sötis!




Kommentarer
maggan

som sagt så bad jag om ursäkt, och ordet värdelös var att du är värdelös på mat ! inte att du är värdelös som person, för jag känner inte dig.



Jag har bantat hela mitt liv så jag kan en del om mat, och jag märker att du inte kan så mycket då du vill krympa din magsäck. Ska du krympa din killes också? Jag äter mig inte fett mätt, utan jag äter tillräckligt för att jag ska vara mätt en längre stund och så att jag kan träna i gym med den maten i magen. Gröten är JÄTTEBRA för er som vill träna. Om du inte tycker om det kan du ju säga till Jimmie att han ska äta den iaf, för det skulle vara bra för honom då jag antar att han vill gå ner i vikt och bygga muskler?



Och nej Anja, jag vill inte vara som du. Jag vill hjälpa dig, och jag skulle kunna säga så mycket mer om dig och ditt " underbara " liv, men jag gör inte dte, för jag vet att det är bättre att hålla det inom mig.



Jag försöker inte göra dig arg hela tiden, det är du som gör mig irriterad med dina mass sms hela tiden, och när jag ber dig att ta bort mitt nummer för jag inte vill ha fler så lyssnar du inte på mig, det är respektlöst, men jag hoppas att du har tagit bort det (?), för jag orkar verkligen inte såna där sms.



Men som sagt, jag hjälper er gärna om ni vill. Jag har haft en personlig kostrådgivare förr, så om ni vill ha hjälp så säg till. Jag märker att ni inte riktigt vet vad ni gör bara !

2011-01-04 14:56:16
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

det är säkert mycket bättre än vad du ätit förr, men det betyder inte att det är bra mat. Ät fettsnål youghurt med russin istället ! det är bra !



Jag vill gärna att du tar bort mitt nummer, för när du skickar sms till hela din kontaktlista så kommer ju mitt nummer också med där automatiskt.



Och btw, skit i att prata med veronika om det här, hon ringde mig precis för att du bett henne och det var jävligt onödigt. ska jag be mina vänner att ringa dig också eller? - nja, onödigt som fan, så skit i det nästa gång

2011-01-04 15:37:34
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

anja snälla kan du hålla det du och jag pratar om för oss själva! hur svårt kan det vara ?



jag är minst lika stor som jimmie så jag säger inte att han är fet eller ngt, för jag är också stor, så come on ge er snälla !



och angående gröten: Eftersom ni har börjat träna och så, så är gröt JÄTTEBRA att äta innan träning, man får energi och man håller sig mätt länge. ett jäkla bra tips bara



och som sagt, ta bort mitt nummer, har bett dig göra det typ 5 gånger nu men du vägrar (?), vore himla snällt om du gjorde det, tackar tackar !

2011-01-04 16:01:03
URL: http://stepien.blogg.se/
maggan

tack att du tog bort numret



det jag skrev på din wall var klockers ! heeelt 100% klockers ! UNTZ

2011-01-04 16:08:50
URL: http://stepien.blogg.se/
Maja

hahah SÖT!

2011-01-04 16:10:16
URL: http://exemplar.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback