12-12-12


Så där ja, då har man landat hemma framför datorn och en jävla massa jobb. Har ganska mycket pappersjobb att fixa, kommer antagligen åka iväg till Polen på lördag och komma hem på söndag. Yes, I will do everything to get that dress. Haha, sjukt som jag är såflyger jag dit för att köpa en klänning som bara finns på River Island i butiker (slutsåld på nätet) och ett par skor från ... håll i hatten... Louboutin, sen får vi se om de har rea på just de skor jag vill ha, hoppas självfallet på det bästa.
 
Men men, back to this day. Fasen vad mycket jidder det var på facebook om 12-12-12 12:12, så sjukt överhypat. Förstår liksom inte grejen med att gifta sig denna dag eller tex döpa sitt barn, man vill ju att det ska vara ens speciella dag. Jag delar gärna min stora dag med kanske 100 000 människor om gifter världen om, men fan inte 1,5 miljarder människor som gift sig idag i hela världen. Då blir ju inte "din" dag så jävla egen ändå. Håller ni inte med mig? Sen tycker jag självfallet att datumet är coolt men gör något kul på dagen och minns den på ett annat sätt en bröllop etc.

Jag spenderade hela min dag med min andra halva idag, imorse vat det gemensam frulle, lite små städ i lägenheten och sedan bar det av till stan. Började med ett frisör besök hos super duktiga Michaela som tar emot på salong i gränden. Vart tvätt, klippning och lockning av mitt hår. Älskar den där känslan man har när man går ut ny frisserad från en salong, jag personligen känner mig så jäkla fräsh och snygg, vilket jag då självklart gjorde idag. Efter det åkte jag och Jimmie mot Kista där vi käkade en middag på Libanesiska avdelningen på food courten och snackade lite med en gamal vän/chef Dani. 3 h letande efter en klänning och äntligen hittade jag en fin svart proper klänning som jag hade tänkt att ha på nyårs eventet som jag och min vän har på Magenta den 28 december. Mannen min fick hem lite vinter acessoarer samt kläder och jag nöjde mig med ny klänning, nya undekläder samt en jävla massa strumpbyxor. Tror jag fick hem 10 par, men de går åt nu under vintern och jag är jävligt duktig på att få maskor i de, så varför inte passa på när jag ändå var i farten. 

Nu måste jag tyvärr återgå till det tråkiga, jobbet. Later!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback