FRANS OCH BRYNFÄRG + PLOCK


Idag är jag inne på min fjärde dag som sjuk. I helgen började det med grova kallsvettningar och frossa, utvecklades till ont i huvudet och sedan över till hals. Igår var jag förbi vårdcentralen och gjorde en sk. odling. Du som patient säger Aaa, gapar och i stort sett hulkar dig några gånger medan doktorn petar med en jätte lång öronpinne i halsen på dig för att sen analysera bakterierna. 
Jag fick svaret streptokocker. Penicillin kur i 10 dagar och sängliggandes tills på onsdag. Trevligt! Bra start på det nya kostschemat och träningen jag lagt upp till både mig och J. 

Iaf nu pratar jag som vanligt om massa annat än vad jag tänkt mig. 
Igår efter att jag varit på vårdcentralen åkte jag till Essingen och hem till min granne/vän Anna. Som många av er vet har jag ju grova problem med att sitta still trots att kroppen säger ifrån och faktiskt behöver vila. Så jag hoppade upp på Annas brits i hennes behandlingsrum och fick mina fransar och bryn färgade. På fransarna använder vi en färg kallad blå svart, den framhäver det gröna i mina ögon och ger en lite intensivare blick. På brynen har vi naturbrun och där efter lite plock och formgivning på det. 
Är ni sugna på ett besök hos Anna kan ni skriva till henne på instagram-acederberg. Hon gör allt från massage, till ansiktsbehandlingar,vaxningar, manikyr/pedikyr. You mame it, och allt detta till super bra pris. För er som uppger mitt namn vid bokning får även 10% rabatt. 

Här har ni lite efter bilder. 





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Jimmie Björkman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback