HOP ON HOP OFF


Förra gången jag var i Barcelona med tjejerna var det mer en party/shoppingresa, gick ju ifs inte att dra ut på en heldags sightseeing då det var 25 grader i skuggan kl 9 på morgonen. 

Igår efter den mysiga pwn längst/ på stranden och den sjuuuukt goda frukostbuffén gick vi in till stan. Tog en hop on och hop off buss, tog den blå rutten. Den tog oss till Segrada Familia, Park Güell, Camp Nou, Casa Batllo etc. 27€ / person för en heldag och man får åka alla hop on hop off turer. Efter vår busstur vandrade vi hem förbi katedralen och Gothic området. Hamnade ute vid hamnen kallad Port Vell och traskade hem den sista biten förbi en liten frukt och grönt affär köpte hem sjukt goda och stora jordgubbar för 1€. 

På kvällen drog vi iväg till stan och den magiska fontänen. Den showen var något utöver det vanliga. Vatten, i olika dess former och färg samt musik. Fantastisk. En sådan show är helt gratis och varar i 30 minuter åt gången. För fontänensöppettider är det nog bäst att kolla med din hotellpersonal. De har stenkoll på sådant.

Nu ska vi iväg på joggingrunda längst stranden och köra lite övningar på utomhusgymmet. 
PS. Glöm inte att lägga till mig på snapchat och följa mig på instagram. Är mycket mer aktiv där.
Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback