och godis tror jag :)

2011-02-13 19:52:03
URL: http://magdalenamyrzell.blogg.se/
Anna

En perfekt alla hjärtans dag skulle vara att fira i venedig, har aldrig varit där men det måste ju vara världens mest romantiska stad! Gå på spa, äta god mat osv.

Men tills vi har råd med det, så kommer vi ha en underbar alla hjärtans dag i morgon som börjar med att jag fixar frukost på sängen åt min älskling, när han kommer hem från skolan fixar jag en god mat med efterrätt och på kvällen går vi på bio! :)

2011-02-13 20:32:09
URL: http://annalds.blogg.se/
tjohej vad det går mellan pattar & lår!

måste väl ändå vara att fira alla hjärtans dag i paris ;)

2011-02-13 20:45:55
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Alexandra - Uppsalas största blogg

sv : hehe vet inte :)

2011-02-13 23:00:33
URL: http://vadfanskajagheta.se

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback