2:A ADVENT


Inatt var det den första natten på länge som jag inte drömde något otäckt. Eller ah, det kanske jag gjorde men jag minns det inte och jag vaknade inte upp ut av det iaf. Kände mig riktigt utvilad imorse. Sov till kl 11 vilket är superlänge för min del, kändes konstigt att inte ställa larm (gör det även på helger då jag hatar att missa dagen). Åt en mysig frukost med min man, städade lite här hemma med sk. blattemusik på högsta volym. Svärfar plockade sedan upp mig och jag tog över bilen efter att vi tankat, drog till mamma för lite middag och adventspyssel med lillskiten som nu faktiskt är 9 år gammal och börjar bli irriterad över att jag kallar henne lillskit. 

Herre min, snart är hon tonåring och är hon som mig så tycker jag redan synd om min mamma. Haha, nej nu ska vi inte överdriva.  

Åkte och storhandlade på Citygross och har även hunnit med att slå in klappar till alla syskon jag och Jimmie har, nu har vi bara föräldrarna kvar som varje år inte önskar sig något men det struntar jag fullständigt i en liten klapp skadar aldrig. Haha! 






Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback